Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

Άρης Λεμπεσόπουλος: «Το σ’αγαπώ της το είπα λίγο πριν φύγει από τη ζωή. Αυτή η γυναίκα ήταν..»

«Το κέρδος μου που γνώρισα αυτή τη γυναίκα ήταν…»

Ο Άρης Λεμπεσόπουλος καλεσμένος της εκπομπής «Γεια σου» μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απώλεια μιας γυναίκας πολύ σημαντικής για εκείνον.

«Της είπα σ’ αγαπώ λίγο πριν φύγει από τη ζωή, το άρθρωσα. Της είπα σ’ αγαπάω και εκεί στο κρεβάτι χαμογέλασε και… Γιατί ήταν σαν μάνα μου. Ήταν σαν μάνα μου», είπε αναφερόμενος στην Αλέκα Κατσέλη.

Και συνέχισε: «Δηλαδή αυτό ήταν το κέρδος μου τρία χρόνια από τη σχολή μου, που γνώρισα αυτή τη γυναίκα και ήταν σαν μάνα μου. Αυτό το φως της και η αγάπη της με συνόδευσε και με συνοδεύει και ενώ έχει φύγει από τη ζωή. Είναι μια ευλογία όταν συμβαίνει αυτό, να έχεις την αγάπη ενός ανθρώπου σε αυτό το επάγγελμα όσες φορές συμβαίνει και στην πορεία, γιατί δεν νομίζω πως είναι πολλοί αυτοί που θα σου μεταφέρουν αγάπη και εμπιστοσύνη για αυτό που κάνεις.

Με τους γονείς μου υπήρχε μια αμηχανία. Αφού πέθαναν, αναλογίζομαι γιατί δεν το άρθρωσα αυτό. Ο πατέρας μου ερχόταν πάντα στις πρεμιέρες μου, δεν μου είπε ποτέ μπράβο αλλά κράταγε αρχείο για τους άλλους».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.



Μποζουκια Αθηνα