Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ο άπιστος Μπον Τζόβι

Την επιτυχία του Δημήτρη Κοντολάζου «Δεν σου κάνω τον...

Τα δάκρυα της Σάττι για την απώλεια του πατέρα της

Σε μια ανθρώπινη και συγκινητική στιγμή, λόγω της πρόσφατης...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Ο Ιωάννης Καραγεώργης τιμήθηκε για την προσφορά του στο Φοιτητικό Οικοτροφείο της...

Η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος και ο...

Τα σενάρια για την incognito επίσκεψη της εγγονής του Αριστοτέλη Ωνάση στη Μύκονο

Το «καρτέρι» των φωτορεπόρτερ από το νησί των ανέμων

Πολλά είναι τα σενάρια των τελευταίων ημερών για την incognito επίσκεψη της μοναδικής εγγονής του Αριστοτέλη Ωνάση και μοναχοκόρης της αείμνηστης Χριστίνας Ωνάση, Αθηνά που βρίσκεται από την περασμένη Δευτέρα με δύο φίλες της στη Μύκονο.

ATHINA ONASI 5

Έλληνες και ξένοι παπαράτσι έχουν κάνει «φύλλο και φτερό» το νησί των ανέμων για το πολυπόθητο «χρυσό» ενσταντανέ που θα κάνει τον γύρο του κόσμου, καθώς η Αθηνά Ωνάση εμφανίζεται σπάνια, ζώντας στον δικό της, ήρεμο κόσμο, σε μια μικρή κωμόπολη της Ολλανδίας. Οι φήμες που κυκλοφορούν στη Μύκονο για ιδιωτικά αεροπλάνα και θαλαμηγούς έχουν εξάψει το ενδιαφέρον των φωτορεπόρτερ, που, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Espresso», στήνονται μέρα νύχτα έξω από τον «Σκορπιό» της Μυκόνου έως τον Σκορπιό του Ριμπολόβλεφ, όπου βρίσκονται οι τάφοι της δυναστείας Ωνάση, με το σκεπτικό ότι η Αθηνά μπορεί να τους επισκεφθεί.

ATHINA ONASI 3

Η είδηση του ταξιδιού της στο νησί των ανέμων και ότι είχε σκεπάσει το πρόσωπό της με μαντίλι διέρρευσε από το αεροδρόμιο της Μυκόνου. Σύμφωνα πάντως με τις δηλώσεις του Πέτρου Νάζου, του Mykonos live TV, «περιμέναμε χθες όλο το βράδυ στη Χώρα της Μυκόνου, αλλά δεν εμφανίστηκαν, καθώς μετά και τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν λογικά δεν θα εμφανιστούν. Πήραμε πλάνα από ένα σκάφος στο νησί, που φημολογείται ότι με αυτό κάνει κρουαζιέρα».

ATHINA ONASI 1Ακόμα ανέφερε: «Το 2018 είχε έρθει και πάλι και είχε βρεθεί σε ένα απλό ιταλικό εστιατόριο, το D’ Angelo. Και τότε δεν την είχε καταλάβει κανείς, γιατί επίτηδες ήθελε να δείχνει σαν τουρίστρια. Αυτή είναι η ουσία, πως και το 2018 που είχε έρθει δεν προτίμησε να πάει στα ακριβά εστιατόρια του νησιού, για να μην προκαλέσει. Συνεπώς, επισκέπτεται την Ελλάδα χωρίς να το καταλαβαίνει κανείς. Επιλέγει να έρχεται off season, που έχουν φύγει οι φωτογράφοι, για να μη γίνεται αντιληπτή. Το ιδιωτικό σκάφος που έχει έρθει από την Ολλανδία, όπου μένει το τελευταίο διάστημα, προδίδει την παρουσία της στο νησί».

ATHINA ONASI 2

Η τελευταία φορά που κυκλοφόρησε φωτογραφία της «χρυσής κληρονόμου» ήταν τον Οκτώβριο του 2021, όταν είχε κάνει τη διακριτική της εμφάνιση στον γάμο του Λιβανέζου επιχειρηματία Sami Zayn με την ολλανδικής καταγωγής φίλη της Lauren van Berkel στο Μονακό. Τη φωτογραφία είχε δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Γιάννα Νταρίλη.

ATHINA ONASI 4Η φωτογραφία, που έκανε τον γύρο του διαδικτύου, φημολογείται ότι δεν άρεσε καθόλου στη low profile κληρονόμο, η οποία δημοσιεύθηκε χωρίς την έγκρισή της, καθώς στη μυθική δεξίωση του γάμου της οικογένειας Ζέιν πολλοί Ελληνες καλεσμένοι επιθυμούσαν να φωτογραφηθούν μαζί της, αλλά εκείνη το απέφευγε με πολλή ευγένεια. Από τον Οκτώβριο του 2021 «χάθηκαν» και πάλι τα ίχνη της στην ήρεμη κωμόπολη της Ολλανδίας, το Φαλκενσβάαρντ, όπου φημολογείται ότι ζει τα τελευταία χρόνια, με σκοπό της ζωής της την ανατροφή αλόγων και τους αγώνες ιππασίας. Η χρυσή κληρονόμος ζει μακριά από την κοσμική ζωή, κρατώντας επαφές με ελάχιστους φίλους και φίλες της.

f1_-_athina_onasi_-_hristina_kontova

Το 2019, η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας είχε καλέσει -αλλά δεν ήρθε- την εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση στην Αθήνα για το Longines Jumping Nations Cups, καθώς η Αθηνά Ωνάση αγωνίζεται με τον Ιππικό Αθλητικό Ομιλο Φιλίππων, έχοντας κερδίσει τη 14η θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενηλίκων το 2013 στη Δανία και την 66η, το 2014, στη Γαλλία, στους Παγκόσμιους Ιππικούς Αγώνες.

athina_onasi Η Αθηνά Ωνάση είχε έρθει για λίγο στην Ελλάδα τον Οκτώβριο του 2007 με τον τότε σύζυγό της Αλβάρο για τους διεθνείς αγώνες ιππασίας στο Ολυμπιακό Ιππικό Κέντρο, καθώς συμμετείχε ο αγαπημένος της Ντόντα.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....