Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

Αθηνά Οικονομάκου: «Υπάρχουν μέρες που κλαίω δέκα ώρες τη μέρα, έχω ζοριστεί πολύ»

«Εμείς κλαίμε με μαύρο δάκρυ και με τη ψυχή μας»

Η Αθηνά Οικονομάκου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «The 2night show» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σειρά «Ο πρώτος από εμάς» που πρωταγωνιστεί.

«Είναι πολύ ωραίο, ενδιαφέρον και βαθιά δραματικό σε πάρα πολλές στιγμές. Σε παίρνουν τα ζουμιά και δεν υπάρχει περίπτωση να μη λυγίσεις. Επειδή είναι πολύ σύγχρονο και φρέσκο -ακόμα και σε κηδεία να πας, δεν υπάρχει περίπτωση να μη γελάσεις έστω από την ανάγκη σου να το ξορκίσεις- έτσι γίνεται και στη σειρά. Εκεί που είναι ακραία δραματική σκηνή, κάτι συμβαίνει με αυτούς τους έξι ανθρώπους και ξεκαρδίζεσαι στα γέλια.

Από άποψη υποκριτικής πέρα από τα πρώτα χρόνια που έχω κάνει πολύ δυνατές σειρές με πολύ δύσκολους ρόλους και ήμουν και πιτσιρίκα, πλέον πιο ώριμη και έμπειρη σε αυτή τη δουλειά, θέλω να σου πω ότι έχω ζοριστεί πάρα πολύ.

Έχουν υπάρξει ημέρες που κλαίω δέκα ώρες τη μέρα και επειδή σου βγαίνει και γίνονται όλα οργανικά, είναι τόσο δυνατό το κείμενο και τόσο καλοί οι ηθοποιοί που παίζω, που ο ένας παίρνει από τα μάτια του άλλου.

Δεν μου έχει ξανασυμβεί να είναι και οι έξι έτσι. Εμείς κλαίμε με μαύρο δάκρυ και με τη ψυχή μας για να παίξει ο άλλος ηθοποιός κι ας μην είναι το πλάνο σε εμάς. Το έχουμε πονέσει πάρα πολύ».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα