Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου, 2025

Γιάννης Νταλιάνης: «Κάποια σχόλια για τα προσωπικά μου με στεναχωρούν γιατί φτάνουν...

Ο Γιάννης Νταλιάνης απέκτησε από τον γάμο του με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου δύο κόρες και σε συνέντευξή του μίλησε γι’αυτές.

Οι αποκαλύψεις του Νικολά Σαρκοζί για την φυλάκισή του – «20...

Σκέτη «κόλαση» ήταν η παραμονή είκοσι ημερών του Νικολά...

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που...

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Πένθος για τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη

Δύσκολες ώρες περνάει ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.Ο ηθοποιός έχασε τον...

Απασφάλισε η Φαίη Σκορδά για τις δηλώσεις του Σταμάτη Γαρδέλη: «Τι είναι αυτό που είπες τώρα;»

«Η σύγκριση που κάνεις είναι επικίνδυνη»

Ο Σταμάτης Γαρδέλης, παραβρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Fay’s Time» και παραχώρησε μια συνέντευξη. Ορισμένες δηλώσεις του γνωστού ηθοποιού, εξόργισαν την Φαίη Σκορδά και επικράτησε ένας πανικός στον αέρα της εκπομπής.

«Καλημέρα σας, κτηνοβάτης! Δεν μας ενδιαφέρει αυτό. Με το καλημέρα σας, ο κύριος Κασσελάκης μας έδειξε τη σεξουαλική του ταυτότητα. Και από την άλλη έχει θέμα γιατί έχει βγει στο προσκήνιο. Εμένα με αφορά ο λόγος ενός πολιτικού άντρα. Καλημέρα σας, κτηνοβάτης, πουρόφιλος, τερατόφιλος, δεν σας αφορά τι κάνω εγώ. Πες μου τα λάθη μου με επιχειρήματα. Είναι λάθος σαν άντρας πολιτικός να βγάζεις προς τα έξω την προσωπική σου ζωή» ήταν τα όσα είπε ο Σταμάτης Γαρδέλης και εξόργισαν την γνωστή παρουσιάστρια.

Η Φαίη Σκορδά πήρε τον λόγο και απάντησε: «Τι είναι αυτό που είπες τώρα, Σταμάτη μου; Λίγο τα μπερδεύεις και δεν έχω όρεξη να σου κάνω μάθημα. Τα παραδείγματα που φέρνεις είναι πολύ λάθος και πολύ προσβλητικά. Δεν μπορείς να τα εξισώνεις με άλλες καταστάσεις. Δεν μιλάμε για ακραίες παθολογικές καταστάσεις που μου τις φέρνεις μπροστά σαν παραδείγματα».

Ο γνωστός ηθοποιός συμπλήρωσε: «Συστήνομαι εγώ “καλημέρα, γυμνιστής”, μπορώ να βγάλω τα ρούχα μου; Όχι! Μπορώ  να το κάνω σαν γυμνιστής ή σαν κτηνοβάτης και να φέρω το ζώο το οποίο είμαι ερωτευμένος και αισθάνομαι πολλή αγάπη γι’ αυτό; Δεν σε αφορά».

Αμέσως μετά, η γνωστή παρουσιάστρια απάντησε: «Η σύγκριση που κάνεις είναι επικίνδυνη. Μου κάνεις συνέχεια συγκρίσεις και φέρνεις παραδείγματα τα οποία δεν μπορούν να είναι σε ανθρώπους ώριμους. Δεν μπορώ να συνεχίσω αυτή την κουβέντα. Αισθάνομαι ότι με υποτιμάς με τα ακραία παραδείγματα που φέρνεις. Το παίρνω προσωπικά γιατί είναι η δική μου εκπομπή».

ΣΤ.Γ.: Βγάλε το ακουστικό από το αυτί να μιλήσουμε, αν θες, εγώ δεν έχω.

Φ.ΣΚ.: Τι εννοείς; Δεν μου μιλάει κανείς στο ακουστικό αυτή τη στιγμή. Τι θες να πεις τώρα; Ότι κάποιος μού λέει κάτι;

ΣΤ.Γ.: Όχι, ότι δεν μιλάω μόνο με εσένα. Μόνο με εσένα μιλάω τώρα;

Φ.ΣΚ.: Λοιπόν, βάζουμε μια άνω τελεία σε αυτό γιατί εγώ δεν μπορώ να συζητήσω με ανθρώπους, που βάζουν στο τραπέζι πράγματα που είναι ακραία, υποτιμούν την κουβέντα και δεν μπορώ έτσι να συνεχίσω.

Στο τέλος, η Φαίη Σκορδά είπε: «Εγώ προσβάλλομαι, σαν οικοδέσποινα είμαι ευγενική. Προσβάλλομαι στον τρόπο που εκφέρεις την άποψή σου, τα παραδείγματα που μόλις ανέφερες για κάτι το οποίο είναι πάρα πολύ σοβαρό. Δεν θα ήθελα να πω ότι σταματάμε εδώ τη φιλοξενία…».

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

Η εξομολόγηση της Νάντιας Κοντογεώργη για την υγεία της: «Πέρυσι ξεκίνησε η περιπέτειά μου»

Η Νάντια Κοντογεώργη αποκάλυψε την περιπέτεια υγείας της και πόσταρε φωτογραφία της έξω από το νοσοκομείο.

Μυστική νοσηλεία για την Έλενα Παπαρίζου πριν από έναν μήνα

Θρίλερ επικρατεί γύρω από την κατάσταση της υγείας της Έλενας Παπαρίζου, η οποία συνεχίζει να νοσηλεύεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο.




Μποζουκια Αθηνα