Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣΤα οικονομικά σας καλυτερεύουν. Εφαρμόστε στην πράξη τις γνώσεις...

«Εφόσον και η Καινούργιου παντρεύεται, ξέρω ότι δεν θα μείνω στο ράφι»

Ποια γνωστή κυρία σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου;

Εκτός της εκπομπής «Νωρίς νωρίς» για δεύτερη ημέρα η Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη απουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα από την εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής.

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Απασφάλισε ο Τρύφωνας Σαμαράς: «Δεν ξεφτιλίστηκα για τα λεφτά»

H «τσίτα» Νικόλ, οι αράχνες, το μήνυμα στον Λιάγκα και ο guest ρόλος δίπλα στον Μελέτη Ηλία στην κινηματογραφική ταινία «Ακου ποιος μιλάει»

Από την αφιλόξενη ζούγκλα του εξωτικού Αγιου Δομίνικου και το διαγωνιστικό reality «I am a celebrity, get me out of here», στις ελληνικές σκοτεινές αίθουσες για τις ανάγκες μιας νέας κινηματογραφικής ταινίας, όπου συμμετέχει ως guest υποδυόμενος τον εαυτό του σε κρίση άγχους.

  • Από τον Ηλία Μαραβέγια

Ο Τρύφων Σαμαράς δεν φοβάται να ρισκάρει και λέει πάντα «ναι» σε καινούργιες εμπειρίες που τον ιντριγκάρουν, είτε αυτές αφορούν τη μικρή είτε τη μεγάλη οθόνη. Η επιστροφή του στην Αθήνα από την πρωτεύουσα της Δομινικανής Δημοκρατίας, όπου παρέμεινε επί τρεις εβδομάδες μαζί με τη σκυλίτσα του, τη Νικόλ, ξεπερνώντας, όπως λέει, τα όριά του, συνέπεσε με την κυκλοφορία στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες της κωμωδίας του Θοδωρή Νιάρχου «Ακου ποιος μιλάει», με πρωταγωνιστή τον Μελέτη Ηλία.

Με τον Μελέτη Ηλία

«Δυσκολεύτηκα λίγο»

«Η συμμετοχή μου στο “Celebrity” μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις» αναφέρει ο Τρύφων Σαμαράς μιλώντας στην «Espresso», λίγες ημέρες μετά τον γυρισμό του στα πάτρια εδάφη. «Μόνο στην αρχή δυσκολεύτηκα λίγο, μέχρι να προσαρμοστώ. Από τη στιγμή που προσαρμόστηκα όμως, ένιωσα… Ταρζάν στην τοποθεσία Αγιος Δομίνικος (γέλια). Οσο για τη Νικόλ, νομίζω στάθηκε άξια δίπλα ως… τσίτα (κι άλλα γέλια)… Δεν το περίμενα, για να είμαι ειλικρινής. Φοβόμουν γι’ αυτή στην αρχή. Σκεφτόμουν μήπως είχα κάνει λάθος που την πήρα μαζί μου, αλλά η παραγωγή με διαβεβαίωσε πως το σκυλάκι θα ήταν μια χαρά εκεί, όπως και ήταν» συνεχίζει ο πρώην, πλέον, παίκτης του reality του Σκάι.

Με τη Νικόλ, τη σκυλίτσα του

«Αυτό που με δυσκόλεψε περισσότερο στη ζούγκλα ήταν η αφαγία, το κρεβάτι του καταλύματος, το στρώμα που ήταν μονό (πολλά γέλια) και τα διάφορα ζωύφια, πετούμενα και μη: κουνούπια, νυχτερίδες κι αράχνες, γλυκιά μου… Κοιμόμασταν δίπλα στο ποτάμι και ακούγαμε τα βατράχια. Πολλές φορές αγριευόμουν τα βράδια, όταν έκλεινε το φως. Γενικά ήταν δύσκολα. Απορώ με τον εαυτό μου που έμεινα τρεις εβδομάδες εκεί. Θεωρώ ότι ξεπέρασα τα όριά μου» τονίζει ο Τρύφων Σαμαράς, περνώντας έπειτα στον απολογισμό των ακραίων δοκιμασιών. Τρύφων Σαμαράς«Για εμένα οι πιο δύσκολες δοκιμασίες ήταν αυτές που σχετίζονταν με τα ύψη, δεν μπορούσα ούτε γι’ αστείο να τα κάνω αυτά τα πράγματα… Οι υπόλοιποι εκεί τρελαίνονταν, ήθελαν να τα δοκιμάσουν όλα και τσαντίζονταν αν έμεναν εκτός. Εγώ τους άκουγα και έκανα τον σταυρό μου! Επίσης με τα ποντίκια και τα φίδια έπαθα μια ταραχή, γιατί ήταν κάτι πολύ τρομακτικό για εμένα. Σε αντίθεση με τη Στέλλα Γεωργιάδου που χάιδευε τα φίδια, είχα πάθει σοκ!» παραδέχεται.

