Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Θεοφανία Παπαθωμά – Πασχάλης Τσαρούχας: Έξοδος με τον 19χρονο γιο τους

Ο Πασχάλης Τσαρούχας και η Θεοφανία Παπαθωμά υπήρξαν παντρεμένοι και έχουν αποκτήσει έναν γιο τον Αχιλλέα.

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Δεν σας βοηθούν ούτε η εγωκεντρική συμπεριφορά ούτε...

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Γιορτινό styling από τον Λάκη Γαβαλά στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ...

Τι θα φορεθεί φέτος τις γιορτές; Η ερώτηση που κυριαρχεί...

Ενοχλημένη η Ελεονώρα Μελέτη με τη Νεφέλη Ορφανού: «Οι πεποιθήσεις της ανήκουν στον Μεσαίωνα»

«Η ομοφυλοφιλία είναι παραβατική»

Η Νεφέλη Ορφανού, παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή  «MEGA Καλημέρα». Η γνωστή ηθοποιός, μέσα σε όλα, αναφέρθηκε στο #metoo, στην ομοφυλοφιλία αλλά και στη θέση της γυναίκας στη σημερινή κοινωνία.

Αμέσως μετά την προβολή του σχετικού βίντεο, η Ελεονώρα Μελέτη σχολίασε: «Δεν ξέρω από πού θα αρχίσω και που θα τελειώσω. Θα είμαι παρεμβατική» με την Φλορίντα Πετρουτσέλι να παίρνει τον λόγο και να λέει: «Νιώθω ότι είναι μια γυναίκα άλλης εποχής. Είναι μια γυναίκα από μια συντηριτική κοινωνία. Δεν μπορείς να πας σε ένα χωριό, να πάρεις μια θεία που είναι 70 χρονών και δεν έχει να κάνει τώρα με την κα Ορφανού και να την πείσεις ότι υπάρχει και η οικογένεια με πατέρα και πατέρα».

Στο τέλος, η γνωστή παρουσιάστρια είπε: «Ταυτίζομαι με τον προσανατολισμό της Φλορίντας. Οι πεποιθήσεις της πραγματικά είναι πεποιθήσεις που ανήκουν στον Μεσαίωνα».

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Αποδείξτε την αξία σας και ζητήστε την ανάλογη...






Μποζουκια Αθηνα