Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ο άπιστος Μπον Τζόβι

Την επιτυχία του Δημήτρη Κοντολάζου «Δεν σου κάνω τον...

Τα δάκρυα της Σάττι για την απώλεια του πατέρα της

Σε μια ανθρώπινη και συγκινητική στιγμή, λόγω της πρόσφατης...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Ο Ιωάννης Καραγεώργης τιμήθηκε για την προσφορά του στο Φοιτητικό Οικοτροφείο της...

Η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος και ο...

Η Καίτη Γκρέυ θα παραμείνει στο σπίτι της! Δικαίωση για την οικογένεια της Ηλιάδη

Η «Espresso» βρισκόταν στην Ευελπίδων και κατέγραψε καρέ καρέ όσα ειπώθηκαν

Πανηγυρική δικαίωση για την οικογένεια της Αγγελικής Ηλιάδη στη δικαστική διαμάχη που έχει με τον θείο της Φίλιππο Ηλιάδη για τη γιαγιά της Καίτη Γκρέυ, αφού το δικαστήριο χθες, ύστερα από μαραθώνια δίκη, εξέδωσε απόφαση «προάγγελο» για όσα θα ανακοινωθούν οριστικά σε έναν περίπου μήνα.

kenriki kaitigrey2207 Σύμφωνα με την έδρα, ορίζεται ως προσωρινός δικαστικός συμπαραστάτης της Καίτης Γκρέυ ο εγγονός της Κώστας, αδερφός της Αγγελικής Ηλιάδη και γιος του δευτερότοκου γιου της θρυλικής τραγουδίστριας Βασίλη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από λίγα χρόνια, ενώ απαγορεύει να μετακινηθεί από το σπίτι της η θρυλική ερμηνεύτρια. Στην ουσία, το δικαστήριο απέρριψε την προσωρινή απόφαση που είχε λάβει το καλοκαίρι και όριζε τον γιο της Φίλιππο ως δικαστικό συμπαραστάτη, και όρισε εκ νέου τον εγγονό της Κώστα, από την πλευρά του γιου της Βασίλη.

aggeliki iliadi kaiti grey
Η «Espresso» βρισκόταν εκεί μέχρι αργά το απόγευμα, στο δεύτερο κτίριο της οδού Ευελπίδων, και κατέγραψε καρέ καρέ όσα ειπώθηκαν. Από νωρίς το πρωί η ατμόσφαιρα μύριζε «μπαρούτι», καθώς από την πλευρά της Αγγελικής Ηλιάδη στη Σχολή Ευελπίδων, εκτός του δικηγόρου της οικογένειας Οθωνα Παπαδόπουλου, βρέθηκαν και φίλοι της κορυφαίας τραγουδίστριας: ο στιχουργός Γιάννης Τζουαννόπουλος, επί σειράν ετών επιστήθιος φίλος της Καίτης Γκρέυ, η κόρη του μεγάλου μουσικοσυνθέτη Χρύσα Παπαϊωάννου, επί 60 χρόνια φίλη της θρυλικής τραγουδίστριας, η Μαίρη Βιντιάδου, επί σειράν ετών καρδιακή φίλη της μεγάλης τραγουδίστριας, καθώς και ο δημοσιογράφος Νίκος Νικόλιζας, ο οποίος συνδέεται φιλικά με τη μεγάλη τραγουδίστρια για 30 ολόκληρα χρόνια. Από την οικογένεια της Αγγελικής Ηλιάδη παρέστησαν τόσο η μητέρα της Εφη όσο και ο αδερφός της Κώστας.

gkrei421

Λίγο μετά τις 11 το πρωί, στη δικαστική αίθουσα βρέθηκαν ο πρωτότοκος γιος της θρυλικής ερμηνεύτριας Φίλιππος, καθώς και ο δικηγόρος του. Λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι στην έδρα του δικαστηρίου βρέθηκαν ο πρόεδρος, καθώς και η γραμματέας, ενώ εξετάστηκαν ως μάρτυρες ο δημοσιογράφος Νίκος Νικόλιζας και ο εγγονός της Καίτης Γκρέυ, Κώστας Ηλιάδης. Ωστόσο, τα αίματα στην αίθουσα άναψαν όταν ο γιος της μεγάλης ερμηνεύτριας σχεδόν απαξίωσε τους μάρτυρες αλλά και τους παρευρισκόμενους φίλους της, αναφέροντας ότι δεν τους γνωρίζει προσωπικά. Στον δημοσιογράφο και φίλο της Νίκο Νικόλιζα, που παρέθεσε μια σειρά από στοιχεία, όπως για την καθημερινότητά της, αν αναγνωρίζει τον περίγυρό της, για το πάρτι που είχε διοργανώσει τον περασμένο Μάιο για τα γενέθλιά της, αλλά και για την προσωπική τους επαφή επί σειράν ετών, ετέθησαν ερωτήματα από την πλευρά του πρωτότοκου γιου, όπως αν είναι σε θέση να αυτοεξυπηρετηθεί, καθώς και αν μπορεί να διαχειριστεί τα κληρονομικά της ζητήματα.

