Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 03 Μαϊου

ΚΡΙΟΣΓια ό,τι έχετε σκοπό να ακολουθήσετε στη ζωή σας...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Κινέζος που για 28 ολόκληρα χρόνια ζούσε διπλωμένος στη μέση είδε τον…...

«Είμαι χαρούμενος, έχω ελπίδα» δήλωσε Κινέζος που πέρασε 28...

Πένθος για την Μπιζόγλη, «έχασε» τον πατέρα της

Πολύ στενόχωρο και δύσκολο θα είναι για την αγαπητή...

Γωγώ Μπρέμπου για «Παράδεισο»: «Η Όλγα είναι η μεγαλύτερη, σε ηλικία γυναίκα, που έχω υποδυθεί».

«Η σχέση με τη Δωροθέα είναι συγκρουσιακή»

Η Γωγώ Μπρέμπου, η ευαίσθητη Όλγα Βασιλείου από τον «Παράδεισο των κυριών», φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μίλησε με την Κατερίνα Καινούργιου για τις εξελίξεις στη σειρά, την ελληνική μυθοπλασία, την προσωπική της ζωή, το θέατρο.

gogo mprempou143356

«Η Όλγα θα γίνει γιαγιά. Εκείνη την εποχή οι γυναίκες γίνονταν γιαγιάδες στα 40-45. Είχαν παντρευτεί απ’ τα 20, τα παιδιά τους παντρευόντουσαν όταν ήταν 20 χρονών και τα πράγματα ήταν διαφορετικά», ανέφερε αρχικά η Γωγώ Μπρέμπου για τον ρόλο της και συνέχισε: «Η Όλγα είναι η μεγαλύτερη, σε ηλικία γυναίκα, που έχω υποδυθεί».

paradeisos kiriwn21204

Όσον αφορά στον Αποστόλη: «Είναι ζωντανός και μας έχει πει το χειρότερο ψέμα που μπορεί να πει ένας άνθρωπος, ότι δε ζει πια. Δεν υπάρχει κάτι χειρότερο να κάνεις απ’ το να κάνεις κάτι τέτοιο. Σπας την καρδιά του ανθρώπου.. Είναι αυτός ο τύπος. Γι’ αυτό τον χώρισα… Όλο αυτό φέρνει πάρα πολλές ανατροπές γιατί δρα παρασκηνιακά. Είναι πολύ πιθανό να εμποδίσει τη σχέση της Όλγας με τον Γιαμαλή, δεν έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο της ιστορίας, αλλά φαντάζομαι ότι ιδιοσυγκρασιακά αυτός ο άνθρωπος αυτό θα προσπαθήσει να κάνει. Είναι περισσότερο της καταστροφής, παρά της δημιουργίας».

Για τη σχέση της με τον Γιαμαλή: «Δε νομίζω πως θα περάσει κρίση η σχέση τους γιατί αγαπιούνται. Είναι ένα ζευγάρι που αγαπιέται και τα ζευγάρια που αγαπιούνται δεν περνούν κρίση. Αντιμετωπίζουν τις δυσκολίες».

paradeisos kiriwn2521

Για τα οικονομικά της Όλγας: «Υπάρχει η απειλή της έξωσης. Έχει έρθει η αδελφή της Όλγας, η Δωροθέα, για να τη βοηθήσει οικονομικά, αλλά υπάρχει κι ένα άλλο πρόσωπο το οποίο είναι χειρότερο από τον Αποστόλη. Είναι ο Χρήστος, ο πρώην σύζυγος της αδελφής μου, ο οποίος θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο. Ένας αδίστακτος άνθρωπος… Είναι το θέμα της εξουσίας που προσπαθείς να κλέψεις από κάποιον. Και τα χρήματα είναι εξουσία, και η ομορφιά είναι εξουσία, και το ταλέντο είναι εξουσία, και διάφορα άλλα πράγματα. Στη δική της ιστορία εξετάζουμε πως κάποιος προσπαθεί να διασαλεύσει την ισορροπία της Όλγας παίρνοντάς της όλα αυτά με τα οποία έχει συνηθίσει να ζει και η Όλγα ψάχνει να βρει δουλειά…».

paradeisos kiriwn87795

Για τη σχέση του Πάρη με την Γεωργία: «Είναι πολύ πιο δύσκολη η σχέση αυτή απ’ ότι είναι η σχέση της Όλγας με τον Αστυνόμο Γιαμαλή, γιατί ο Πάρης έχει αυτό το απαίσιο γεγονός στη συνείδησή του που έχει συμβεί στον πρώτο κύκλο, αλλά επίσης ένα ζευγάρι που αγαπιέται και δένεται… ο Άγης προσπαθεί να διεκδικήσει το παιδί, αλλά το κάνει περισσότερο από εγωισμό παρά από συναίσθημα».

paradeisos kirion85415

«Αυτό που με γοητεύει στην Όλγα είναι η πίστη που έχει στους ανθρώπους, στον γιο της, στο ένστικτό της. Προσπαθεί να βρει στην δύσκολη πραγματικότητα κάτι θετικό προκειμένου να πάνε τα πράγματα παρακάτω. Αυτό έχει να κάνει με την διαπαιδαγώγησή της, την καλλιέργειά της, με τον τρόπο που έχει μεγαλώσει… Η Όλγα ξέρει να αγαπάει», λέει η Γωγώ Μπρέμπου περιγράφοντας με αγάπη το ρόλο της.  

paradeisos1349

Για τη σχέση της με την αδερφή της: «Με την αδερφή μου έχουμε μια μοντέρνα, συγκρουσιακή σχέση, δεν τα πάμε πολύ καλά. Η Δωροθέα φαίνεται ότι είναι πολύ σκληρός άνθρωπος, θα αποκαλυφθεί όμως στη συνέχεια της σειράς ότι υπάρχουν κάποιοι λόγοι που έχει γίνει τόσο σκληρή.

gogo mprempou142996 Μιλάει από την τάξη της, από την κοινωνική της θέση που πιστεύει ότι όλα τα πράγματα είναι ένα, δύο, τρία. Ότι δεν υπάρχει περίπτωση να αγαπήσει κάποιος, κάποιον έτσι απλά. Πρέπει να έχει περιουσία, πρέπει να έχει φήμη, πρέπει να έχει κοινωνική θέση. Όλα αυτά που δεν έχουν καμία σχέση με το συναίσθημα…».

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ιωσήφ αντικρίζει πρώτη φορά τον Σίμο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του συνταξιούχου στη Σάμο!

Επειτα από σχεδόν 21 μήνες εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία...

Απόπειρα δολοφονίας αρχινονού έξω από την πίστα της Λιόλιου

Σε διαρκή πόλεμο για την ηγεμονία της νύχτας βρίσκεται...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...