Δέσποινα Βανδή: «Αυτός είναι ο ιδανικός κόσμος που θα ήθελα να μεγαλώσουν τα εγγόνια μου»

«Αυτό είναι αληθινή αγάπη! Αποδοχή!»

Η Δέσποινα Βανδή, βρίσκεται στην Αμερική στο πλαίσιο συναυλιών για την Ελληνική ομογένεια. Ο κύκλος των συναυλιών της γνωστής τραγουδίστριας στην Αμερική, κλείνει με την πόλη της Βοστώνης.

Η ίδια, μέσω μιας ανάρτησης που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δηλώνει γοητευμένη από την Βοστώνη και στέλνει ένα μήνυμα ενότητας. Αυτό που εντυπωσίασε την Δέσποινα Βανδή, είναι ένα πανό που συνάντησε κρεμασμένο στην ιστορική εκκλησία του Συμφώνου και είχε τα χρώματα της LGBTQ+ κοινότητας.

Μαζί με τις φωτογραφίες από το πανό, η γνωστή τραγουδίστρια έγραψε στην λεζάντα: «Αυτό είναι αληθινή αγάπη! Αποδοχή! Αυτός είναι ο ιδανικός κόσμος που θα ήθελα να μεγαλώσουν τα παιδιά των παιδιών μου. Εκεί που δε θα υπάρχουν σύνορα διαχωρισμοί εξοστρακισμοί και θα έχουν σημασία ουσιαστικές αξίες! Σεβασμός καλοσύνη γενναιοδωρία ελευθερία έκφρασης!

Κοίταξε τη φωτογραφία και θα καταλάβεις γιατί γι’ άλλη μια φορά με γοήτευσε η Βοστώνη. Δεν τοποθετήθηκε τυχαία αυτό το πανό εκεί! Το βρήκα ΥΠΕΡΟΧΟ! Πόσα χιλιόμετρα ανθρωπιάς έχουμε να διανύσουμε ακόμα για να το φτάσουμε κι εμείς εκεί;».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κωνσταντία Χριστοφορίδου «καρφώνει» γνωστή ηθοποιό: «Όλοι νομίζουν ότι είναι καλή, αλλά είναι τεράστιο έγκλημα»

Σε αποκαλύψεις με αρκετές αιχμές προχώρησε η Κωνσταντία Χριστοφορίδου,...

Η ατάκα Παπανώτα για την αποχώρηση Κοσιώνη που άναψε φωτιές – «Η άλλη περιμένει μήνες…»

Στο παρασκήνιο της αποχώρησης της Σία Κοσιώνη από τον...

«Βόμβα» από τη Φαίη Σκορδά για ΣΚΑΪ και Σία Κοσιώνη: Ο παρουσιαστής που ήθελαν για το κεντρικό δελτίο

Σε μια αποκάλυψη που συζητήθηκε έντονα προχώρησε η Φαίη...

«Σας απογοήτευσα» – Η πίεση των Πανελληνίων Εξετάσεων ήταν ο λόγος της πτώσης των 17χρονων;

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς την τραγωδία...

Μητέρα 19χρονης Μυρτώς: «Να βασανιστούν όπως βασανίστηκε το παιδί μου, να μη δουν ποτέ τον ήλιο»

Ο Αντώνης Σρόιτερ επισκέφθηκε τους γονείς της 19χρονης Μυρτώς στην Κεφαλονιά.

«Survivor»: Ο Σταύρος Φλώρος υπέστη ακρωτηριασμό στο πόδι – Δίνει μάχη στην εντατική

Ο Σταύρος Φλώρος ενώ έκανε ψαροντούφεκο κατά τη διάρκεια...

Διάσημο ζευγάρι της σόουμπιζ χτίζει το σπίτι των ονείρων του δίπλα σε… παραλία γυμνιστών

Ο Τζέισον Στέιθαμ και η Ρόζι Χάντινγκτον-Γουάιτλι ετοιμάζουν το...

Ηλιούπολη: Το σημείωμα που άφησαν οι 17χρονες πριν πέσουν στο κενό

Η πτώση δύο 17χρονων κοριτσιών από ταράτσα πολυκατοικίας στην Ηλιούπολη έχει παγώσει το πανελλήνιο. Γύρω στις 12 το μεσημέρι της Τρίτης ανέβηκαν στην ταράτσα πολυκατοικίας όπου έμενε μία εκ των δύο κλείδωσαν την πόρτα και έπεσαν στο κενό.