gkrei422
Μητέρα Αγγελικής Ηλιάδη

Οι τόνοι ανέβηκαν όταν η πλευρά του Φίλιππου αντέκρουσε όσα ανέφερε ο δημοσιογράφος. Λίγη ώρα αργότερα εξετάστηκε ως μάρτυρας και ο εγγονός της θρυλικής τραγουδίστριας, στον οποίο η Καίτη Γκρέυ έχει ιδιαίτερη αδυναμία. Ο Κώστας Ηλιάδης, φανερά συγκινημένος, ανέφερε πως τον θείο του δεν τον είχε δει σχεδόν ποτέ στο σπίτι της γιαγιάς του, ενώ εμφανίστηκε μετά τον θάνατο του πατέρα του, Βασίλη, το 2021. Ο Κώστας Ηλιάδης επανέλαβε τον ισχυρισμό πως ο θείος του τα κάνει όλα για το σπίτι της γιαγιάς του, αφού δεν συντρέχει κανένας άλλος λόγος για να συμβούν όλα αυτά. Μάλιστα, ανέφερε πως μέχρι και τον Μάιο, που επιδόθηκε το εξώδικο για δικαστικό συμπαραστάτη στη γιαγιά του, ποτέ ο θείος του δεν είχε αναφέρει κάποιο πρόβλημα. Φανερά συγκινημένος ο Κώστας Ηλιάδης είπε στην έδρα του δικαστηρίου πως επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματος για όσα είχε πει ο θείος του στο πρώτο δικαστήριο και προσέβαλε τη μνήμη του πατέρα του, Βασίλη.

gkrei423
Αργά το μεσημέρι, ο πρόεδρος του δικαστηρίου αποφάσισε και όρισε δικαστικό συμπαραστάτη τον εγγονό Κώστα. Μάλιστα, ο δικηγόρος της οικογένειας του Βασίλη Ηλιάδη, Οθωνας Παπαδόπουλος, φανερά συγκινημένος δήλωσε για αυτή τη μεγάλη νίκη: «Δικαιωθήκαμε πανηγυρικά, καθώς το δικαστήριο όρισε πλήρη δικαστικό συμπαραστάτη της Καίτης Γκρέυ τον εγγονό της Κωνσταντίνο Ηλιάδη.

kaiti gkrey08082 Ο Κωνσταντίνος είναι ο αδερφός της Αγγελικής και γιος της νύφης της Εφης και του αείμνηστου Βασίλη Ηλιάδη. Αφαιρέθηκε η δικαστική συμπαράσταση από τον πρωτότοκο γιο της Καίτης Γκρέυ, Φίλιππο Ηλιάδη, και η κυρία Γκρέυ θα μπορεί να περάσει το υπόλοιπο της ζωής της στο σπίτι όπου μεγάλωσε και ζει για πολλά χρόνια. Αλλωστε, αυτή είναι και η επιθυμία της. Αυτή είναι η προσωρινή διαταγή της απόφασης και πιστεύουμε ότι και η οριστική θα είναι ακριβώς ίδια με την προσωρινή».kaiti gkrey iliadi
Για την ιστορία, να θυμίσουμε ότι η υπόθεση ξεκίνησε τον Μάιο του 2023, όταν ο πρωτότοκος γιος της έστειλε ένα εξώδικο στην Καίτη Γκρέυ, απαιτώντας να οριστεί ο ίδιος δικαστικός συμπαραστάτης της και να αποχωρήσει από το σπίτι που διατηρεί επί χρόνια στη Νέα Σμύρνη, στο οποίο, σύμφωνα με την τελευταία της επιθυμία, θέλει να περάσει τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής της. Στο δικαστήριο που προηγήθηκε τον περασμένο Αύγουστο δεκτό έγινε μόνο το πρώτο από τα δύο αιτήματα της πλευράς του Φίλιππου Ηλιάδη, ενώ αναμένεται να ξεκαθαριστεί το ζήτημα με το σπίτι που θα φιλοξενήσει την Καίτη Γκρέυ στο εξής.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....