Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Γιορτινό styling από τον Λάκη Γαβαλά στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ...

Τι θα φορεθεί φέτος τις γιορτές; Η ερώτηση που κυριαρχεί...

Μαρίνα Ψάλτη για «Άγιο έρωτα»: «Κλείνει ένας κύκλος. Το αγάπησα πολύ αυτό...

Η Μαρίνα Ψάλτη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος έρωτας» αλλά και για τον χαρακτήρα της.

«Tracker»: Η σειρά που «σαρώνει» έρχεται στον ALPHA σε πρώτη τηλεοπτική προβολή

Μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών...

Ο πλειστηριασμός της πολυτελούς βίλας των Γιώργου Γλου – Μαρίας Τριαντοπούλου κατέληξε για πέμπτη φορά άγονος

«Κάστρο» χωρίς... μνηστήρα!

Χωρίς… μνηστήρα έμεινε για ακόμα μία φορά η πολυτελής βίλα του Γιώργου Γλου και της Μαρίας Τριαντοπούλου στην Καστέλα, καθώς ο χθεσινός πλειστηριασμός -πέμπτος κατά σειρά- κατέληξε άγονος, παρόλο που είχε σχηματιστεί «οριστικοποιημένη λίστα συμμετοχών», κάτι που προϊδέαζε ότι θα υπήρχαν κάποια «χτυπήματα»!

Μαρία Τριαντοπούλου και Γιώργος Γλου

Μετά τη νέα εξέλιξη το πολυτελές ακίνητο, που ο τοπικός Τύπος συνήθιζε να αποκαλεί «κάστρο», θα συνεχίσει την πορεία του -που μετρά ήδη ενάμιση χρόνο- στην πλατφόρμα ηλεκτρονικών πλειστηριασμών. Το υπερπολυτελές ακίνητο του Γιώργου Γλου και της συζύγου του Μαρίας Τριαντοπούλου πρωτοβγήκε στο «σφυρί» στις 23 Φεβρουαρίου 2022 και, κατόπιν, στις 28 Ιουλίου 2022, με τιμή πρώτης προσφοράς τα 3.300.000 ευρώ, χωρίς ωστόσο να εμφανιστεί ενδιαφερόμενος.

Εξωτερική άποψη της βίλας στην Καστέλα

Ο τρίτος πλειστηριασμός προγραμματίστηκε για τις 19 Οκτωβρίου 2022, με τιμή εκκίνησης τα 2.640.000 ευρώ για το 100% (σ.σ.: 1.320.000 ευρώ για το 50% της πλήρους κυριότητας εκάστου των οφειλετών), δηλαδή κατά 20% μειωμένο σε σχέση με την αρχική τιμή. Ωστόσο, τέθηκε σε αναστολή, πιθανότατα λόγω του παρασκηνιακού ενδιαφέροντος κάποιου υποψήφιου αγοραστή, το οποίο, όμως, δεν επιβεβαιώθηκε.

Το αποτέλεσμα ήταν η βίλα να ανέβει ξανά στην πλατφόρμα ηλεκτρονικών πλειστηριασμών στις 12 Ιουλίου 2023, με την τιμή εκκίνησης να επανέρχεται στα 3.300.000 ευρώ. Και τότε, όμως, ο πλειστηριασμός είχε κηρυχθεί άγονος. Χθες έγινε ακόμα μία προσπάθεια εκπλειστηριασμού του ακινήτου, που έπεσε στο κενό, καθώς ο πλειστηριασμός ματαιώθηκε «ελλείψει πλειοδοτών».

Στην Καστέλα

Αντίθετα, η βίλα του αδελφού του Γιώργου Γλου, Αντώνη, που βρίσκεται επίσης στην Καστέλα, άλλαξε χέρια στις 29 Οκτωβρίου 2021, με μόλις ένα ευρώ πάνω από την τιμή εκκίνησης. Συγκεκριμένα, η τιμή πρώτης προσφοράς ήταν 950.400 ευρώ και η κατακύρωση έγινε στο ποσό των 950.401 ευρώ. Το ακίνητο του Γιώργου Γλου, ο οποίος συνέδεσε το όνομά του –όπως και ο αδελφός του– με την αλυσίδα καταστημάτων ένδυσης – υπόδησης «Glou», που τους κληροδότησε ο πατέρας τους και «γενάρχης» της επιχειρηματικής δυναστείας του Πειραιά, Δημήτρης, βρίσκεται πάνω στην παραλιακή λεωφόρο Αλεξάνδρου Παπαναστασίου και διαθέτει υπόγειο και κλειστό χώρο στάθμευσης.

Πρόκειται για μονοκατοικία τεσσάρων επιπέδων, συνολικής επιφάνειας 699,99 τετραγωνικών μέτρων και, σύμφωνα με την έκθεση εκτίμησης, «η οικοδομή αυτή είναι συμβατικής κατασκευής με φέροντα οργανισμό από οπλισμένο σκυρόδεμα και οργανισμό πλήρωσης από οπτοπλινθοδομή». Παράλληλα, τονίζεται ότι «έχουν χρησιμοποιηθεί υλικά, όπως πέτρα και μάρμαρο, είναι καλής αισθητικής, ενώ διαθέτει θέα προς τη θάλασσα».

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...







Μποζουκια Αθηνα