Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ο Δημήτρης Οικονόμου αποχώρησε από την εκπομπή – Τι συνέβη;

Ο Δημήτρης Οικονόμου κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Σήμερα»...

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

Δημήτρης Αλεξανδρής: Πού εντοπίσαμε τον ηθοποιό;

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής «σκίζει» με την ερμηνεία του στη σειρά «Να μ’αγαπάς». Ο καταξιωμένος ηθοποιός παρά τα καθημερινά και πολύωρα γυρίσματα της σειράς βρήκε χρόνο και πήγε να δει συναδέλφους του σε παράσταση.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Ο Τέρενς Κουίκ αποκαλύπτει για τον μεγάλο του γιο: «Είναι το παιδί που έχω αδικήσει περισσότερο στη ζωή μου»

«Ελπίζω μια μέρα να μου το συγχωρέσει»

Ο Τέρενς Κουίκ, παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Στιγμές». Ο γνωστός δημοσιογράφος, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα παιδιά του αλλά και στην αδικία που θεωρεί ότι έκανε στον μεγάλο του γιο, Ρίτσαρντ.

Στην αρχή της συνέντευξης, ο Τέρενς Κουίκ μίλησε για τα παιδιά του και τα εγγόνια του: «Τρία παιδιά. Ο Ρίτσαρντ, η Τερέζα και ο Γιώργος. Και δύο εγγόνια. Από τον Ρίτσαρντ. Η Φοίβη και ο Ιάσονας. Ο Ρίτσαρντ, ενώ πήγαινε στο εργαστήρι δημοσιογραφίας για να γίνει δημοσιογράφος, γύρισε και μου είπε έντιμα μία μέρα ότι “άκουσε να δεις… Η οικογένεια έχει ένα δημοσιογράφο. Δεν μπορώ εγώ να ανταγωνιστώ τον πατέρα μου. Έχεις φτάσει εκεί που έφθασες. Θα γίνω σκηνοθέτης”. Του άρεσε πάρα πολύ η φωτογραφία… Έγινε σκηνοθέτης, εξαιρετικός και στο μοντάζ και σκηνοθεσία και προχώρησε και στις παραγωγές και τώρα συνεργάζεται τα τελευταία χρόνια με το “MasterChef”».

Στην συνέχεια, ο γνωστός δημοσιογράφος, φανερά συγκινημένος, αποκάλυψε για τον μεγάλο του γιο: «Πάντως οφείλω να πω κάτι. Είναι το παιδί που έχω αδικήσει περισσότερο στη ζωή μου. Έχω μεγάλες ενοχές για τον Ρίτσαρντ. Γιατί παντρεύτηκα τη δημοσιογραφία και τον άφησα στην άκρη. Ελπίζω μια μέρα να μου το συγχωρέσει».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.



Μποζουκια Αθηνα