Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου, 2025

Γιάννης Νταλιάνης: «Κάποια σχόλια για τα προσωπικά μου με στεναχωρούν γιατί φτάνουν...

Ο Γιάννης Νταλιάνης απέκτησε από τον γάμο του με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου δύο κόρες και σε συνέντευξή του μίλησε γι’αυτές.

Οι αποκαλύψεις του Νικολά Σαρκοζί για την φυλάκισή του – «20...

Σκέτη «κόλαση» ήταν η παραμονή είκοσι ημερών του Νικολά...

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που...

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Πένθος για τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη

Δύσκολες ώρες περνάει ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.Ο ηθοποιός έχασε τον...

Η απάντηση της Σκορδά για τα σενάρια που τη θέλουν να κάνει πρωινό με τον Αρναούτογλου

«Παύει να είναι πια αστείο»

Οι φήμες που θέλουν την Φαίη Σκορδά και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να αναλαμβάνουν την πρωινή ζώνη του Mega όσο πάνε και φουντώνουν.

Όπως έχει γίνει γνωστό, το συμβόλαιο του Γρηγόρη Αρναούτογλου με τον ΑΝΤ1 λήγει φέτος. Ο γνωστός παρουσιαστής, φημολογείται πως έχει έρθει σε συζητήσεις με το μεγάλο κανάλι, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει παραδεχτεί κάτι. Μάλιστα, πριν από μερικές μέρες, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τοποθετήθηκε μέσω της εκπομπής του στο ραδιόφωνο για τις φήμες λέγοντας μεταξύ άλλων: «Πάντα ό,τι είναι να κάνεις, θα το κάνεις διακριτικά».

Η Φαίη Σκορδά, φανερά ενοχλημένη, θέλησε να τοποθετηθεί και η ίδια μέσω της εκπομπής της για τις φήμες που την θέλουν να αλλάζει τηλεοπτική στέγη.

«Παύει να είναι πια αστείο από τη στιγμή που ανοίγει τόσο πολύ η κουβέντα. Είναι φυσιολογικό – και το ξέρει πάρα πολύ καλά και ο Γρηγόρης – όταν πλησιάζει το τέλος ενός συμβολαίου και κάποιος κάνει τηλεοπτικό ρεπορτάζ, να το ψάξει» ανέφερε αρχικά η γνωστή παρουσιάστρια.

«Αυτή η κουβέντα όμως με το MEGA υπήρχε από πέρσι. Εμείς λοιπόν το είχαμε συζητήσει στην εκπομπή από πέρσι σαν πληροφορία. Αν έχεις ζήτηση, Γρηγόρη μου, και σε θέλουν όλα τα κανάλια, δεν σε φταίω εγώ. Αν έχει βγει προς τα έξω η πληροφορία ότι τον καλοβλέπουν από το MEGA, οι δημοσιογράφοι το ψάχνουν.

Εγώ κάνοντας πλάκα, σαφώς αναφέρθηκα σε αυτή τη συνάντησή μας με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ήταν μια συνάντηση στο αεροδρόμιο, όπως είχα πει που συζητούσαμε για το πως ήταν παλιά τα πρωινά, πως είναι σήμερα, πως έχουν εξελιχθεί. Όντως έχει αλλάξει η δομή των πρωινών εκπομπών.

Η βάση τους ήταν παλαιότερα η ψυχαγωγία, και αυτές τις εκπομπές αγαπάω πολύ και εγώ και ο Γρηγόρης. Λέγαμε τι ωραία θα ήταν να κάναμε μαζί πρωινό, σε μια φιλική κουβέντα σε ρητορικό επίπεδο. Δεν μπορεί αυτό να το πάρει ένας δημοσιογράφος και να το κάνει στοιχείο ρεπορτάζ. Το λέω ξεκάθαρα. Μου αρέσουν οι ψυχαγωγικές εκπομπές όπως ήταν παλιά και αυτές που έκανε ο Γρηγόρης. Μέχρι εκεί. Τώρα αν κάτι ξέρουν που δεν το γνωρίζω εγώ ή ο Γρηγόρης εντάξει, μπορεί να έχουν μια πληροφορία» τόνισε η Φαίη Σκορδά.

Η γνωστή παρουσιάστρια ξεκαθάρισε στο τέλος: «Για τη δική μου ιστορία έφυγα από ένα κανάλι και αποφάσισα μετά το τέλος του συμβολαίου μου που θα πάω. Σέβομαι απολύτως αυτό που λέει γιατί εγώ το έκανα πράξη».

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

Η εξομολόγηση της Νάντιας Κοντογεώργη για την υγεία της: «Πέρυσι ξεκίνησε η περιπέτειά μου»

Η Νάντια Κοντογεώργη αποκάλυψε την περιπέτεια υγείας της και πόσταρε φωτογραφία της έξω από το νοσοκομείο.




Μποζουκια Αθηνα