Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Η Κατερίνα Καινούργιου έκλεισε τα 39 και έβαλε πλώρη για… milf

«Ενας χρόνος πιο κοντά για να γίνω milf» έγραφε...

ΗΠΑ: Ποντικοί πειραματόζωα έσπασαν πλάκα με τους ερευνητές!

Ποντικοί εργαστηρίου που «τρέλαναν» τους ερευνητές κάνοντας επίτηδες λάθη...

Το μήνυμα της Μενεγάκη πριν από τις διακοπές του Πάσχα

Η ωραία Ελένη κάνει επικοινωνιακό παιχνίδι... στα μέσα κοινωνικής...

Βίαζε το βαφτιστήρι του από την ηλικία των 9 ετών έως τα...

Μια σοκαριστική υπόθεση βιασμού τριών παιδιών, ανάμεσα στα οποία...

Αυτός, αυτοί και τα… μυστήρια – Επιτυχία και μια κατάρα για τους πρωταγωνιστές της σειράς

Ο... πολύ σκληρός για να πεθάνει Μπρους Γουίλις με δυσκολία επικοινωνεί με το περιβάλλον του

Τη σειρά της δεκαετίας του 1980 «Αυτός, αυτή και τα μυστήρια», που αγαπήθηκε όσο λίγες και μετέτρεψε σε παγκόσμιους σταρ τους πρωταγωνιστές της, θα έχουν την ευκαιρία να αγαπήσουν και οι νεότεροι, καθώς πρώτη φορά στην ιστορία της θα μεταδίδεται από πλατφόρμα streaming.

  • Από τον Βασίλη Χονδρογιάννη

Στα πάνω από 30 χρόνια που πέρασαν από την προβολή του τελευταίου επεισοδίου, πολλοί από τους σταρ της ήρθαν αντιμέτωποι με τόσο μεγάλα προβλήματα στην ιδιωτική ζωή τους, γεγονός που έκανε αρκετούς να σκέφτονται ότι είναι σαν να τους κυνηγάει η μοίρα και κάποιους άλλους να μιλούν για «κατάρα» που χτυπάει τους ηθοποιούς της σειράς.

katara201035

Μετά τον πρωταγωνιστικό ρόλο του ντετέκτιβ Ντέιβιντ Αντισον Τζούνιορ, που τον έκανε παγκόσμια γνωστό από το πρώτο επεισόδιο, στις 3 Μαρτίου 1985, σύμφωνα με το περιοδικό «Femail», ο Μπρους Γουίλις έγινε ένας από τους μεγαλύτερους σταρ του Χόλιγουντ. Οι ταινίες του, μεταξύ των οποίων οι «Πολύ σκληρός για να πεθάνει», «Pulp Fiction», «Αρμαγεδδών» και «Εκτη αίσθηση», έσπασαν ταμεία, ενώ χάρη στις ερμηνείες του κέρδισε 22 βραβεία και άλλες 53 υποψηφιότητες και έγινε πλουσιότερος κατά 290.000.000 ευρώ.

katara201034

Τη δεκαετία του 2010 συνέχισε τις επιτυχίες παίζοντας στις ταινίες «Οι Αναλώσιμοι», «Πολύ σκληρός για να πεθάνει σήμερα» και «RED», μέχρι που η καριέρα του διακόπηκε απότομα, όταν διαγνώστηκε με μια σπάνια μορφή άνοιας. Την είδηση για την ασθένεια που εξελίσσεται πολύ γρήγορα έδωσε πέρυσι τον Μάρτιο η οικογένειά του, ενώ προ ημερών αποκαλύφθηκε ότι πλέον ο 68χρονος Γουίλις πολύ δύσκολα επικοινωνεί με το περιβάλλον του.

Ο Τσαρλς Ρόκετ, που στη σειρά «Αυτός, αυτή και τα μυστήρια» έπαιξε τον τηλεοπτικό αδερφό του Μπρους Γουίλις, Ρίτσαρντ Αντισον, είδε την καριέρα του να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο μετά την προβολή του τελευταίου επεισοδίου, στις 14 Μαΐου 1989. Μεταξύ άλλων, εμφανίστηκε στο «Χορεύοντας με τους Λύκους» δίπλα στον Κέβιν Κόστνερ, ενώ στο «Ο Ηλίθιος και ο Πανηλίθιος» έπαιξε μαζί με τον Τζιμ Κάρεϊ και τον Τζεφ Ντάνιελς.

katara201031
Τσαρλς Ρόκετ

Τα επόμενα χρόνια τα παιδιά στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη διασκέδασαν με αμέτρητες τηλεοπτικές σειρές καρτούν, στις οποίες ο Ρόκετ έδωσε φωνή σε πολλούς χαρακτήρες. Ολα τελείωσαν στις 7 Οκτωβρίου 2005, όταν το άψυχο σώμα του Ρόκετ βρέθηκε με κομμένο τον λαιμό σε χωράφι στο Κάντερμπερι του Κονέκτικατ στις ΗΠΑ. Αργότερα ο ιατροδικαστής αποφάνθηκε ότι επρόκειτο για αυτοκτονία.

