Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Νεκρός από overdose ο πρώτος άντρας στη ζωή της πριγκίπισσας Βεατρίκης!

Ο γυναικάς Αμερικανός που λάτρευε τις κραιπάλες και υπήρξε...

Σαν Φρανσίσκο: Αφαντη ανήλικη κόρη κροίσου

Ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσει τη 16χρονη κόρη Αμερικανού κροίσου...

Αμαλία Ζαργιανάκη – Δραμουντάνη: H… καράτε Σταματάκαινα του «Σασμού»

Είναι η «γριά Σταματάκαινα» του «Σασμού», που συγκλόνισε στη...

«Oσκαρ για celebrities» χωρίς guest την… ΑΑΔΕ!

Μπορεί τα «τσακάλια» της ειδικής ομάδας ελέγχου για τα...

Ελληνίδες μοντέλα «τσοκ γκιουζέλ»

Ελληνοτουρκική «συμμαχία» στη Μαρμαρίδα σε διαγωνισμό ομορφιάς

Μπορεί ο Ερντογάν να βάλλει κατά της χώρας μας, όμως κάποιοι συμπατριώτες του με «όπλο» την ομορφιά έτειναν χείρα φιλίας στην Ελλάδα μέσα από έναν διαγωνισμό ομορφιάς που διοργανώθηκε στο παραθαλάσσιο τουριστικό θέρετρο Μαρμαρίς, με οκτώ Τουρκάλες και οκτώ Ελληνίδες καλλονές να συμμετέχουν σε καλλιστεία που δεν είχαν σε τίποτα να ζηλέψουν από τέτοιου είδους διεθνείς διοργανώσεις!

kalisteia011031
Διαγωνιζόμενη στην πασαρέλα

Και μπορεί το κλαμπ στο οποίο έγινε ο διαγωνισμός να ονομάζεται Arena, όμως ο χώρος δεν μετατράπηκε σε… αρένα, με τα μοντέλα σαν άλλοι μονομάχοι να διεκδικούν στέμματα και κορδέλες, αφού όλα εκτυλίχθηκαν σε πνεύμα ειρήνης και ευγενούς άμιλλας! Στις 16 Σεπτεμβρίου, λοιπόν, ο λαμπερός και φαντασμαγορικός διαγωνισμός είχε ως σκοπό να φέρει τη χώρα μας κοντά στη γείτονα, προάγοντας την ειρήνη μεταξύ των δύο λαών και καταφέρνοντας μέσα από την ομορφιά να δοθεί ένα ισχυρό μήνυμα φιλίας.

Οικοδεσπότης του διαγωνισμού Miss Aegean ήταν ο Τούρκος επιχειρηματίας Kamil Issy, o οποίος αγαπάει ιδιαίτερα τη χώρα μας και μέσα από τον συγκεκριμένα καλλιστεία πραγματοποιήθηκε το όραμα ώστε να υπάρχει αγάπη ανάμεσα στις δύο χώρες χωρίς να υπάρχει καμία αμφισβήτηση ότι το Αιγαίο είναι ελληνικό! Για αυτόν τον λόγο, άλλωστε, κάλεσαν και μοντέλα από τη χώρα μας!

kalisteia01103
Νίκος Μπάμπαλης, Μαρίνα Παπαδοπούλου και Ακης Χατζηαντωνίου με τον επιχειρηματία Kamil Issy

Ο Νίκος Μπάμπαλης με τα Ελληνικά Καλλιστεία, το πρακτορείο μοντέλων Top Class International της Μαρίνας Παπαδοπούλου, καθώς και ο πρόεδρος της επιτροπής του διαγωνισμού Ακης Χατζηαντωνίου, που συμμετείχαν στα Miss Aegean, απέδειξαν πως οι λαμπεροί διαγωνισμοί ομορφιάς μπορούν να διδάξουν και ήθος στις διαγωνιζόμενες, προωθώντας τον σεβασμό στη διαφορετικότητα, βοηθώντας στη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των χωρών και φυσικά αναδεικνύοντας τις καλλονές της.

Μάλιστα, οι Ελληνίδες που περπάτησαν στην πασαρέλα των καλλιστείων κατάφεραν και να διακριθούν, με την Μαρία Καραϊσκάκη να κερδίζει τον τίτλο 2η Runner Up Miss Aegean, τη Στέλλα Μιχαηλίδου να αναδεικνύεται 3η Runner Up Miss Aegean, την Ολυμπία Χριστοφορίδου να φορά την κορδέλα της Miss Aegean Face 2023, τη Λυδία Ισαμπάλογλου να στέφεται Miss Aegean Tourism 2023 και την Τερέζα Ζαχα ριάδη Miss Aegean Press 2023. Η βραδιά, εκτός από τις Ελληνίδες καλλονές, είχε κι άλλο ελληνικό χρώμα, μια και ο Θεσσαλονικιός τραγουδιστής Γιάννης Ρέλλης ξεσήκωσε διαγωνιζόμενες, κριτική επιτροπή και κοινό με τις επιτυχίες του!

kalisteia011032
Οι Ελληνίδες καλλονές στο Ακταίον της Ρόδου με τον general manager Μιχάλη Ισκα

Οι διοργανωτές έδωσαν ραντεβού για του χρόνου τον Σεπτέμβριο, με τον διαγωνισμό να γίνεται στην χώρα μας. Πάντως η ελληνική αποστολή στην επιστροφή της έκανε και μια στάση στη Ρόδο, όπου όλοι είχαν την ευκαιρία να γευτούν τη φιλοξενία του Ακταίον all day restaurant, με τον general manager και συνέταιρο του επιχειρηματία Κωνσταντίνου Αποστολίδη, Μιχάλη Ισκα, να υποδέχεται τις καλλονές, ενώ στη συνέχεια τα μοντέλα βρέθηκαν στο διαμάντι της Ρόδου, τον Ναυτικό Ομιλο, με τον Κώστα Αποστολίδη να καλωσορίζει ο ίδιος τα «διαμάντια» της ελληνικής ομορφιάς!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...