Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Σάσα Μπάστα: Ποιους τσάκωσε ο φακός στα γενέθλια της τραγουδίστριας

Glamorous γενέθλια για τη Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια...

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πότε και πού ντύνεται γαμπρός ο «Greek Freak»

Γάμος αλά ελληνικά για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μετά την...

Το 2050 ο μισός πλανήτης θα φορά γυαλιά μυωπίας

Με γοργό ρυθμό εξαπλώνεται πανδημία που ωστόσο περνάει απαρατήρητη...

Baby bloom για τον κανακάρη της Μαρίας Καρλάκη

Διπλό όνομα και νησιωτικό location στο baby bloom του...

Ο Γιώργος Γιαννιάς για πρώτη φορά στο Voodoo Club

Ο χειμώνας φέρνει μαζί του μια σειρά από εκπληκτικές μουσικές εμφανίσεις στην καρδιά της Αθήνας, και ανάμεσά τους, ένα από τα πιο αναμενόμενα γεγονότα της σεζόν είναι η πρώτη εμφάνιση του Γιώργου Γιαννιά στο Voodoo Club. Μετά από μια μικρή απουσία από τις σκηνές της πόλης, ο δημοφιλής τραγουδιστής επιστρέφει για να μας συναρπάσει με την εκρηκτική ενέργειά του και το μοναδικό του ταλέντο. Το Voodoo Γκαζι, ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα κλαμπ της πόλης, βρίσκεται σε έναν υπέροχο χώρο στο Γκάζι και φημίζεται για τις εκρηκτικές βραδιές και τις ζωντανές μουσικές εμφανίσεις που φιλοξενεί. Με έναν εξαιρετικά καλαίσθητο χώρο, προσεγμένο ήχο και φωτισμό, το Voodoo Athens δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες για να απολαύσεις μια νύχτα διασκέδασης που θα σας μείνει αξέχαστη. Και τι καλύτερο από το να έρθει μια αγαπημένη φωνή στον χώρο του Voodoo Athens; Ο Γιώργος Γιαννιάς είναι ένας από τους πιο αγαπημένους καλλιτέχνες της εγχώριας μουσικής σκηνής, και το κοινό τον αγαπά για την εκπληκτική του φωνή και την ενέργειά του στη σκηνή. Με πλήθος επιτυχιών στο ενεργητικό του, ο Γιώργος Γιαννιάς έχει κατακτήσει τις καρδιές των ακροατών με τραγούδια όπως το “Άντε μην αργείς”, “Για τα φιλιά σου” και το πρόσφατο “Κάρμα”.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΙΑΣ VOODOO ATHENS ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2024

O ερχομός του Γιώργου Γιαννιά στο Voodoo Athens αναμένεται να είναι μια σειρά εμφανίσεων γεμάτη μουσική, χορό και ενθουσιασμό. Οι θαυμαστές του θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν ζωντανά τα αγαπημένα τραγούδια του και να τραγουδήσουν μαζί του σε μια ατμόσφαιρα που δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια. Η πρεμιέρα των εμφανίσεών του θα είναι σίγουρα μια μοναδική εμπειρία που δεν πρέπει να χάσει κανείς. Ο Γιώργος Γιαννιάς συνεργάζεται με το Voodoo Athens για να μας χαρίσει αξέχαστες νύχτες γεμάτες μουσική και ψυχαγωγία. Ο χειμώνας του 2024 υπόσχεται να είναι ο πιο ζωντανός και χορευτικός χειμώνας που έχει ζήσει η Αθήνα, καθώς ο Γιώργος Γιαννιάς φέρνει μαζί του τη μαγεία της μουσικής του σε αυτόν τον μοναδικό χώρο. Οι εμφανίσεις του αγαπημένου καλλιτέχνη αποτελούν πάντα μια αξέχαστη εμπειρία. Με την μοναδική φωνή του και τον χαρισματικό τρόπο που αλληλεπιδρά με το κοινό, δημιουργεί μια σύνδεση που κρατάει όλη τη νύχτα. Τα τραγούδια του, που αγγίζουν την καρδιά και την ψυχή, μπορούν να σε συντροφεύσουν σε κάθε στιγμή της ζωής σου, και η ερμηνεία του σε συνδυασμό με την ενθουσιώδη ανταπόκριση του κοινού δημιουργούν ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι.

Η πρεμιέρα των εμφανίσεών του στο Voodoo Athens στις 29 Σεπτεμβρίου αναμένεται να είναι μια αξέχαστη νύχτα για όλους όσους θα παρευρεθούν. Το κλίμα θα είναι φορτισμένο, καθώς ο καλλιτέχνης θα ανέβει στη σκηνή και θα ξεκινήσει να ερμηνεύει τα τραγούδια που αγαπάμε τόσο πολύ. Οι προσδοκίες είναι υψηλές, αλλά ο Γιώργος Γιαννιάς δεν απογοητεύει ποτέ. Για όσους δεν έχουν επισκεφτεί ακόμα το Voodoo Athens, αυτή είναι η ιδανική ευκαιρία να το γνωρίσουν. Με την προσεγμένη του αισθητική, το εκλεκτικό πρόγραμμα και τον εξαιρετικό ήχο, αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για διασκέδαση στην Αθήνα.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...