Αν άρχιζε το παιχνίδι από την αρχή, ο Τρύφων Σαμαράς λέει ότι θα προτιμούσε να εντασσόταν στην κίτρινη ομάδα, αντί της πράσινης, όπου βρέθηκε τελικά. «Δεν νομίζω ότι ταίριαζα στους Πράσινους, ήταν όλοι μέσα στη μουρτζουφλιά και στον ύπνο… Προτιμώ ξεκάθαρα τους Κίτρινους, ειδικά τους Τάσο Ξιαρχό, Αγγελική Ηλιάδη και Αιμιλία Βόντος, επειδή αυτό που δείχνουν αυτά τα τρία παιδιά αυτό είναι κιόλας… Οι άλλοι θεωρώ πως παίζουν έναν ρόλο μέσα στο reality» σχολιάζει για τους πρώην συμπαίκτες του. Οσο για τα αρνητικά σχόλια που συγκέντρωσε το reality; «Εγώ μόνο θετικά μηνύματα έλαβα» απαντά.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς σε χαρακτηριστικό στιγμιότυπο από το reality «I am a celebrity, get me out of here»

Και συνεχίζει: «Δεν άκουσα κάτι αρνητικό, εκτός από μια τοποθέτηση του Γιώργου Λιάγκα, που χαρακτήρισε ανθυποσελέμπριτι τους συμμετέχοντες και ανέφερε πως ξεφτιλιζόμαστε για τα λεφτά και για να κάνουμε μετά δυο αρπαχτές. Ο Γιώργος Λιάγκας, λοιπόν, καλά θα κάνει να κοιτάξει τη δική του την καριέρα, γιατί νομίζω πως έχει ακούσει κι αυτός τα σχολιανά του κατά καιρούς για διάφορα που έχει πει και κάνει… Προσωπικά, μου είναι συμπαθής, αλλά το αν είμαι ανθυποσελέμπριτι ή όχι θα το κρίνει ο κόσμος. Ενδεχομένως να μην εννοούσε εμένα βέβαια, ίσως αναφερόταν σε εκείνους που είχαν καιρό να φανούν στη δημοσιότητα.

Από τη στιγμή που το είπε όμως, μας παίρνει όλους… η μπάλα. Δεν συμφωνώ με την κατηγοριοποίηση των ανθρώπων, είναι λάθος. Ούτε θεωρώ ότι ξεφτιλίστηκα για τα λεφτά. Απεναντίας, χαίρομαι να κάνω τον κόσμο να διασκεδάζει, γιατί η ζωή είναι πολύ μικρή για να την παίρνουμε σοβαρά. Το να κάνεις τον κόσμο να χαίρεται και το επόμενο πρωί να σε βλέπει και να σε χαιρετάει φωνάζοντάς σε με το μικρό σου όνομα είναι για εμένα πολύ σημαντικό!»

Πήγε σινεμά

Το πρώτο πράγμα που έκανε ο Τρύφων Σαμαράς επιστρέφοντας από τον Αγιο Δομίνικο ήταν να πάει σινεμά για να παρακολουθήσει την κωμωδία «Ακου ποιος μιλάει», που βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες πριν από λίγο καιρό, ενώ εκείνος έλειπε στα ξένα. «Ευχαριστώ πολύ τον Μελέτη Ηλία για την ευκαιρία που μου έδωσε να κάνω αυτό το guest δίπλα του, γιατί είναι από τους ηθοποιούς της γενιάς του που θαυμάζω, κι έχει κάνει πολύ ωραία πράγματα τόσο στο θέατρο όσο και στην τηλεόραση και στο σινεμά.

Από τα γυρίσματα της ταινίας «Ακου ποιος μιλάει» με τους Μελέτη Ηλία, Γιάννη Τσιμιτσέλη και τον σκηνοθέτη Θοδωρή Νιάρχο

Πραγματικά εύχομαι η ταινία να σκίσει. Εγώ υποδύομαι τον εαυτό μου σε κρίση άγχους και επισκέπτομαι τον ήρωα που παίζει ο Μελέτης, ο οποίος είναι ψυχολόγος, για να με βοηθήσει.

Ο σκηνοθέτης Θοδωρής Νιάρχος μού είπε πως ήμουν καταπληκτικός. Αφού η ερώτησή μου ήταν αν θα πάρω το Οσκαρ και ο Μελέτης μού απάντησε πως θα πάρω σίγουρα αυτό του β’ ανδρικού ρόλου (πολλά γέλια). Η αλήθεια είναι πως έμειναν πολύ ευχαριστημένοι. Και να σκεφτείς πως έκανα το γύρισμα σχεδόν χωρίς καθόλου πρόβα» λέει ο αγαπημένος hair stylist και entertainer στο τέλος της κουβέντας μας για την «Espresso».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα