Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η Τραϊάνα Ανανία για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Tην ώρα που η αγωνία για την υγεία του...

Χρήστος Τσικνιάς: Αγωνία για τον μίμο της πίστας

Δύσκολες ώρες για τον καλλιτέχνη Χρήστο Τσικνιά, ο οποίος...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Τίνα Μελά: Μιλάει για το comeback που κάνει στο πεντάγραμμο με δύο super singles

Ο ανταγωνισμός στα καλλιτεχνικά, τα σχέδια για live εμφανίσεις τη φετινή χειμερινή σεζόν και το σενάριο να τη δούμε στην τηλεόραση

Η εκρηκτική Τίνα Μελά επέστρεψε δυναμικά στο πεντάγραμμο «χτυπώντας» εις διπλούν με τα singles «Στα πατώματα» και «Απαγορεύεται». Το πρώτο υπογράφει ο στιχουργός Δημήτρης Τσαντίλης μαζί με τον συνθέτη Γιάννη Κερμανίδη, ο οποίος έχει βάλει τη μελωδία και στο δεύτερο κομμάτι, σε στίχους αυτή τη φορά του Γρηγόρη Βαξαβανέλη.

  • Από τον Ηλία Μαραβέγια

Πρόκειται για δύο up-tempo singles που ξεχώρισαν αμέσως και συνοδεύονται από αντίστοιχα βιντεοκλίπ, τα οποία φέρουν τη σκηνοθετική σφραγίδα του Αλεξ Κωνσταντινίδη. «Τα τραγούδια αυτά κυκλοφόρησαν μαζί, την ίδια ημέρα, γι’ αυτό και τα λέω “αδελφάκια”.

Υπάρχει κι ένα τρίτο έτοιμο, που θα βγει το επόμενο διάστημα» αναφέρει στην «Espresso» η γνωστή τραγουδίστρια. «Μου έχει συμβεί να πέσω “στα πατώματα” και ως ερωτευμένη και χωρίς να έχω κάποιον άντρα στη ζωή μου. Είμαι λιγάκι κυκλοθυμική, μία ξυπνάω χαρούμενη, μία κάπως “πεσμένη”…

Γενικά βιώνω κάθε συναίσθημά μου στον υπερθετικό βαθμό. Μου αρέσει να αγαπάω πολύ, να πονάω πολύ, είμαι απ’ όλα… πολύ!» σχολιάζει η ίδια «παίζοντας» με τον τίτλο του ομώνυμου τραγουδιού της. «Τελευταία λέω “απαγορεύεται” σε πολλά πράγματα! Ας πούμε, απαγορεύεται ρητά το ψέμα. Καλύτερα να μου το πεις, πριν το μάθω. Απαγορεύεται επίσης να μη με σέβεται ο άλλος και να υποτιμάει τη νοημοσύνη μου!» μας λέει σε συνάρτηση και με τον τίτλο του δεύτερου single της.

Η ενασχόληση της Τίνας Μελά με το τραγούδι έγινε τυχαία, σχεδόν καρμικά. «Ηρθε από μόνο του στη ζωή μου. Δεν το επιδίωξα. Φοιτήτρια ήμουν κι έκανα παράλληλα κάποιες δουλειές ως μοντέλο, κυρίως φωτογραφίσεις, για να βγάζω τα δικά μου χρήματα. Σε μια φωτογράφιση, λοιπόν, έτυχε να μου πουν ότι έψαχναν τραγουδίστρια για ένα συγκρότημα. Το συγκρότημα δεν έγινε τελικά, αλλά εγώ δεν άφησα από τότε το τραγούδι ποτέ. Ξεκίνησα να δουλεύω και δεν σταμάτησα» περιγράφει.

«Το τραγούδι για εμένα είναι έκφραση. Οταν πήγαινα σε ψυχολόγο για να αντιμετωπίσω κάποιες κρίσεις πανικού που πάθαινα, το είχα συζητήσει μαζί του. Του είχα πει ότι μόλις ανέβαινα στην πίστα το άγχος εξαφανιζόταν… Εκεί κατάλαβα πολύ απλά πως είναι ο χώρος μου αυτός, ένας χώρος που νιώθω καλά και προστατευμένη, που αισθάνομαι ο εαυτός μου. Είμαι ιδιαίτερα εσωστρεφής και το τραγούδι είναι ένας τρόπος να εκφράζομαι» σημειώνει.

Πισώπλατα μαχαιρώματα

Ο ανταγωνισμός που υπάρχει στο καλλιτεχνικό σινάφι δεν τη φοβίζει. Απεναντίας, τον αποζητά. Φτάνει μόνο να είναι υγιής. «Ο ανταγωνισμός με την καλή έννοια μου αρέσει. Θέλω να υπάρχει, για να προσπαθώ για το καλύτερο. Αυτό που δεν μου αρέσει είναι η κακία, η τρικλοποδιά, τα πισώπλατα μαχαιρώματα. Τα έχω βιώσει αυτά στον χώρο. Ολα μέσα στη ζωή είναι, εξάλλου» επισημαίνει η Τίνα Μελά, η οποία αυτήν την περίοδο βρίσκεται σε συζητήσεις για τις χειμερινές live εμφανίσεις της, δίχως ωστόσο να έχει καταλήξει ακόμη.

tina mela14103
Στιγμιότυπο από το βιντεοκλίπ του κομματιού «Απαγορεύεται»

Η ίδια έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με πασίγνωστους καλλιτέχνες, όπως ο Πάνος Κιάμος, ο Σταμάτης Γονίδης και ο Νίκος Κουρκούλης. «Θα ήθελα κάποια στιγμή να συνεργαστώ με τον Πέτρο Ιακωβίδη, ο οποίος γράφει και τραγούδια. Μου αρέσει το ύφος του και με αγγίζει τόσο σαν καλλιτέχνης όσο και σαν δημιουργός. Και με τον Χρήστο Σαντικάι θα μου άρεσε επίσης μια συνεργασία…» αναφέρει, απαντώντας σε ερώτησή μας περί επιθυμιών για μελλοντικές συνεργασίες. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να τη δούμε κάποια στιγμή και στην τηλεόραση αφού, όπως υποστηρίζει, είναι κάτι που την «κυνηγάει» πολλά χρόνια τώρα.

«Πιο παλιά, όταν πρωτοξεκινούσα στο τραγούδι, μου είχαν κάνει πρόταση μέχρι και για πάνελ. Δεν με ενδιέφερε όμως. Τραγουδίστρια ήθελα να γίνω τότε και σε αυτό έκανα focus, δεν ήθελα να τα μπλέξω. Πάντως, προτάσεις για ριάλιτι και σόου μού έχουν γίνει αρκετές, ακόμη και πρόσφατα. Παρ’ όλα αυτά, τα ριάλιτι που γίνονται αυτήν την εποχή δεν μου ταιριάζουν. Αν ήταν κάτι που με αντιπροσώπευε μπορεί να έλεγα “ναι”» καταλήγει.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...