Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου, 2025

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Γιώργος Γιαννόπουλος για το «Σόι σου»: «Είναι ευτυχία και ευλογία αυτή...

«Είναι ευτυχία και ευλογία η συγκυρία αυτής της σειράς»,...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

«Σκυταλοδρομία» προσφοράς με τη dream team του ΑΝΤ1

Για περισσότερα από 35 χρόνια ο ΑΝΤ1 ενημερώνει, ψυχαγωγεί αλλά  βάζει παράλληλα και στο επίκεντρο της αποστολής του την κοινωνική προσφορά.

Αντώνης Καφετζόπουλος: «Είναι χρήσιμο για την ελληνική κοινωνία να είναι γκέι ο αρχηγός ενός μεγάλου κόμματος»

«Το “πυροβόλησαν” στον κρόταφο και πέθανε»

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Fay’s Time». Ο γνωστό ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην σειρά της ΕΡΤ «3ος Όροφος» (η οποία μετά από απόφαση της ΕΡΤ θα τελειώσει νωρίτερα) αλλά και στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη.

«Ο προγραμματισμός της ΕΡΤ απέναντι στο σίριαλ που έπαιζα ήταν τρικυμιώδης, δεν ήξεραν τι να κάνουν αυτό το πράγμα. Το “πυροβόλησαν” στον κρόταφο και πέθανε. Όταν κάνεις κάτι με μεράκι, θες να αντιμετωπιστεί με την ανάλογη φροντίδα από το κανάλι. Δεν θα γυρίσω άλλο επεισόδιο, έχει στραβώσει ο γιαλός» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Καφετζόπουλος.

Στην συνέχεια, αναφέρθηκε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη: «Είναι σύμπτωμα! Το φαινόμενο είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο ΣΥΡΙΖΑ περνάει υπαρξιακή κρίση αυτή τη στιγμή. Είναι πολύ χρήσιμο για την ελληνική κοινωνία να υπάρχει ένας αρχηγός μεγάλου κόμματος που δηλώνει ανοικτά ότι είναι γκέι».

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα







Μποζουκια Αθηνα