Νατάσα Παζαΐτη: «Έχασα στιγμές κι αισθάνομαι άσχημα γι’ αυτό»

«Η πιο δύσκολη περίοδος ήταν η περίοδος της ειδικότητας που τα παιδιά μου ήταν μικρά»

Μία σπάνια συνέντευξη έδωσε η Νατάσα Παζαΐτη στην εκπομπή «Happy Day». Η σύζυγος του Κωνσταντίνου Καραμανλή εξομολογήθηκε πώς αποφάσισε να ασχοληθεί με την ιατρική.

«Αν νοσούσα από καρκίνο του μαστού δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να το πω δημόσια, να κάνω τον εαυτό μου σημαία για να ενθαρρύνω τις γυναίκες, να καταλάβουν ότι είναι μία περιπέτεια που περνάει».

Όσο για την απόφασή της να απέχει από τη δημοσιότητα και να μη δίνει συνεντεύξεις ανέφερε: «Δεν είναι δρόμος σιωπής. Επικοινωνώ με τον κόσμο, έχω τη δική μου ιστοσελίδα, είμαι αφοσιωμένη στην επιστήμη μου. Επίσης, επικοινωνώ μέσα από τα social media πάντα σε σχέση με την επιστήμη μου, δεν με ενδιαφέρει κάτι άλλο. Κάνω πολλές ενημερωτικές ομιλίες. Δεν χρειάζομαι τη δημοσιότητα στο κομμάτι της προσωπικής μου ζωής».

Και πρόσθεσε: «Η πιο δύσκολη περίοδος ήταν η περίοδος της ειδικότητας που τα παιδιά μου ήταν μικρά. Τότε έχασα στιγμές κι αισθάνομαι άσχημα γι’ αυτό. Θυμάμαι πάντα που με ρωτούσαν αν θα γυρίσω σπίτι, γιατί στη διάρκεια της ειδικότητας εφημέρευα τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα, οπότε έλειπα πολύ από το σπίτι. Νομίζω ότι μου το καταλογίζανε για πολλά χρόνια. Τώρα που έχουν μεγαλώσει, έχουν αλλάξει τα πράγματα. Θυμούνται όλες τις θυσίες που έχω κάνει σε σχέση με τη δουλειά μου και το θαυμάζουν. Είμαι καλό παράδειγμα γι’ αυτούς και μου το έχουν συγχωρήσει».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Γιώργος Λιάγκας: Η νέα πολυτελής κατοικία που απέκτησε στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως δυναμώνει ακόμη περισσότερο τους...