Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Χόλιγουντ ο Πύργος Ηλείας: Η Αντζελίνα Τζολί για γυρίσματα a la Μαρία Κάλλας

«Νιώθω ευτυχισμένη» είπε η σταρ πριν μπει σε φουσκωτό με προορισμό τη θαλαμηγό «Christina O»

Ποιος δήμαρχος και ποιες εκλογές; Ο Πύργος Ηλείας έγινεHollywood και ψηφίζει από χθες Αντζελίνα Τζολί «δαγκωτό».

Η άφιξη της διάσημης ηθοποιού στην πόλη για τα γυρίσματα της ταινίας «Μαρία», στην οποία υποδύεται τη Μαρία Κάλλας, σήμανε… συναγερμό στους κατοίκους, οι οποίοι ξεχύθηκαν στους δρόμους μήπως και μπορέσουν να τη δουν από κοντά.

angelina jolie161033

Η 48χρονη σταρ βρέθηκε το πρωί της Κυριακής, μαζί με το συνεργείο του φιλμ, στο θέατρο Απόλλων. Την ώρα που έφτασε οι γύρω δρόμοι είχαν αποκλειστεί ήδη από δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας, με το προσωπικό ασφαλείας του σετ να φροντίζει παράλληλα να μην υπάρχει πρόσβαση εντός του θεάτρου κατά την παραμονή της από κανένα σημείο του κτιρίου.

Μάλιστα, την ώρα της άφιξη της πρωταγωνίστριας ένα μεγάλο βαν μπήκε μπροστά στο πολυτελές αυτοκίνητο που τη μετέφερε, ώστε να την κρύψει και να μην την απαθανατίσουν οι φωτογράφοι και οι κάμερες που βρίσκονταν εκεί αρκετή ώρα, περιμένοντάς τη μαζί με το πλήθος των θαυμαστών της. Πράγματι, το μόνο που φάνηκε κατά την είσοδό της στο θέατρο ήταν η πλάτη της ηθοποιού, με τη φιγούρα της να ξεμακραίνει γοργά προς το εσωτερικό του κτιρίου.

angelina jolie161031

Έπειτα από περίπου τρεις ώρες γυρισμάτων η Αντζελίνα Τζολί βγήκε από το θέατρο Απόλλων του Πύργου και μάλιστα, παρά τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας που υπήρχαν περιμετρικά, η ίδια κοντοστάθηκε και χαιρέτησε τον κόσμο για λίγα δευτερόλεπτα. Εκείνη τη στιγμή ο δημοσιογράφος της τοπικής ιστοσελίδας Ηλεία Ενημέρωση Γιώργος Γουβιάς της ζήτησε φωναχτά πολλές φορές να του πει «μερικά λόγια για την ταινία» («a few words for the movie, please?»). Εκείνη, λοιπόν, λίγο πριν μπει στο αυτοκίνητο, του απάντησε με μία μόνο λέξη: «Happy!», δηλαδή ότι αισθάνεται ευτυχισμένη για τον ρόλο της Κάλλας.

Και σουίτα

Αμέσως μετά επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο που τη μετέφερε με προορισμό το λιμάνι του Kατάκολου. Εκεί η σταρ και οι συνεργάτες της μπήκαν σε φουσκωτό σκάφος και κατευθύνθηκαν στη θαλαμηγό «Christina O», η οποία πλέει στα ανοιχτά του λιμανιού, όπου συνεχίστηκαν τα γυρίσματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η βραβευμένη με Οσκαρ ηθοποιός είχε κάνει γνωστή στην παραγωγή της ταινίας την επιθυμία της να φιλοξενηθεί κιόλας στην πολυτελή θαλαμηγό που ανήκε κάποτε στον αείμνηστο Αριστοτέλη Ωνάση. Αλλωστε, όπως έγραψε η «Espresso» σε σχετικό ρεπορτάζ πριν από λίγους μήνες, το «Christina Ο», που έχει ανακαινιστεί πλήρως, ανήκει πλέον στην εταιρία Morley Yachts του Tim Morley και ναυλώνεται σε πελάτες με «γερά» πορτοφόλια (ή εταιρίες παραγωγής, καλή ώρα!) αντί ποσού 700.000 ευρώ την εβδομάδα! Πάντως, μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές δεν είχε επιβεβαιωθεί αν η Αντζελίνα θα διανυκτέρευε τελικά εκεί, ενώ -κατά την ίδια πληροφόρηση- είχε κρατηθεί για την ηθοποιό και σουίτα σε πολυτελές ξενοδοχείο της περιοχής.

angelina jolie161032

Η κινηματογραφική ταινία «Μαρία» αφηγείται την ιστορία της Ελληνίδας ντίβας της όπερας, κάνοντας focus κυρίως στα τελευταία χρόνια της ζωής της. Τα γυρίσματα άρχισαν στο Παρίσι πριν από λίγο καιρό, ενώ μετά την Ηλεία θα συνεχιστούν στη Βουδαπέστη της Ουγγαρίας και στο Μιλάνο της Ιταλίας, με τις πρώτες φωτογραφίες της πρωταγωνίστριας ως Μαρίας Κάλλας να έχουν ήδη βγει στη δημοσιότητα μέσω Instagram από τον ίδιο τον σκηνοθέτη Πάμπλο Λαρέν, που στο παρελθόν έχει υπογράψει και τα βιογραφικά φιλμ «Τζάκι» με τη Νάταλι Πόρτμαν και «Σπένσερ» με την Κρίστεν Στιούαρτ για τις Τζάκι Κένεντι και πριγκίπισσα Νταϊάνα (Σπένσερ) αντίστοιχα.

Τον Ελληνα μεγιστάνα Αριστοτέλη Ωνάση, με τον οποίο η κορυφαία σοπράνο είχε θυελλώδη σχέση επί χρόνια, θα ενσαρκώσει στη «Μαρία» ο Τούρκος ηθοποιός Haluk Bilginer, ο οποίος κατάγεται κατά το ήμισυ από τη Βρετανία, απ’ όπου άρχισε την καριέρα του, μέσα από τη βρετανική σαπουνόπερα «EastEnders». Η μεγάλη στιγμή του ήρθε πάντως με το σίριαλ «Shahsiyet», που του εξασφάλισε το Emmy καλύτερης ερμηνείας το 2019. Εγραψε έτσι ιστορία, μια και έγινε ο πρώτος Τούρκος ηθοποιός που κερδίζει το διεθνές βραβείο.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...