Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Γιορτινό «δώρο» στην Κάιλι Μινόγκ

Για πρώτη φορά στην καριέρα της, που άρχισε τη...

Κουκουράκης και Χάσκα τα… τσούγκρισαν στο Ιnstagram

Τηλεοπτικοί εραστές ναι... αλλά στην πραγματικότητα unfollow! Δύσκολα θα...

Πέννυ Ρόγκα στο PS Blog: «Υπήρξαν φίλοι μου που εξαφανίστηκαν όταν νόσησα...

Ένας χρόνος έχει περάσει από την ημέρα που η...

Μελίνα Νικολαΐδη και Νίκος Οικονομόπουλος έχουν έρθει κοντά και στηρίζουν ο ένας...

Ενας νέος άντρας έχει μπει στη ζωή της Μελίνας...

Αντριάνα Παρασκευοπούλου: «Κατάφερα πολλά περισσότερα από όσα φανταζόμουν»

«Θα παρουσίαζα με κλειστά μάτια δελτίο ειδήσεων με τον Νίκο Χατζηνικολάου»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» παραχώρησε η δημοσιογράφος Αντριάνα Παρασκευοπούλου. Η γνωστή δημοσιογράφος, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην δημοσιογραφία, στην Πόπη Τσαπανίδου, ενώ αποκάλυψε με ποιον θα ήθελε να παρουσιάζει το δελτίο ειδήσεων.

Η Αντριάνα Παρασκευοπούλου, κατάγεται από την Θεσσαλονίκη και όπως αποκάλυψε η ίδια ήταν δύσκολη η προσαρμογή της στην Αθήνα: «Πέρασαν 2- 3 χρόνια για να συνηθίσω τη ζωή στην Αθήνα, στην αρχή δεν μου άρεσε η Αθήνα. Το 2008 μου τηλεφώνησαν και μου είπαν να τρέξω να πω δελτίο ειδήσεων. Νόμιζα ότι μου κάνουν πλάκα. Δεν είχα καθόλου άγχος στο πρώτο μου δελτίο, είχαν όλοι οι υπόλοιποι. Το δίδυμο Λυριτζή – Οικονόμου έδινε χώρο και ελευθερία στα νέα παιδιά. Αγαπώ τις ειδήσεις. Σκέφτομαι όμως ότι αν γινόταν ένα restart στις ενημερωτικές εκπομπές, θα μπορούσα να κάνω κάτι τέτοιο».

Στην συνέχεια και μετά από σχετική ερώτηση του δημοσιογράφου η γνωστή παρουσιάστρια απάντησε για την επιλογή της Πόπης Τσαπανίδου να ασχοληθεί με την πολιτική: «Δεν κρίνω καμία απόφαση που μπορεί να πάρει κάνεις, είτε στα επαγγελματικά, είτε στα προσωπικά του. Η απόφασή της να ασχοληθεί με την πολιτική, με έκανε να μην αποκλείω κανένα ενδεχόμενο, όταν απαντώ γι’ αυτό».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Αντριάνα Παρασκευοπούλου αποκάλυψε με ποιον θα ήθελε να συμπαρουσιάζει το δελτίο ειδήσεων: «Αν μου έλεγαν να επιλέξω δύο πρόσωπα, θα έλεγα την Μαρία Χούκλη και τον Νίκο Χατζηνικολάου. Θα παρουσίαζα με κλειστά μάτια δελτίο ειδήσεων με τον Νίκο Χατζηνικολάου. Φυσικά και ασχολούμαστε με τα νούμερα τηλεθέασης. Κάνουμε αυτήν την δουλειά, για να μας βλέπουν και να μας ακούνε. Κάθε πρωί κοιτάω τα νούμερα τηλεθέασης και τα αναλύω, είμαι “φυτό” από μικρή. Είμαι ψυχαναγκαστική, μου αρέσουν οι αυτοματισμοί. Δεν θέλω να χάνω χρόνο».

Στο τέλος, η γνωστή δημοσιογράφος ανέφερε: «Κατάφερα πολλά περισσότερα από όσα φανταζόμουν. Δεν ήμουν ο άνθρωπος που είχα γνωριμίες στον χώρο της δημοσιογραφίας, δεν ήμουν από “τζάκι“. Δεν είχα πολλές ευκαιρίες και έπρεπε να τις κυνηγήσω. Δεν μπορεί κανένας ποτέ να σου πει τι θα γίνεις και τι δεν θα γίνεις, γιατί θα γίνεις αυτό που θέλεις».

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...






Μποζουκια Αθηνα