Δύσκολες ώρες για τον Φώτη Γεωργίδη – Έχασε τη σύζυγό του ο γνωστός ηθοποιός

Καλό της ταξίδι

Δύσκολες ώρες περνάει ο ηθοποιός ο Φώτης Γεωργίδης.

Ο Κύπριος ηθοποιός έχασε τη σύζυγό του, Γιούλη Γιαγκοπούλου στα 48 της μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Το ζευγάρι είχε αποκτήσει τρία παιδιά. «Είμαι 18 χρόνια παντρεμένος. Γάμος είναι να δέχεσαι τον άλλον όπως είναι και να δικαιολογείς τα λάθη του σαν να είναι δικά σου και το αντίθετο… Πολλές φορές ζοριστήκαμε αλλά μετρά η συνεχής προσπάθεια», έχει πει σε συνέντευξή του ο ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης: «Ραγίζει» καρδιές το αντίο του Φώτη Γεωργίδη στη σύζυγό του: «Σε βλέπω στα μάτια των παιδιών μας»

Συντετριμμένη καλή της φίλη την αποχαιρέτησε γράφοντας σε ποστ: «Αγαπημένη μου φίλη αδερφή. Από τα 12 μας μαζί. Στις πελλάρες ,στις χαρές και στις λύπες, στα εύκολα και στα δύσκολα. Και πάντα λέγαμε η μια της άλλης, θα το ξεπεράσουμε κι αυτό.

‘Ο Θεός δίνει στον κάθε άνθρωπο όσα μπορεί να αντέξει’ ,έτσι λένε. Πάλεψες με αυτό το τέρας για ενάμιση χρόνο αλλά δυστυχώς δεν το νίκησες.

Πηγή φωτογραφίας (ilovestyle.com)

Έφυγες με αξιοπρέπεια και πήρες πολλή αγάπη από όλους τριγύρω σου, που δεν ήταν και λίγοι. Ήσουν αξιαγάπητη, η καρδιά της παρέας ούλλο πελλάρα. Αυτά θα θυμόμαστε και θα λέμε στα μωρά σου».

Η Εξόδιος Ακολουθία θα τελεστεί από τον Ιερό Ναό Αρχαγγέλου Μιχαήλ στα Λατσιά, την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου, ώρα 14:30.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Η αποκάλυψη Λιάγκα για τον Τσαγκαράκη και το ρολόι που δεν πούλησε

Στην υπόθεση του Γιώργου Τσαγκαράκη, που συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες και συνεχίζει να απασχολεί έντονα την επικαιρότητα με διαρκείς αποκαλύψεις, αναφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το «Πρωινό».

Παντρεύτηκαν και δεν το πήρε είδηση κανένας

Αν και η λαμπερή θρησκευτική τελετή έχει προγραμματιστεί για τα μέσα Ιουνίου