Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ποια ηθοποιός και πρωταγωνίστρια πετυχημένης σειράς της σεζόν είναι η μικρούλα της...

Το χαριτωμένο κοριτσάκι που διασκέδαζε σε παιδικό πάρτι γενεθλίων μεγάλωσε και είναι καταξιωμένη ηθοποιός της χώρας μας.

Μιχάλης Αεράκης: Πρεμιέρα με τη σύζυγο και την αδελφή στο πλευρό του

Ο Μιχάλης Αεράκης έκανε πρεμιέρα με την παράσταση «Νίκος Ξυλούρης - Ο Αρχάγγελος της Κρήτης» στο Θέατρο Ήβη που πραγματεύεται τη ζωή του τραγουδιστή.

Γεννητούρια! Μανούλα για πρώτη φορά γνωστή ηθοποιός

Μαμά έγινε γνωστή ηθοποιός της χώρας μας! Έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι και αποκάλυψε το όνομα που θα του δώσουν

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Ο Χρήστος Καρατζάκος δηλώνει «Άστατος» στο νέο του τραγούδι

Πρόκειται για ένα τραγούδι που σε ξεσηκώνει από το πρώτο του άκουσμα

Το νέο του single μας παρουσιάζει ο Χρήστος Καρατζάκος, ο οποίος από την περυσινή σεζόν έχει κάνει δυναμικό intro στη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας.

Ο πολλά υποσχόμενος ερμηνευτής δηλώνει «Άστατος» στην νέα του κυκλοφορία, που είναι σε στίχους του Πάνου Νίκου και μουσική των Γιάννη Καρατζά και Πάνου Νίκου. Πρόκειται για ένα τραγούδι που σε ξεσηκώνει από το πρώτο του άκουσμα και το σίγουρο είναι ότι θα χορευτεί πολύ και θα αφιερωθεί.

Μάλιστα τα πρώτα δείγματα γραφής του τραγουδιού «Άστατος» είναι άκρως ενθαρρυντικά, καθώς στην κυριολεξία έχει αναστατώνει τους χρήστες του TikTok, μετρώντας μέχρι αυτή τη στιγμή 2,5 εκατ. προβολές.

Ο Χρήστος Καρατζάκος εμφανίζεται για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στο «Αγιονέρι Peristeri» κάθε Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, και Κυριακή, όπου δεν πέφτει κυριολεκτικά ούτε… καρφίτσα.

Το νέο τραγούδι του Χρήστου Καρατζάκου «Άστατος» είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα