Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Άντζελα Γκερέκου: Η άγνωστη αναδοχή παιδιού που αποκάλυψε για πρώτη φορά

Η Άντζελα Γκερέκου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» το πρωί της Παρασκευής. Μίλησε για την καριέρα της, τη σειρά «Η γη της ελιάς», τη σχέση της με τον Τόλη Βοσκόπουλο αλλά και για τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

gkerekou4788

Με αφορμή το ρόλο της αναφέρθηκε στο θέμα της υιοθεσίας και στη διαδικασία που έκανε στο παρελθόν για να αποκτήσει και δεύτερο παιδάκι. «Είμαι πολύ χαρούμενη που διαμορφώθηκε έτσι ο ρόλος μου και μου αρέσει που ζω μία τέτοια ιστορία, δύσκολη αλλά πολύ όμορφη.

gkerekou4762Είναι γεμάτη αγάπη, προσπάθεια να επουλωθούν τα τραύματα μίας παιδικής ψυχής που δυστυχώς αυτή την κατάσταση την συναντούμε και στην πραγματική ζωή. Το έχω σκεφτεί, κι το έχω σκεφτεί πολλές φορές, και μάλιστα έφτασα και πολύ κοντά μία φορά. Από μικρή φανταζόμουν μια μεγάλη οικογένεια, ένα μεγάλο οικογενειακό τραπέζι, με πολλά παιδιά δικά μας, υιοθετημένα, κάναμε όνειρα. Βέβαια η ζωή μας τα έφερε διαφορετικά, μας έφερε με τον Τόλη Βοσκόπουλο την Μαρία.

Είμαστε ευγνώμονές γι’ αυτό, όμως μετά τη Μαρία τα έφερε η τύχη ώστε να συναντήσω ένα μικρό πλάσμα και με όλη μου την ψυχή ήθελα αυτό να γίνει, ωστόσο μου έδωσε ο Θεός τη δυνατότητα να βοηθήσω και να στηρίξω ένα εγκαταλελειμμένο πλασματάκι έτσι που να μπορέσει να έχει μία ελπίδα, μία θαλπωρή για έναν χρόνο και μετά δεν πειράζει πήγε σε μια οικογένεια που το μεγαλώνει με πολλή αγάπη. Χαίρομαι που μπόρεσα και στάθηκα δίπλα σε αυτό το πλασματάκι για ένα χρονικό διάστημα. Δεν έχει σημασία το ότι δεν ήρθε στη δική μας οικογένεια, πήγε σε μια άλλη όμορφη οικογένεια που δεν είχαν παιδάκι. Την σκέφτομαι πολύ συχνά αυτή την ιστορία».

tolis voskopoulos 116135234 614258269222021 92103864128687544

Και συνέχισε: «Μου είναι λίγο δύσκολο να μιλάω γι’ αυτά, αλλά μία είναι η συνταγή και το συστατικό, αληθινή αγάπη. Όταν υπάρχει αυτό και έχεις μεγαλώσει κι εσύ με αγάπη και μπορείς να δώσεις αγάπη, τότε όλα και επουλώνονται και αντιμετωπίζονται γιατί γίνεσαι ομάδα.

gkerekou aggelopoulos danosΟ Τόλης, ως άνθρωπος, είχε πολύ μεγάλη ανάγκη και ήταν το ζητούμενο στη ζωή του, να ζει σε μια οικογένεια με όλη τη σημασία της λέξης. Όταν, λοιπόν, τη βρήκε αυτή την οικογένεια, πιστεύω και το έχω ζήσει, ένιωσε ότι ήταν γεμάτος από αυτή την ουσία που ήθελε στη ζωή του».

gi tis elias antzela gkerekou

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη γνωριμία της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο. «Δεν έχουμε επαφές με τον Γιώργο Αγγελόπουλο τελευταία,  γιατί δουλεύουμε σε διαφορετικές σκηνές στη «Γη της Ελιάς». Μας συνδέει μια όμορφη σχέσης μέσω του Τόλη. Τον λάτρευε και τον λατρεύει.

201901211428280.3794 VOSKOPOYLOY VOSKOPOYLOS AGGELOPOYLOS 20012019Ο Γιώργος είναι και συνδεδεμένος με τη θρησκεία και το έβλεπε αυτό ο Τόλης. Πίστευε ότι η πίστη του τον βοηθούσε να ανέβει. Ο Γιώργος ερχόταν πολύ συχνά στο καμαρίνι του για να του εκδηλώσει την αγάπη του, και ο Τόλης το δεχόταν με πολλή αγάπη. Του έλεγε να μην αλλάξει, έτσι τον γνώρισα και εγώ και η κόρη μου και έτσι έγινε οικογενειακός φίλος.

202002201123580.7057 VOSKOPOYLOS AGGELOPOYLOS 19022020Στην χαρά του ένιωσα την ανάγκη να είμαι εκεί. για την μητέρα του ήξερα ότι είχε μία περιπέτεια η μητέρας του και εν ήταν καλά τα πράγματα. Του εύχομαι να είναι ευτυχισμένες με την σύζυγό του και να φτιάξουν ωραία πράγματα. Όλοι έχουμε βιώσει απώλειες που μας έχουν στιγματίσει αλλά οφείλουμε να προχωράμε».

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...