Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Πρώτη κοινή εμφάνιση Αλεξάνδρου – Ελληνίδου

Πρώτη κοινή κοσμική εμφάνιση για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και...

Βασίλης Σίμος: «Μαύρα» Χριστούγεννα για τον πρώην παίκτη του «Survivor»

Την ώρα που οι περισσότερες οικογένειες ετοιμάζονται να γιορτάσουν...

H Bάνα Μπάρμπα κοντά στους τροφίμους του Γηροκομείου Αθηνών

Ήταν μια χριστουγεννιάτικη αγκαλιά από εκείνες που δεν ξεχνιούνται....

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...

Πάολα για Κασσελάκη: «Είμαι κατηγορηματικά αρνητική απέναντί του, ειδικά όσον αφορά στο θέμα των παιδιών»

«Ο ξενομπάτης που ήρθε στην Ελλάδα, ο Αχιλλέας Μπέος είναι φίλος μου»

Η Πάολα παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στον φίλο της Αχιλλέα Μπέο αλλά και στον Στέφανο Κασσελάκη.

Στην αρχή της συνέντευξης και μετά από σχετική ερώτηση της δημοσιογράφου, η Πάολα απάντησε για το αν θα παραστεί στην τελετή για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στον Βόλο: «Γενικά είμαι πολύ ήσυχο πλάσμα. Δεν κάνω τέτοια πράγματα εγώ, δεν με βλέπετε παντού. Είμαι στη δουλειά μου και στο σπίτι μου. Αυτό το ακούω πρώτη φορά, δεν ισχύει. Ο Αχιλλέας Μπέος είναι φίλος μου. Θέλω να ξέρετε ότι συμφωνώ σε πολλά μαζί του».

Στην συνέχεια η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ: «Ο ξενομπάτης που ήρθε στην Ελλάδα, σε μία χώρα τόσο πλούσια σε παραδόσεις, ήθη, έθιμα και αρχές να φέρει τις ξενόφερτες ιδέες του. Είμαι κατηγορηματικά αρνητική απέναντί του, ειδικά όσον αφορά στο θέμα των παιδιών. Αλλιώς τι με νοιάζει τι κάνουν οι άνθρωποι στη ζωή τους; Για όνομα του Θεού.

Κανένας δεν μπορεί να κρίνει κανέναν και το λέω με την καρδιά μου. Αλλά με τα παιδιά είναι πολύ ευαίσθητο θέμα και δεν πρέπει να παίζουμε με τις ψυχές ούτε με το μυαλό τους. Το παιδί πρέπει να φτάσει σε μία ηλικία να καταλαβαίνει τι του γίνεται. Δεν μπορούμε να παίρνουμε αποφάσεις εμείς για τη ζωή τους. Οι αποφάσεις θα πρέπει να είναι εις βάρος άλλων».

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...






Μποζουκια Αθηνα