Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Εκτός της εκπομπής «Νωρίς νωρίς» για δεύτερη ημέρα η Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη απουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα από την εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής.

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Ο μικρούλης του χθες είναι σήμερα πρωταγωνιστής του «Σασμού»

«Ούλα τ' ανακαλύψανε, ένα απομένει μόνο, ένα κουμπί να το πατάς να σταματά το χρόνο!»

Το μικρό χαριτωμένο αγοράκι της που φωτογραφίας μερικά χρόνια πριν πόζαρε στον φωτογραφικό φακό των γονιών του σήμερα είναι καταξιωμένος ηθοποιός.

Πρωταγωνιστής της σειράς «Σασμός» με τον ήρωα του να έχει αγαπηθεί πολύ από το τηλεοπτικό κοινό, παντρεμένος και πατέρας. Ο Στάθης Μαντζώρος αναπόλησε τα παιδικά του χρόνια και δημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram. «Ούλα τ’ ανακαλύψανε, ένα απομένει μόνο, ένα κουμπί να το πατάς να σταματά το χρόνο! Καλημέρα κοπέλια», έγραψε στη λεζάντα.

«Είδαμε μαζί με τους δυο γιους μου τη σκηνή που είχα με τον Μανόλη που είναι πατέρας γιος. Ο μικρός εντάξει, αλλά, ο μεγάλος συγκινήθηκε.

Μου λέει μπαμπά… Είδε τη σφιχτή αγκαλιά πατέρα-γιου και κατάλαβε ότι ο Μανόλης θέλει να βοηθήσει τον μπαμπά που είναι σε μια δύσκολη στιγμή και αυτό το πράγμα, τους έφερε κοντά και τους έδεσε. Κάναμε μια κουβέντα πάνω σε αυτό.

Διαβάστε επίσης: Όταν ο «Παντελής» του «Σασμού» έπαιζε στον «αστυνόμο Μπέκα»

Δεν δίνω όμως μεγαλύτερη διάσταση στον μπαμπά που κάνει τηλεόραση. Δεν έχει αλλάξει κάτι στην καθημερινότητά μας. Κάνει τη δουλειά του και τα υπόλοιπα πράγματα κυλούν όπως κυλούσαν», έχει πει σε συνέντευξή του.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα