Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Η Χλόη πληροφορείται τον θάνατο της Πετρούλας και τρέχει πίσω...

Η Χλόη πληροφορείται το θάνατο της Πετρούλας και τρέχει πίσω στον πατέρα Νικόλαο στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας»

Θεοφανία Παπαθωμά – Πασχάλης Τσαρούχας: Έξοδος με τον 19χρονο γιο τους

Ο Πασχάλης Τσαρούχας και η Θεοφανία Παπαθωμά υπήρξαν παντρεμένοι και έχουν αποκτήσει έναν γιο τον Αχιλλέα.

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Δεν σας βοηθούν ούτε η εγωκεντρική συμπεριφορά ούτε...

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Πεθερά υπόδειγμα η Μαρία Μπακοδήμου

«Έχω ζήσει και ζω το ρόλο της πεθεράς, αγαπάω τα κορίτσι των παιδιών μου»

Η Μαρία Μπακοδήμου, που παρουσίασε στην Κύπρο τη 18η απονομή των βραβείων Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ήρθε κι έδεσε» και στη Γιώτα Δαμιανού, όπου, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στους γιους της, στη σχέση που έχουν «χτίσει» μέσα στα χρόνια, καθώς επίσης και στο πώς είναι ως πεθερά με τα κορίτσια των γιων της.

«Καθώς περνούν τα χρόνια η μαμά Μαρία γίνεται πιο ώριμη, πιο ουσιαστική. Μαθαίνεις, δεν είναι κάτι που το ξέρεις ή υπάρχει ένα βιβλίο που σου λέει τι να κάνεις» είπε αρχικά, και συνέχισε: «Τον ρόλο της πεθεράς τον έχω ζήσει και τον ζω.

Είμαι πολύ καλή πεθερά γιατί τα αγαπάω τα κορίτσια τους, τα νιώθω μες στο σπίτι χαρά κι αυτά. Αλλά τον ρόλο της γιαγιάς δεν τον έχω ζήσει. Ελπίζω να μην τον ζήσω σύντομα!».

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...






Μποζουκια Αθηνα