Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Η Κατερίνα Καινούργιου έκλεισε τα 39 και έβαλε πλώρη για… milf

«Ενας χρόνος πιο κοντά για να γίνω milf» έγραφε...

ΗΠΑ: Ποντικοί πειραματόζωα έσπασαν πλάκα με τους ερευνητές!

Ποντικοί εργαστηρίου που «τρέλαναν» τους ερευνητές κάνοντας επίτηδες λάθη...

Το μήνυμα της Μενεγάκη πριν από τις διακοπές του Πάσχα

Η ωραία Ελένη κάνει επικοινωνιακό παιχνίδι... στα μέσα κοινωνικής...

Βίαζε το βαφτιστήρι του από την ηλικία των 9 ετών έως τα...

Μια σοκαριστική υπόθεση βιασμού τριών παιδιών, ανάμεσα στα οποία...

Η ομογένεια και οι… θησαυροί της

Δικά μας παιδιά που μαγεύουν στο εξωτερικό και... προσγειώθηκαν στις ελληνικές σειρές

Σκίζουν οι ομογενείς ηθοποιοί μας φέτος στην ελληνική μυθοπλασία! Τρεις Ελληνες ηθοποιοί με διεθνή καριέρα γύρισαν στη μαμά πατρίδα και παίζουν σε ελληνικές σειρές!

Οι τρεις Ελληνες ηθοποιοί, τους οποίους και απολαμβάνουμε στις σειρές εποχής «Το προξενιό της Ιουλίας», «Πανθέοι» και «Το Ναυάγιο», έγιναν πρώτα γνωστοί στο εξωτερικό και έτσι τους ανακάλυψαν οι Ελληνες τηλεοπτικοί παραγωγοί κάνοντάς τους πρόταση για συνεργασία.

Αδάμ Μπουσδούκος

Ο πολυβραβευμένος Αδάμ Μπουσδούκος παίζει πρώτη φορά σε ελληνική σειρά, στο «Προξενιό της Ιουλίας», στον Alpha. Ο ηθοποιός υποδύεται με επιτυχία και με ωραία προφορά στα ελληνικά τον Στράτο Ραζίνη, έναν γαιοκτήμονα με σκληρό χαρακτήρα, ο οποίος ανέλαβε τα κτήματα μετά τον θάνατο του πατέρα του. Ο Ραζίνης, ωστόσο, κάνει έναν φόνο εν ψυχρώ, σκοτώνοντας τον συμβολαιογράφο του χωριού, που τον κρατά στο χέρι. Ο πατέρας του Ραζίνη είχε κλέψει τα χωράφια του πεθερού του.

adam27103
Αδάμ Μπουσδούκος

Ο συμβολαιογράφος του ζητά να παντρέψουν τον γιο του με την κόρη του Ιουλία, αλλά αυτός δεν τον ακούει, θέλει να πάρει μόνο το συμβόλαιο που αποδεικνύει την απατεωνιά. Ο Μπουσδούκος, με σημαντικές διακρίσεις (Locarno International Film Festival, Adolf Grimme Award, Premio Sergio Amidei, German Screen Actors Awards), έγινε ευρύτερα γνωστός μετά την επιτυχημένη κινηματογραφική ταινία «Soul Kitchen» όπου υποδύθηκε τον Ζήνο Καζαντζάκη, σε σκηνοθεσία του Τούρκου σκηνοθέτη Φατίχ Ακίν.

Ο Αδάμ Μπουσδούκος είναι γιος Ελλήνων μεταναστών, ο οποίος γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αμβούργο. Είναι πατέρας τριών παιδιών, αγαπάει τη ρεμπέτικη μουσική και για μια δεκαετία ήταν ιδιοκτήτης εστιατορίου στο Αμβούργο.

