Τρίτη, 15 Ιουλίου, 2025

Οζι Οζμπορν: Ο «βασιλιάς της metal», που πάσχει από πάρκινσον, κάθισε ξανά...

Καθισμένος σε θρόνο και μπροστά σε 42.000 θαυμαστές του...

Ο ευεργέτης Ράιαν Ρέινολντς τιμήθηκε από τον Καναδά

Ξυρισμένος χωρίς το κλασικό μούσι του και έχοντας δίπλα...

«Πάμε στους δικούς σου»: Ο Σταμάτης Γονίδης παρουσιάζει τη χορευτική επιτυχία της...

Ο Σταμάτης Γονίδης λατρεύει το νησί του, την Κύθνο και είναι αρκετές είναι οι φορές, που έχει εκφράσει δημόσια την τεράστια αγάπη, που τρέφει για τον τόπο του.

Το μήνυμα του Σπύρου Μπιμπίλα μετά την απόφαση του δικαστηρίου για τον...

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μετά την ανακοίνωση της απόφασης του δικαστηρίου σύμφωνα με την οποία κρίνεται ένοχος ο Πέτρος Φιλιππίδης γ

Νένα Χρονοπούλου: Η εισαγωγή στο νοσοκομείο, η επέμβαση και το μήνυμά της

Λαχτάρα για Νένα

Λαχτάρισε τους διαδικτυακούς φίλους της η Νένα Χρονοπούλου λόγω της αποκάλυψης που έκανε μέσα από τα social media ότι χρειάστηκε να μπει στο χειρουργείο. Οι λογαριασμοί της αγαπημένης ηθοποιού κατακλύστηκαν από μηνύματα ανθρώπων που εκδήλωσαν την αγωνία τους για εκείνη, ζητώντας να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για την κατάστασή της.

Ετσι, η ίδια προχώρησε σε μια ανάρτηση στο Instagram προκειμένου να τους καθησυχάσει, επισημαίνοντας -μεταξύ άλλων- ότι είναι γερή και αρτιμελής. «Επειδή έλαβα δεκάδες μηνύματα ενδιαφέροντος και ανησυχίας για το χθεσινό μου χειρουργείο, στα οποία αδυνατώ να απαντήσω, θα σας πω, λοιπόν, πως είμαι εξαιρετικά καλά στην υγεία μου. Χρειάζομαι χρόνο ανάρρωσης, όπως όλοι όσοι μπαίνουν στη διαδικασία ενός χειρουργείου. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε γιατί πολύ απλά είμαι γερή και αρτιμελής, δίχως προοπτική ορατών προβλημάτων!» έγραψε στην αρχή του post.

«Εχω έναν εξαίρετο επιστήμονα γιατρό ο οποίος με πρόσεξε και, έχοντας δίπλα του μία υπέροχη επιστημονική ομάδα, ξύπνησα δίχως ίχνος πόνου, δίχως ζαλάδα, δίχως άσχημη γεύση ή πόνο στον λάρυγγα από τη διασωλήνωση. Ξύπνησα σε μόλις δύο λεπτά και αυτό είναι από μόνο του ένα θαύμα! Ενα από τα θαύματα που μπορούμε να απολαμβάνουμε όσοι δεν καπνίζουμε και δεν πίνουμε αλκοόλ» συνέχισε η Νένα Χρονοπούλου.

«Γύρισα στο δωμάτιο σχεδόν περπατώντας γιατί ο κ. Μιχαήλ Παχάκης αγαπάει τον άνθρωπο και τον φροντίζει όσο τίποτα. Θέλω να πω ένα τεράστιο “ευχαριστώ” και στον ίδιο αλλά και σε όλη την ομάδα του, γιατί φροντίζουν τον ασθενή και ξέρουν να τον αγκαλιάζουν με σεβασμό και ευθύνη. Κύριε Παχάκη, σας ευχαριστώ που με προσέξατε και που δεν ακρωτηριάσατε την ψυχή μου… Αλλά και τη γυναικεία μου φύση. Χαίρομαι που ο Πειραιάς έχει έναν τόσο καλό άνθρωπο και έναν ακόμα καλύτερο επιστήμονα» κατέληξε στην ανάρτησή της η ηθοποιός, αποφεύγοντας να αναφέρει λεπτομέρειες για τη φύση του προβλήματός της που λύθηκε με την επέμβαση.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέθανε ο Γεράσιμος Μιχελής – Ο κακός του «Παρά πέντε» δεν είναι πια μαζί μας

Ο κακός του «Παρά πέντε», ο κατά κόσμον Γεράσιμος...

Κωνσταντίνα Μπεκιάρη: Η πρώην σύζυγος του Μπισμπίκη ποζάρει με μπικίνι κι αναστατώνει

Η πρώην σύζυγος του Βασίλη Μπισμπίκη και μητέρα του γιου του έβαλε το μαγιό της και απόλαυσε τις βουτιές της.

Δούκισσα Νομικού: Σηκώνει τσουνάμι στις Μαλδίβες

Νέες φωτογραφίες με μαγιό μοιράστηκε η Δούκισσα Νομικού με...

Ζουγανέλη: «Εψαχνα να βρω τρόπο να πάω παρακάτω»

Για την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της και...

«Πήγα στο “Survivor” γιατί η τράπεζα θα μου έπαιρνε το αμάξι»

Στη συμμετοχή του στο «Survivor» και στις οικονομικές δυσκολίες...

Πάνος Σολωμός: Στη φυλακή ο αφάνας της Φίνου

Δεν μπήκε μόνο σε δικαστικές περιπέτειες, αλλά έφτασε να...
spot_img
spot_img