Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου, 2026

Βρήκαμε τον Γιάννη Λάτσιο να βολτάρει στο κέντρο της Αθήνας

Ο Γιάννης Λάτσιος κομψά ντυμένος έκανε βόλτα στο κέντρο...

Η σόουμπιζ στη θεατρική αυλή της «Κυράς της Ρω»

Αποθέωση γνώρισε η «Κυρά της Ρω» στην πρεμιέρα της...

Τέλος η αυτοεξορία της Ελεν ΝτιΤζένερις

Η 68χρονη τηλεπαρουσιάστρια ξόδεψε 22.850.000 ευρώ για να αγοράσει έπαυλη στη γειτονιά των διασήμων, στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ.

Αποκαλύψεις στο «Να μ’αγαπάς»: Ο Άγγελος λέει στη Ζωή για τα συναισθήματά...

Πολλές και συγκλονιστικές οι εξελίξεις της σειράς «Να μ’αγαπάς».

Βασίλης Κούκουρας: Το άγνωστο παρασκήνιο πίσω από το ρόλο του «Μάνθου» στο «Κωνσταντίνου και Ελένης»

«Δεν ήμουν υπερβολικός αλλά θεωρούσα ότι αξίζω αυτά τα λεφτά. Να μην υποτιμάμε τους εαυτούς μας»

Ο Βασίλης Κούκουρας γνώρισε μεγάλη επιτυχία υποδυόμενος τον πλούσιο επιχειρηματία και γόη «Μάνθο Φουστάνο» στη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης».

Ο ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στούντιο 4» και αποκάλυψε το παρασκήνιο πίσω από το ρόλο του. «Κι εγώ έμαθα ότι προοριζόταν ο ρόλος για τον Ρένο Χαραλαμπίδη όταν το είπε ο ίδιος. Ο Χάρης (Ρώμας) μου είχε προτείνει τον ρόλο αλλά δεν τα είχα βρει οικονομικά με το κανάλι. Προερχόμουν από δύο πολύ μεγάλες επιτυχίες του MEGA, τους Παράλληλους Δρόμους και το Εμείς κι Εμείς. Μετά έγιναν δεκτοί οι όροι μου κι έτσι γύρισα. Νομίζω ότι σε αυτό συνέβαλε και ο Χάρης.

Δεν ήμουν υπερβολικός αλλά θεωρούσα ότι αξίζω αυτά τα λεφτά. Να μην υποτιμάμε τους εαυτούς μας. Θεωρώ ότι ήμουν πάρα πολύ τυχερός στην καριέρα μου, χωρίς να σημαίνει ότι δεν έχω τρέξει, δεν έχω περάσει από οντισιόν ή ότι δεν έχω μείνει άνεργος».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις επαναλήψεις της σειράς τις οποίες δεν παρακολουθεί. «Όπως όλα τα πράγματα στη ζωή, είναι λίγο διττό αυτό. Τα καλά είναι ότι είσαι μία επικαιρότητα, με βλέπει ο κόσμος, χαίρεται και το εισπράττω λες και δεν έχει περάσει ούτε μία μέρα και αυτό είναι συγκλονιστικό. Από τα καλύτερα κομπλιμέντα που έχω ακούσει είναι ότι αν γινόταν τώρα η σειρά είμαι ο μόνος που συνάδω με τον χρόνο που γινόταν. Τα λιγότερο καλά είναι ότι το να παίζεις κάθε μέρα στην τηλεόραση σε αποκλείει, σε περιθωριοποιεί από κάποια πράγματα που μπορείς να κάνεις.

Έχουν μείνει σε μία εικόνα, σε μία συνήθεια ότι “α, αυτός που έπαιζε εκεί”. Είναι εμπόδιο για καινούργια πράγματα που μπορώ να κάνω. Τα κάνω στο θέατρο ευτυχώς. Οι σκηνοθέτες και οι παραγωγοί σκέφτονται έτσι. Μπορεί να είναι και μία φθορά μία συνεχόμενη επανάληψη. “Αυτός είναι, θα τον πάρουμε τώρα να κάνει έναν άλλον ρόλο;”. Βέβαια το πέρασα».

Λεκάκη, Κούκουρας

Με τους συμπρωταγωνιστές του στη σειρά συναντιούνται σήμερα; «Όταν συναντάω τους πρωταγωνιστές της σειράς είναι σαν να συναντάω έναν παλιό μου μεγάλο έρωτα. Μου έχει μείνει η καλύτερη των εντυπώσεων γιατί δεν ξέρω αν θα ξαναπεράσω έτσι και δεν ξέρω αν τα νέα παιδιά περνούν έτσι στα πλατό που μπαίνουν και κάνουν δουλειές. Στα γυρίσματα του “Κωνσταντίνου και Ελένης” υπήρχε έρωτας, αγάπη, δικαιοσύνη. Ακόμα και στο λάθος, ήταν πολύ γλυκό το να το ξανακάνουμε ή μα ξαναγίνει μία σκηνή. Μην ξεχνάμε ότι τότε και η Μαρία Λεκάκη και η Καλιρρόη Μυριακού και ο Στέργιος Νένες ξεκινούσαν τότε».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος εδώ και μήνες σε καρέκλα – Η μάχη με την παχυσαρκία

Μάχη με την παχυσαρκία δίνει ο Κώστας Μακέδος. Ο...

Λάκης Ραπτάκης: Έφυγε ξαφνικά ο επιχειρηματίας και πρώην σύντροφος της Βάνας Μπάρμπα

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Λάκης Ραπτάκης στα 79 του. Ο επιχειρηματίας υπέστη ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του στη Γλυφάδα

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Λιονάκη: «Μου είπε να πουλήσω το εξοχικό για να δώσει τα λεφτά στον παπά»

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Ναταλίας Λιονάκη που δεν μπορεί να αποδεχτεί ότι η κόρη της είναι μοναχή.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.