Μελία Κράιλινγκ

Την καλλονή Μελία Κράιλινγκ τη βλέπουμε ως Μάρμω Πανθέου στη σειρά εποχής του Σκάι «Πανθέοι» και ως μήλον της Εριδος ανάμεσα σε θείο (Αιμίλιος Χειλάκης) και ανιψιό (Μιχάλης Σαράντης), σε έναν ρόλο που τον απογειώνει. Μάλιστα, τον ρόλο αυτό στην πρώτη διανομή της σειράς, τη δεκαετία των 70s, στην ΕΡΤ, τον υποδύθηκε η Κάτια Δανδουλάκη. Η Μελία Κράιλινγκ έγινε ευρύτερα γνωστή ως Sofia Sideris -μια εικαστικός που πάει να εκθέσει στο Παρίσι τα έργα της σε γκαλερί- στη σειρά τoυ Νetflix «Emily in Paris» με πρωταγωνίστρια τη Λίλι Κόλινς.

melia271103
Μελία Κράιλινγκ

Η καλλιτέχνις είναι κόρη του Αμερικανού Ράνταλ Αρθουρ Κράιλινγκ και της Ελληνίδας δημοσιογράφου Κάτιας Δημοπούλου, και έχει γεννηθεί στην Ελβετία. Ακολούθησε σπουδές υποκριτικής στο London School of Dramatic Arts. Η πρώτη της δουλειά ήταν το 2012 στην τηλεοπτική σειρά εποχής «Βοργίες» με τον Τζέρεμι Αϊρονς στον ρόλο της Bianca Gonzaga, ερωμένης του Αϊρονς, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις. Τον Νοέμβριο του 2022 συμμετείχε στη σειρά «Mammals» του Amazon Prime Video μαζί με τους James Corden, Sally Hawkins και Colin Morgan.

Πολύδωρος Βογιατζής

Τη φετινή σεζόν ο ταλαντούχος Πολύδωρος Βογιατζής παίζει στη δραματική σειρά εποχής «Το Ναυάγιο» στο Mega, και υποδύεται τον τραγικό Κώστα. Η δραματική σειρά, βασισμένη στο βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη, ξετυλίγει το κουβάρι των πρωταγωνιστών της στα παγωμένα νερά του Αιγαίου. Η μοίρα συνδέει τους επιζώντες του πλοίου «Φοίνιξ» με μια αόρατη κλωστή, που θα ορίσει μια για πάντα το υπόλοιπο της ζωής τους.

polidoros27103
Πολύδωρος Βογιατζής

Ο Πολύδωρος Βογιατζής ζει και εργάζεται μεταξύ Ελλάδας και Γαλλίας, με το βιογραφικό του να είναι πλούσιο σε συνεργασίες με καταξιωμένους ηθοποιούς και σκηνοθέτες. Ο ηθοποιός, στη Γαλλία, έχει παίξει στο θέατρο μαζί με τους Σαρλότ Ράμπλινγκ, Λάμπερτ Γουίλσον, Νικόλ Γκαρσία, Τζούλια Μιγκένες. Στον κινηματογράφο έχει συνεργαστεί με τους Ανιές Ζαουί, Φανί Αρντάν, Νικόλ Γκαρσία, Νταβίντ και Στεφάν Φοενκίνος.

Πριν από λίγους μήνες ο Πολύδωρος Βογιατζής πρόσθεσε στο βιογραφικό του μια συνεργασία στην ταινία του υποψήφιου για Οσκαρ σκηνοθέτη Fernado Trueba, με πρωταγωνιστή τον Matt Dillon.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του συνταξιούχου στη Σάμο!

Επειτα από σχεδόν 21 μήνες εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία...

Μάκης Δελαπόρτας: Βατερλό στις εκλογές του ΤΑΣΕΗ! – Τον πέταξαν εκτός Δ.Σ. οι… συνάδελφοί του!

Εκτός Δ.Σ. ο γνωστός ηθοποιός Μάκης Δελαπόρτας, μετά και...

Απόπειρα δολοφονίας αρχινονού έξω από την πίστα της Λιόλιου

Σε διαρκή πόλεμο για την ηγεμονία της νύχτας βρίσκεται...