Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ο άπιστος Μπον Τζόβι

Την επιτυχία του Δημήτρη Κοντολάζου «Δεν σου κάνω τον...

Τα δάκρυα της Σάττι για την απώλεια του πατέρα της

Σε μια ανθρώπινη και συγκινητική στιγμή, λόγω της πρόσφατης...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Ο Ιωάννης Καραγεώργης τιμήθηκε για την προσφορά του στο Φοιτητικό Οικοτροφείο της...

Η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος και ο...

Ο ∆ημήτρης Στρέπκος: Συντετριμμένος με την απώλεια της αδελφικής του φίλης, Κάτιας Νικολαΐδου

Ηθοποιοί με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησαν την αγαπητή τους συνάδελφο

«Πάλεψε γενναία με όλη της τη δύναμη για χρόνια. Η οικογένειά μου. Το στήριγμά μου. Ο,τι πιο γλυκό και υπέροχο είχα στη ζωή μου. Σε αγαπώ πολύ. Μου είναι πολύ δύσκολο να το δεχτώ όλο αυτό, αλλά τουλάχιστον ξέρω πως δεν πονάς πια».

katia nikolaidou strepkos9

  • Από τον Ηλία Μαραβέγια

Με τα παραπάνω σπαραχτικά λόγια, που έγραψε σε ανάρτησή του στο Instagram το βράδυ της Τετάρτης, ο Δημήτρης Στρέπκος έκανε γνωστή στους κύκλους της showbiz τη θλιβερή είδηση του θανάτου της Κάτιας Νικολαΐδου, της «αδελφής του», όπως την αποκαλούσε.

katia nikolaidou101134
Ο ∆ημήτρης Στρέπκος αγκαλιά με την αγαπημένη του φίλη Κάτια Νικολαΐδου

«Η τελευταία φορά που μιλήσαμε ήταν στη γιορτή μου, στις 26 Οκτωβρίου. Μου έστειλε ηχητικό μήνυμα λόγω του ότι δεν μπορούσε να μιλήσει καλά, αφού ο καρκίνος είχε κάνει μεταστάσεις και δυσκολευόταν, πονούσε φριχτά» αποκαλύπτει ο ίδιος σήμερα, μιλώντας στην «Espresso» για την αγαπημένη ηθοποιό, που πάλευε με τον καρκίνο από το μακρινό 2000.

Διαβάστε επίσης: Ο αδελφός της Κάτιας Νικολαΐδου απαντάει στις δηλώσεις του πρώην συζύγου της, Οδυσσέα Σταμούλη

katia nikolaidou strepkos11

«Βρήκε τη δύναμη και μου έστειλε ηχητικό μήνυμα, το οποίο ήταν μάλιστα και πολύ θετικό. Αναφερόταν στα πράγματα που θα κάναμε μαζί, όταν θα έβγαινε από το νοσοκομείο. Πίστευε πως όλα θα πάνε καλά. Μέχρι το τέλος είχε την ελπίδα πως θα τα κατάφερνε…» συνεχίζει ο σχεδιαστής του brand Celebrity Skin, το οποίο η πάντα όμορφη και λαμπερή Κάτια είχε τιμήσει δεόντως, με φωτογραφίσεις και συμμετοχές σε επιδείξεις μόδας καθ’ όλη τη διάρκεια της γνωριμίας τους. 

Διαβάστε επίσης: Κάτια Νικολαΐδου: Δείτε την τελευταία δημόσια εμφάνισή της φορώντας περούκα

katia nikolaidou101133

«Νοσηλευόταν από τον περασμένο Μάιο, έξι μήνες δηλαδή. Δεν ήθελε να μάθει κανείς τίποτα, όπως κι έγινε. Πίστευε πως θα γυρνούσε κάποτε στην ενεργό δράση με μια νέα δουλειά και ότι θα κάναμε ακόμη μία φωτογράφιση μαζί. Τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο, που ήταν λίγο καλύτερα, μου έλεγε: ‘‘Ράβε ρούχα, Δημήτρη!’’ Σχεδιάζαμε να πάμε μαζί στη Νέα Υόρκη τα Χριστούγεννα με μια βαλίτσα ρούχα, κοσμήματα και στρας, ώστε να κάνουμε μια ανατρεπτική φωτογράφιση στο Μανχάταν.

karia nikolaidou4578 Από τα μέσα Οκτωβρίου υποτροπίασε πάλι και άρχισαν τα πολύ δύσκολα, πονούσε πολύ, βασανιζόταν, αλλά δεν έχασε ποτέ την ελπίδα της. Τα τελευταία πέντε χρόνια ήταν γενικά σε μια κατάσταση μπρος πίσω με το θέμα της υγείας της. Εδινε τις μάχες της, κέρδιζε. Μετά ο καρκίνος εμφανιζόταν πάλι κι εκείνη πάλευε ξανά… Ποτέ δεν παραπονέθηκε, όμως. Ηταν πάντα με το χαμόγελο. Ελεγε: ‘‘Θα τα καταφέρω, θα νικήσω!’’. Είχε τρομερή δύναμη. Ηταν αγωνίστρια» αναφέρει ο Δημήτρης Στρέπκος.

Διαβάστε επίσης: Ξέσπασε ο Οδυσσέας Σταμούλης: «Πόσα ψέματα ακόμα θα γραφτούν; Δεν είμαι κάθαρμα, αλήτης» 

katia nikolaidou101135

«Για μένα η Κάτια ήταν οικογένεια, τη θεωρούσα αδελφή μου. Ετσι την κρατώ στην ψυχή μου. Γνωριστήκαμε τυχαία σε ένα event, μιλήσαμε για λίγο και κανονίσαμε να πάμε για καφέ την άλλη μέρα. Πήγαμε και καθίσαμε μαζί μιλώντας επί έξι ώρες. Εκτοτε δεν χωρίσαμε ποτέ.

katia nikolaidou strepkos10Πέρα από τις επιδείξεις μόδας στις οποίες συμμετείχε και τις ανατρεπτικές φωτογραφίσεις που κάναμε, είχαμε καθημερινή επικοινωνία. Μάλιστα, στα τόσα χρόνια της γνωριμίας μας δεν είχαμε τσακωθεί ποτέ, υπήρχε πάντα αγάπη, σεβασμός και έμπνευση ανάμεσά μας. Γενικότερα όμως η Κάτια ήταν σαν σπουργιτάκι στη ζωή της, λεπτή και εύθραυστη ως προσωπικότητα, δεν πείραζε ποτέ κανέναν, δεν έλεγε κακό για κανέναν, δεν έκανε ίντριγκες. Μόνο αγάπη είχε για όλους. katia nikolaidou10113 kentrikiΑν τη χαρακτήριζα με μία λέξη, αυτή θα ήταν φως» καταλήγει ο σχεδιαστής στην εξομολόγησή του στην «Espresso».

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....