Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

Ναταλία Τσαλίκη: «Κουβαλάμε το βαρίδι του τι θα πουν οι άλλοι για εμάς. Ζούμε για τους άλλους»

«Αυτό μας στερεί την ελευθερία, μας κάνει στερημένα, λειψά άτομα και δεν είμαστε ελεύθεροι»

Η Ναταλία Τσαλίκη φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην παράσταση «Μικρά συζυγικά εγκλήματα», στους νέους ανθρώπους και στο τι κάνει για να αποφορτιστεί.

«Είναι ένα πολύ ενδιαφέρον έργο που μιλά για την πυρηνική σχέση της οικογένειας, τον άντρα και τη γυναίκα, το ζευγάρι. Έχει σασπένς, ένα ύφος νουάρ μυθιστορήματος, το παλιό σινεμά, του Χίτσκοκ, αλλά και με πολύ βάθος. Μιλά για ένα ζευγάρι μετά από 20 χρόνια γάμου, μετά από ένα ατύχημα που παθαίνει ο άντρας και το ζευγάρι πρέπει να επανεφεύρει τη σχέση του», είπε αναφερόμενη στην παράσταση.

Και πρόσθεσε: «Ξεκινάμε να μην ακούμε τον εαυτό μας, να μην καταλαβαίνουμε ποιοι είμαστε, οπότε όλη αυτή τη δουλειά τη βγάζουμε στον άλλον. Αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς στον εαυτό μας δεν το κάνουμε και ασχολούμαστε συνέχεια με τους άλλους. Μας φταίει το άλλο, το διαφορετικό. Κουβαλάμε το βαρίδι του τι θα πουν οι άλλοι για εμάς. Ζούμε για τους άλλους και όχι για εμάς. Αυτό μας στερεί την ελευθερία, μας κάνει στερημένα, λειψά άτομα και δεν είμαστε ελεύθεροι. Το μυαλό μας έχει μία μουτζούρα, σκουπίδια μέσα. Ασχολούμαστε με όχι ουσιαστικά πράγματα».

Στη συνέχεια μίλησε για τους νέους και την ελευθερία. «Δεν δίνουμε στους νέους τα εφόδια για να έχουν ένα όραμα, μία ελπίδα να ακουμπήσουν κάπου. Όλη την ορμή που έχουν οι νέοι θα έπρεπε η πολιτεία μέσα από το εκπαιδευτικό σύστημα να τους ωθήσει στον αθλητισμό και τις τέχνες. Μέσα από αυτό το περιβάλλον άρχισα σιγά σιγά να ασχολούμαι, να βλέπω τι λάθη κάνω.

Όταν απαιτώ από τους άλλους πρέπει να απαιτήσω πρώτα από εμένα. Η ζωή δεν είναι εύκολη. Για να κατακτήσεις την ελευθερία θέλει αγώνα. Πρέπει να βρεις τα όριά σου. Αφού κάνεις αυτή τη διαδρομή φτάνεις σε ένα σημείο που λες “θα αναπνεύσω”. Τίποτα δεν σου χαρίζεται. Και ποιος είπε ότι είναι εύκολη η ζωή; Έχεις υποχρέωση να κατακτήσεις τη χαρά και την ελευθερία σου».

Κλείνοντας εξομολογήθηκε πώς αποφορτίζεται και τι την κάνει χαρούμενη. «Με κάνει χαρούμενη να είμαι με τον εαυτό μου, να βγαίνω από την πρίζα. Να ηρεμώ με μουσική ή ένα βιβλίο. Να κάνω μία ωραία συζήτηση με ανθρώπους που αγαπώ, αλλά συζήτηση επί της ουσίας. Αυτά με γειώνουν.

Δεν είμαι όλη μέρα ζεν, προσπαθώ. Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά. Προσπαθείς να πεις «ναι, θα ηρεμήσω», αλλιώς αν αφεθείς θα σε πάρει από κάτω. Με τι κουράγιο θα ανέβεις στη σκηνή να παίξεις και να δώσεις στον κόσμο κάτι να ξεφύγει από όσα βλέπουμε στην τηλεόραση; Μία καλή θεατρική παράσταση, ένα καλό θεατρικό έργο σε αποσπά από αυτά τα πράγματα και σε κάνει να ηρεμείς , να έρχεσαι σε επαφή με το μέσα σου».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα