Η παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος του Γιώργου Αγγελίδη

«Σκοτεινή κληρονομιά» στο Μοναστηράκι

Το βράδυ της γιορτής του Halloween, στις 31 Οκτωβρίου, στο κατάμεστο Monk Grapes and Spirits, στο Μοναστηράκι, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος του Γιώργου Αγγελίδη με τίτλο «Σκοτεινή κληρονομιά» που κυκλοφορεί σε όλα τα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Bell.

Το πάνελ της παρουσίασης

Την παρουσίαση προλόγισε ο εκδότης των Bell Χάρης Νικολακάκης, ενώ για το βιβλίο μίλησαν ο συγγραφέας Γιώργος Γιώτσας, η book blogger Γεωργία Κωστοπούλου και η κοινωνιολόγος Μαρία Μπακάρα. Αποσπάσματα από το βιβλίο, με τον δικό τους μοναδικό τρόπο, διάβασαν οι ηθοποιοί Μπέσσυ Μάλφα και Νατάσα Παπαδάκη.

Γιώργος Αγγελίδης και Χάρης Γρηγορόπουλος

Με την παρουσία τους τίμησαν τον συγγραφέα άνθρωποι από τον χώρο του βιβλίου και του θεάματος, ανάμεσά τους ο ηθοποιός Χάρης Γρηγορόπουλος, η beauty expert Μαργαρίτα Μονέδα και ο γνωστός φωτογράφος Κωνσταντίνος Λέπουρης, ο οποίος απαθανάτισε με τον φακό του στιγμές από τη βραδιά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Λύγισε» η Έλενα Ασημακοπούλου: «Έχω τρομερές ενοχές που δεν κατάλαβα τι περνούσε ο Μπρούνο»

Η Έλενα Ασημακοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στη διαδικτυακή εκπομπή της Δάφνης Καραβοκύρη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη μάχη με την κατάθλιψη του πρώην συζύγου της, Μπρούνο Τσιρίλο.

Σε αναπηρικό καροτσάκι η Λουκία Πιστιόλα στην κηδεία Πανουσόπουλου

Η Λουκία Πιστιόλα πήγε στην κηδεία του Γιώργου Πανουσόπουλου καθισμένη σε αναπηρικό καροτσάκι.

Ο Αρναούτογλου junior ποζάρει χαμογελαστός στο πλάι της μητέρας του

Ο γιος του Γρηγόρη Αρναούτογλου, Αναστάσης είναι στην εφηβεία και ζει με τη μητέρα του, Κατερίνα Κόκλα.

Γενέθλια για τον Μιχάλη Αεράκη – Πόσο χρονών έγινε;

Τα γενέθλιά του είχε ο Μιχάλης Αεράκης. Ο καταξιωμένος...

Ο Γιώργος Λιάγκας ρίχνει τη «βόμβα»: «Αν ισχύει, είναι ο χωρισμός της 20ετίας»

Στην έντονη φημολογία που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες για...

Παθιασμένα φιλιά για γνωστή ηθοποιό στο αεροδρόμιο – Νέος έρωτας στη σόουμπιζ;

Νέος έρωτας για τη γνωστή ηθοποιό που εθεάθη να δίνει παθιασμένα φιλιά στο αεροδρόμιο

Ιδού το «παλάτι» των Ντε Γκρες

Η «Espresso» ανακάλυψε το ρετιρέ 400 τετραγωνικών στην Ηρώδου...