Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Η Χλόη πληροφορείται τον θάνατο της Πετρούλας και τρέχει πίσω...

Η Χλόη πληροφορείται το θάνατο της Πετρούλας και τρέχει πίσω στον πατέρα Νικόλαο στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας»

Θεοφανία Παπαθωμά – Πασχάλης Τσαρούχας: Έξοδος με τον 19χρονο γιο τους

Ο Πασχάλης Τσαρούχας και η Θεοφανία Παπαθωμά υπήρξαν παντρεμένοι και έχουν αποκτήσει έναν γιο τον Αχιλλέα.

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Δεν σας βοηθούν ούτε η εγωκεντρική συμπεριφορά ούτε...

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος τα είπε… όλα για την Ευρυδίκη

Πήρε το... όπλο του!

Ο Βασάλος πήρε το… όπλο του! «Γιατί να ενδιαφέρει τη Βαλαβάνη αν εγώ βρω μια κοπέλα; Γιατί, αυτή δεν έχει αγόρι;». Μακριά και αγαπημένοι, όπως φαίνεται, είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος από την παλιά του σύντροφο και συμπαίκτρια στο πρώτο «Survivor», Eυρυδίκη Βαλαβάνη. Αλλωστε, μετά τη μακροχρόνια σχέση τους ο καθένας έχει πάρει τον δρόμο του.

Ο Βασάλος έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Super Kατερίνα», με αφορμή την εμφάνισή του στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και την επιμονή της δεύτερης να γυρίσει ξανά στο «Χαμογέλα και πάλι».

Η συζήτηση πήγε και στη Βαλαβάνη και στο πώς θα αντιδρούσε, αν μάθαινε ότι έχει νέο δεσμό: «Δεν νομίζω να την ενδιαφέρει αν βρω εγώ κοπέλα. Θα την ενδιαφέρει την Ευρυδίκη αν βρω εγώ κοπέλα; Γιατί; Δεν είναι η Ευρυδίκη τώρα με ένα αγόρι;» απάντησε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Η Βαλαβάνη εδώ και καιρό είναι σε σχέση με τον 43χρονο Γρηγόρη Μόργκαν. Πρόκειται για έναν μουσικό, που παίζει ντραμς και είχε συμμετάσχει στον δεύτερο κύκλο του «Nomads», στον ΑΝΤ1. Μάλιστα, ο συγκεκριμένος ήταν επί τέσσερα χρόνια σύντροφος της Πηνελόπης Αναστασοπούλου.

Από αριστερά: Μόργκαν, Βαλαβάνη και η φίλη της αθλητικογράφου

Σε ερώτηση για τον χωρισμό της φίλης του Βάλιας Χατζηθεοδώρου από τον Πέτρο Πυλαρινό, ο Κωνσταντίνος Βασάλος απάντησε: «Δεν νομίζω ότι θέλει στήριξη από μένα η Βάλια αυτήν την περίοδο. Είναι μια δυνατή γυναίκα, μπορεί να τα βγάλει εις πέρας και μόνη της».

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...






Μποζουκια Αθηνα