«Μουσικές και Χρώματα» μεταφέρει ο «Περαστικός» Δημήτρης Γιώτης στη Θεσσαλονίκη

Πρόκειται για ένα κοινωνικό τραγούδι, που περνάει πολλά μηνύματα και συνοδεύεται από ένα video clip, σε σκηνοθεσία του Γιάννη Βλασερού

Έχοντας αφήσει πίσω του το σοβαρό πρόβλημα υγείας που τον κράτησε για κάποιους μήνες μακριά από τη μεγάλη του αγάπη, το τραγούδι, ο Δημήτρης Γιώτης έχει πατήσει και πάλι… γκάζι, έχοντας επιστρέψει στους δικούς του γνώριμους ρυθμούς.

Ο δημοφιλής ερμηνευτής προετοιμάζεται για το νέο του CD, το οποίο θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τραγούδια του θρύλου του λαϊκού πενταγράμμου, Χρήστου Νικολόπουλου και του διδύμου των μεγάλων επιτυχιών, Κυριάκου Παπαδόπουλου και Ηλία Φιλίππου, ενώ παράλληλα συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία τις εμφανίσεις του στη Θεσσαλονίκη, ο κόσμος της οποίας του επιφύλαξε την πιο θερμή υποδοχή.

Ο Δημήτρης Γιώτης μας συστήνει επίσημα το τραγούδι «Περαστικός», το οποίο κυκλοφόρησε για πρώτη φορά, πειρατικά πριν από 3 χρόνια στο Υoutube σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία.

Πρόκειται για ένα κοινωνικό τραγούδι, που περνάει πολλά μηνύματα και συνοδεύεται από ένα video clip, σε σκηνοθεσία του Γιάννη Βλασερού, το οποίο καθηλώνει. Σε αυτό πρωταγωνιστές είναι άνθρωποι της διπλανής πόρτας, οι αφανείς ήρωες της καθημερινότητας.

Το τραγούδι «Περαστικός» κυκλοφορεί από την Orion Music και θα συμπεριληφθεί στο νέο CD του γνωστού ερμηνευτή. Όπως προαναφέραμε αυτό το διάστημα ο Δημήτρης Γιώτης πραγματοποιεί εμφανίσεις για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη.

Πιο συγκεκριμένα έχει αναλάβει τα «ηνία» της διασκέδασης στο νυχτερινό κέντρο «Μουσικές και Χρώματα» που ανήκει στον επιτυχημένο επιχειρηματία, Σάκη Πούλκα, μαζί με την Aλκμνήνη και τον Κωνσταντίνο Μάμαλη.

Σε ένα σχήμα με μαέστρο τον πολύπειρο Δημήτρη Κωστόπουλο, το οποίο πλαισιώνεται από μία πλειάδα ταλαντούχων καλλιτεχνών (Νίκος Ρίζος, Αλεξάνδρα Αστεριάδου, Κική Τσαλίκη, Βαγγέλης Λόλας, Στέφανος Παπαδόπουλος).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Πέθανε η αδελφή του Τόνυ Μαυρίδη

Δυσκόλες ώρες αντιμετωπίζει ο  Τόνυ Μαυρίδης.Ο μουσικός παραγωγός έχασε...

Τρελά ερωτευμένος ο Φοίβος Παπαδάκης – Η φωτό με τη σύντροφό του

Ο Φοίβος Παπαδάκης πόζαρε αγκαλιά με τη σύντροφό του, Αλίκη Μαρία Νούση.