Η συμπρωταγωνίστρια του Μπρους Γουίλις, Σίμπιλ Σέπερντ, που στη σειρά υποδύθηκε τη Μάντι Χέις, έμπλεξε σε δύο σκάνδαλα τα επόμενα χρόνια. Το πρώτο το προκάλεσε μόνη της, το 2000, με την αυτοβιογραφία της, στην οποία τόνιζε ότι «έκανα ακριβώς αυτό που μου άρεσε, και αυτό που μου άρεσε ήταν το σεξ». Συνέχισε αποκαλύπτοντας ότι είχε κάνει σεξ με μια σειρά από κορυφαίους σταρ, μεταξύ των οποίων ο Ελβις Πρίσλεϊ και ο Ντον Τζόνσον.

katara201033
Σίμπιλ Σέπερντ

Για τον Γουίλις έγραφε ότι, αν και φιλήθηκαν με πάθος στο σπίτι της, «δεν ολοκληρώσαμε ποτέ αυτό που αρχίσαμε». Στο δεύτερο σκάνδαλο η Σέπερντ ήταν το θύμα και, όπως κατήγγειλε το 2018 σε συνέντευξη, έχασε τη δουλειά της και την εκπομπή της στο CBS, που προβαλλόταν με επιτυχία επί πέντε χρόνια, διότι δεν δέχτηκε να κάνει σεξ με τον επικεφαλής του καναλιού Λες Μουνβές.

Η Αλις Μπίσλι υποδύθηκε την πιστή γραμματέα των πρωταγωνιστών, Αγκνες Ντι Πέστο, και στα 66 επεισόδια της σειράς «Αυτός, αυτή και τα μυστήρια». Οταν παίχτηκε το τελευταίο επεισόδιο, αποφάσισε να αποσυρθεί για λίγο καιρό, για να επικεντρωθεί στην ανατροφή του γιου της, τον οποίο μεγάλωνε μόνη της. Ωστόσο, συνέχισε να δίνει τη φωνή της σε χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων και, όταν ένιωσε πιο άνετα με τα καθήκοντά της ως μητέρα, έκανε τη μεγάλη επιστροφή της και, μάλιστα, στο Χόλιγουντ.

katara201032
Αλις Μπίσλι

Το 1999 εμφανίστηκε στην ταινία «Stuart Little», ενώ δύο χρόνια αργότερα στην ταινία «Η Εκδίκηση της Ξανθιάς». Αυτό που μάθαμε αργότερα είναι ότι πριν από την επάνοδό της μπροστά από την κάμερα είχε αντιμετωπίσει σοβαρό πρόβλημα με τον καρκίνο και υποβλήθηκε σε μερική μαστεκτομή.

katara20103
Τζακ Μπλέσινγκ

Αντίθετα, τη μάχη με τον καρκίνο έχασε το 2017, σε ηλικία μόλις 66 ετών, ο Τζακ Μπλέσινγκ, που στη σειρά έπαιξε τον υπάλληλο ΜακΓκιλικάντι του γραφείου που είχαν οι χαρακτήρες του Μπρους Γουίλις και της Σίμπιλ Σέπερντ. Μέχρι τότε πρόλαβε να παίξει σε επιτυχημένες σειρές, όπως «The Naked Truth», «ER», «George Lopez» και «CSI: Crime Scene Investigation». Και αυτός χάρισε τη φωνή του σε καρτούν επιτυχημένων ταινιών, όπως τα «Μυρμήγκια» του 1998 και τα «Αεροπλάνα» του 2013.

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Μάκης Δελαπόρτας: Βατερλό στις εκλογές του ΤΑΣΕΗ! – Τον πέταξαν εκτός Δ.Σ. οι… συνάδελφοί του!

Εκτός Δ.Σ. ο γνωστός ηθοποιός Μάκης Δελαπόρτας, μετά και...

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του συνταξιούχου στη Σάμο!

Επειτα από σχεδόν 21 μήνες εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία...