Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Mοναχικός πρίγκιπας Χάρι στο Λονδίνο

Χωρίς κανένα μέλος της βασιλικής οικογένειας στο πλευρό του...

Η Ήβη Αδάμου αποκαλύπτει: «Ο Μιχάλης Κουινέλης ήταν η πρώτη μου σχέση»

Η Ήβη Αδάμου παραβρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «The...

Γιώργος Αγγελόπουλος – Δήμητρα Βαμβακούση: Ταξίδι στη Σκιάθο

Η Δήμητρα Βαμβακούση και ο Γιώργος Αγγελόπουλος έκαναν ένα...

Η πιο δύσκολη επέτειος γάμου για Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον

Την πιο δύσκολη επέτειο γάμου της ζωής τους γιόρτασαν...

Ο δικηγόρος του Παναγιώτη Λιαδέλη έβαλε τα πράγματα στη θέση τους για τη συμπλοκή και τους πυροβολισμούς

«Δεν γνώριζε κανέναν από αυτούς»

Απόλυτα συνεργάσιμος με τις Αρχές είναι ο Παναγιώτης Λιαδέλης, όπως δήλωσε ο δικηγόρος του Ιωάννης Καραγκιόζος, που κλήθηκε να μιλήσει για την υπόθεση που έχει προκαλέσει σάλο στον Βόλο.

200910271143500.3450 GIANIOTIS GIZELI LIADELIS 26102009

Ο 49χρονος πρώην μπασκετμπολίστας συνελήφθη μαζί με τον 19χρονο γιο του και ακόμη έξι άτομα για συμπλοκή με πυροβολισμούς, που σημειώθηκε έξω από μπαρ ιδιοκτησίας του, στο κέντρο του Βόλου, τα ξημερώματα της Κυριακής.

201511091242200.7592 XRISTINA PAPA PANAGIOTIS LIADELIS KATERINA DIMITROGLOY 7112015

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, τόσο ο Παναγιώτης Λιαδέλης όσο και ο γιος του, που κρατούνται στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας μέχρι την απολογία τους, αρνούνται τις κατηγορίες που τους αποδίδονται.

«Έπειτα από έναν διαπληκτισμό των δύο δραστών (δύο Αλβανοί), οι οποίοι ήταν υπό την επήρεια μέθης εντός του κέντρου διασκέδασης στο οποίο απασχολείται ο κ. Λιαδέλης, συνελήφθησαν όλοι. Δεν γνώριζε (σ.σ.: ο Λιαδέλης) κανέναν από αυτούς.

Περάσανε μπροστά από το μαγαζί στο οποίο απασχολούνται και αυτός και ο γιος του και άλλοι συνάδελφοί του και οι θαμώνες πυροβολώντας. Αυτό που δηλώνουμε ξεκάθαρα είναι ότι ο κ. Λιαδέλης και ο γιος του αρνούνται οποιαδήποτε σχέση και όλες τις εις βάρος τους αποδιδόμενες κατηγορίες, έχουν πλήρη εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη και συνεργάζονται, ούτως ώστε να μπορέσουν να αποδοθούν η αλήθεια και η Δικαιοσύνη» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καραγκιόζος και συνέχισε:

6789 SAMPRINA LIADELIS ME TO GIO TOYS VAGELI 492005

«Διερευνάται, σε ό,τι αφορά τους έξι τους οποίους εγώ εκπροσωπώ, το ενδεχόμενο τελέσεως της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης. Ενας πυροβολισμός έγινε προς τον αέρα και όλοι οι υπόλοιποι ήταν ευθείες βολές. Το γεγονός ότι το περίστροφο ήταν κρότου λάμψης δεν σημαίνει ότι εκείνη την ώρα, όταν βλέπεις έναν να σε πυροβολεί, έχεις την αντίληψη ότι το περίστροφο είναι αληθινό ή ψεύτικο».

201112271201110.0986 LIADELIS GEORGANTAS GERMANOY 24122011

Υπενθυμίζεται πως το επεισόδιο εκτυλίχθηκε λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα, όταν θαμώνες του καταστήματος «πιάστηκαν στα χέρια». Δύο άνδρες αλβανικής καταγωγής είχαν έντονη λογομαχία με άλλο θαμώνα, αλλά και υπάλληλο του νυχτερινού κέντρου και μετά αποχώρησαν. Αργότερα επέστρεψαν και άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα με όπλο κρότου, σκορπίζοντας τον πανικό. Ακολούθησε -σύμφωνα με την καταγγελία που υπέβαλαν- ο ξυλοδαρμός τους με κλοτσιές και μπουνιές από πέντε υπαλλήλους, αλλά και από τον πρώην καλαθοσφαιριστή.

panagiotis liadelis19103
Παναγιώτης Λιαδέλης

Η Σαμπρίνα έμαθε τα νέα από τους δημοσιογράφους

Αναφορά στο επεισόδιο που εκτυλίχθηκε στο κέντρο διασκέδασης, ιδιοκτησίας του Παναγιώτη Λιαδέλη, και στη σύλληψη του γιου της έκανε σε δηλώσεις της η Σαμπρίνα, πρώην σύζυγος του παλαίμαχου μπασκετμπολίστα.

samprina19103

Η τραγουδίστρια πληροφορήθηκε την είδηση από δημοσιογράφους, καθώς ο γιος της δεν της το είπε αμέσως για να μην τη στενοχωρήσει. «Αυτό που εμένα με έχει εξοργίσει είναι ότι κατηγορούνται για κάτι, ενώ αυτό που έγινε είναι ότι δύο άνθρωποι ήταν μεθυσμένοι έξω από το μαγαζί, αφού είχαν διαπληκτιστεί πρώτα και επέστρεψαν με ένα αυτοκίνητο και πυροβολούσαν αδιάκριτα. Μετά μπήκαν στο αυτοκίνητο και ο πρώην σύζυγός μου με τον γιο μου τους ακολούθησαν για να μην τους χάσουν. Θα μπορούσαν να είναι εν δυνάμει δολοφόνοι» είπε αρχικά η Σαμπρίνα στον ΑΝΤ1 και συνέχισε: «Ο πρώην άνδρας μου ειδοποίησε την Αστυνομία, αλλά εκείνοι πήγαιναν να φύγουν και τους ακολούθησαν.

Μάλλον οι άλλοι πρέπει να τρόμαξαν και να πήγαν στην Αστυνομία και βγαίνοντας ο ένας, έπεσαν πάνω του για να μην πυροβολήσει. Δεν ήξεραν αν το όπλο είναι άσφαιρο, ξέρουν ότι πυροβολούσε και μάλιστα ο άνθρωπος έχει βγει από το νοσοκομείο. Τραυματίστηκε την ώρα που τον έριξαν κάτω».

1589_samprina_20112014

Οπως εξήγησε, ο γιος που έχει αποκτήσει με τον Παναγιώτη Λιαδέλη είναι καλά στην υγεία του. «Με τον πρώην σύζυγό μου έχουμε μιλήσει, είναι στενοχωρημένος. Είναι πολύ άσχημο αυτό το γεγονός» κατέληξε η τραγουδίστρια.

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...