Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Τραϊάνα Ανανία για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Tην ώρα που η αγωνία για την υγεία του...

Χρήστος Τσικνιάς: Αγωνία για τον μίμο της πίστας

Δύσκολες ώρες για τον καλλιτέχνη Χρήστο Τσικνιά, ο οποίος...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Γιάννης Καλλιάνος: Το οικογενειακό δράμα πίσω από τον χαμό-θρίλερ του πατέρα...

Χάθηκαν το πρωινό της Πέμπτης οι ελπίδες του βουλευτή...

Barbarella Athens live Πανταζής – Κοκκίνου

Στην πανέμορφη Αθήνα, η νύχτα λάμπει ακόμη πιο φωτεινά. Μια νέα ανατρεπτική σκηνή διασκέδασης έρχεται να δώσει νέο νόημα στη νυχτερινή ζωή της πόλης, και όνομα αυτής είναι Barbarella Athens. Το διάσημο νυχτερινό κέντρο από τη Θεσσαλονίκη ανοίγει πλέον τις πόρτες του στο κέντρο της πρωτεύουσας, φέρνοντας μαζί του μια δόση από τον μαγικό κόσμο της διασκέδασης και της μουσικής της συμπρωτεύουσας.  Με το Barbarella Athens, η πόλη της Αθήνας αναδύεται σε έναν νέο, διακριτικά εκλεπτυσμένο προορισμό διασκέδασης. Μια ανάσα από την πολυσύχναστη και θορυβώδη πόλη, αυτό το νυχτερινό μαγαζί ανοίγει τις πόρτες του, προσφέροντας μια ανανεωμένη προοπτική για τη διασκέδαση των Αθηναίων. Στο επίκεντρο αυτής της νυχτερινής σκηνής βρίσκονται τρεις εξαιρετικοί καλλιτέχνες που ενώνουν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν ένα πραγματικό υπερθέαμα. Ο διαχρονικός Λευτέρης Πανταζής, η πάντα εντυπωσιακή Έλλη Κοκκίνου και ο δυναμικός Γιάννης Γρόσης αναλαμβάνουν να μας οδηγήσουν σε έναν κόσμο όπου η μουσική και ο χορός κυριαρχούν. Το σχήμα στο Barbarella Athens με Πανταζή – Κοκκίνου θα ξεκινήσει την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου

Ο Λευτέρης Πανταζής στο Barbarella Athens

Ο Λευτέρης Πανταζής, γνωστός και ως ‘ΛΕ.ΠΑ.’, αποτελεί έναν από τους θρύλους του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού. Με μια πολύ σημαντική δισκογραφική πορεία, έχει αγαπηθεί από το κοινό στα μπουζούκια της Αθήνας και έχει κατακτήσει την κορυφή των μουσικών charts. Το παρατσούκλι ‘ΛΕ.ΠΑ.’ είναι ο συνώνυμος της διασκέδασης, και ο καλλιτέχνης αυτός έχει καλύψει μια τεράστια ποικιλία τραγουδιών που αγγίζουν την καρδιά κάθε γενιάς.

Η Έλλη Κοκκίνου στο Barbarella Athens

Η Έλλη Κοκκίνου, από την άλλη, αποτελεί μια από τις πιο αγαπημένες τραγουδίστριες της ελληνικής σκηνής. Με εντυπωσιακή φωνή και εκρηκτική σκηνική παρουσία, έχει κατακτήσει τις κορυφές των ελληνικών charts και έχει συνεργαστεί με μερικούς από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες της χώρας.

Ο Γιάννης Γρόσης, ένας πολύ αγαπημένος τραγουδιστής, προσθέτει τη μουσική του πνοή σε αυτό το μοναδικό τρίο. Με χρόνια εμπειρίας και μια αφοσίωση στην τέχνη του, συμβάλλει στη δημιουργία μιας μοναδικής μουσικής εμπειρίας που ξεχειλίζει από συναίσθημα. Το Barbarella Athens, με την προσθήκη αυτού του τρίδυμου, ανοίγει νέους ορίζοντες στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας. Το κοινό της πόλης έχει τώρα την ευκαιρία να απολαύσει μια μοναδική συντροφιά μουσικής και διασκέδασης που δεν έχει ξαναγίνει. Οι νύχτες της Τετάρτης και του Σαββάτου στο Barbarella Athens υπόσχονται να μεταμορφώσουν την καθημερινότητά σας σε μια ανεπανάληπτη εμπειρία διασκέδασης. Όταν πρωτοβρεθείτε στο εσωτερικό του Barbarella Athens, θα σας καλωσορίσει μια ατμόσφαιρα που συνδυάζει την πολυτέλεια με τον ενθουσιασμό. Το εκλεπτυσμένο design του χώρου δημιουργεί ένα μαγικό σκηνικό, ενώ ο φωτισμός και οι πυροτεχνήματα προσθέτουν μια δόση μυστηρίου στο περιβάλλον.

Όταν η μουσική αρχίζει, όλα γύρω σας εξαφανίζονται και βρίσκεστε σε έναν κόσμο όπου μόνο ο ρυθμός και οι νότες έχουν σημασία. Ο Λευτέρης Πανταζής, η Έλλη Κοκκίνου και ο Γιάννης Γρόσης βρίσκονται το κέντρο της σκηνής, παρέα με ένα εκλεκτό συγκρότημα μουσικών που επιλέγουν το καλύτερο από το ρεπερτόριό τους για να κατακτήσουν τις καρδιές του κοινού. Στο Barbarella Athens δεν υπάρχουν όρια στη διασκέδαση. Οι ώρες περνούν ανεπαίσθητα και ο χορός συνεχίζεται μέχρι το πρωί. Είτε είστε λάτρης της λαϊκής μουσικής, είτε προτιμάτε τις σύγχρονες επιτυχίες, το Barbarella Athens έχει κάτι για κάθε γούστο. Η σκηνή, το μαγευτικό show και οι εκπληκτικές ερμηνείες δημιουργούν μια συναισθηματική έκρηξη που δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια. Αυτό είναι το Barbarella Athens, ο προορισμός που σας υπόσχεται μια νύχτα γεμάτη μουσική, χορό και ανεμελιά.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...