Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Η Άννα Δρούζα επιστρέφει στην τηλεόραση: «Όσα (δε) λέμε» κάθε Δευτέρα στο...

Η Άννα Δρούζα επιστρέφει στην τηλεόραση και μας προσκαλεί...

Η έκπληξη που ετοιμάζουν παιδιά του συλλόγου «Μουσικό Οραμα» στη «Γιορτή Μητέρας...

Πλησιάζει η ημέρα για τη δεύτερη «Γιορτή Μητέρας Παιδιού...

Δημήτρης Καλλιβωκάς: «Ανάσταση» στην Τήνο!

Μπορεί να πέρασε από σαράντα κύματα με την υγεία...

«Γεια σου, παππά, έκανες τον Λιάγκα κιμά»

Νέα βεντέτα με φόντο τον Κασσελάκη, τις... τυρόπιτες κουρού και τον Τάιλερ

Τα γέλια έβαλε ο Νίκος Παππάς παρακολουθώντας το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα εναντίον του μέσα από το «Πρωινό», επειδή σχολίασε σε συνέντευξή του στην Κατερίνα Ζαρίφη τον τρόπο που προβάλλεται η προσωπική ζωή του Στέφανου Κασσελάκη στα media, φέρνοντας ως παράδειγμα την εκπομπή του στον ΑΝΤ1.

nikos papas30103

«Απευθυνόμουν σε όλες τις εκπομπές που επιλέγουν να ασχοληθούν με το εάν ο Κασσελάκης έφαγε κουρού ή σφολιάτα. Ο Κασσελάκης είναι πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τις μέρες που ασχολούνταν με αυτό, ο πρωθυπουργός της χώρας πήγε στο Ισραήλ και υποστήριζε μία κυβέρνηση που σκοτώνει αθώο κόσμο και βομβαρδίζει νοσοκομεία» διευκρίνισε ο πρώην μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού σε νέες δηλώσεις του, τούτη τη φορά στη Σίσσυ Χρηστίδου, δίνοντας έτσι ηχηρή απάντηση στον Γιώργο Λιάγκα, που τον προειδοποίησε μέχρι και με μηνύσεις σε περίπτωση που αναφερθεί και πάλι στο άτομό του χωρίς να είναι ενημερωμένος!

«Επειδή άκουσα το ξέσπασμά του και μου πήρε λίγη ώρα, ομολογώ, να σταματήσω τα γέλια, νομίζω πως μπορούμε κάποια στιγμή να κάνουμε μια πολιτισμένη κουβέντα από κοντά. Αν θέλει, να υψώσει και τη φωνή του να δω κάτι… Δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί του… Μίλησε για μηνύσεις, είναι μια καλή ευκαιρία -δεν ξέρω αν υπάρχει νομικό πλαίσιο γι’ αυτό- να μιλήσει και για τον εαυτό του τότε που κορόιδευε την κοπέλα που την είχαν κακοποιήσει σεξουαλικά στη Θεσσαλονίκη και χαζογελούσε. Δεν μου αρκεί εμένα η δημόσια συγγνώμη, ήταν ένας έμπειρος δημοσιογράφος και όχι 15 χρονών… Γι’ αυτό ας αφήσει τις μηνύσεις σε εμένα, το όνομά του το χρησιμοποίησα για να πω το παράπονό μου για τις εκπομπές που προβάλλουν αυτό που είπα. Ας αφήσει τις απειλές σε εμένα γιατί είναι άλλη πίστα αυτή» τον… πετσόκοψε ο Νίκος Παππάς στη συνέχεια των δηλώσεών του, με τα social media να τον αποθεώνουν.

giorgos liagkas30103

«Το πρόβλημα»

Για την ιστορία, στη συνέντευξή του που είχε ενοχλήσει τον Γιώργο Λιάγκα ο πρώην μπασκετμπολίστας είχε τονίσει πως ο παρουσιαστής ασχολείται συστηματικά με τον Στέφανο Κασσελάκη επειδή είναι παντρεμένος με άντρα, επισημαίνοντας ότι δεν θα έκανε το ίδιο με τη σύζυγο του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Κύριε Παππά, ξέρετε ποιο είναι το πρόβλημα; Οτι δεν πάνε πουθενά μαζί η Μαρέβα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, σπάνια πηγαίνει κάπου η κυρία Μαρέβα με τον Μητσοτάκη. Οταν πηγαίνει, το δείχνουμε. Σπάνια πήγαινε η Νατάσα με τον Καραμανλή. Σπάνια πήγαινε η Μπαζιάνα με τον Τσίπρα. Δυστυχώς ή ευτυχώς, δεν θα το κρίνω εγώ, ο κύριος Κασσελάκης πήγαινε συνέχεια μαζί κάπου με τον κ. Τάιλερ. Τι θέλετε να κάνω εγώ; Να το κρύψω; Τι θα λέγατε μετά ότι κάνω; Λογοκρισία;» είχε «εκραγεί» τότε ο αναψοκοκκινισμένος Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή του.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...