Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Πρώτη κοινή εμφάνιση Αλεξάνδρου – Ελληνίδου

Πρώτη κοινή κοσμική εμφάνιση για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και...

Βασίλης Σίμος: «Μαύρα» Χριστούγεννα για τον πρώην παίκτη του «Survivor»

Την ώρα που οι περισσότερες οικογένειες ετοιμάζονται να γιορτάσουν...

H Bάνα Μπάρμπα κοντά στους τροφίμους του Γηροκομείου Αθηνών

Ήταν μια χριστουγεννιάτικη αγκαλιά από εκείνες που δεν ξεχνιούνται....

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...

Βέφα Αλεξιάδου: «Απορούσαν που ντυνόμουν, βαφόμουν και έβγαινα, ενώ είχα χάσει δυο κορίτσια»

«Ο αληθινός πόνος και το μαύρο είναι μέσα στην καρδιά μας. Δεν φεύγει μέχρι να κλείσεις τα μάτια σου, δεν χρειάζεται θέατρο»

Η Βέφα Αλεξιάδου σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού» αναφέρθηκε στη ζωή της σήμερα μετά την απώλεια των δύο παιδιών της.


«Δεν είχα τίποτα, ήμουν μια χαρά. Η φωτογραφία, ποιος ξέρει πού τη βρήκε μέσα στις φωτογραφίες μου, την παραποίησε, την έκοψε κιόλας… Τρελάθηκε όλος ο κόσμος , φυσικά εγώ ήμουν στο νοσοκομείο εκείνη την εποχή, αλλά για άλλον λόγο. Εγώ παίρνω κορτιζόνη κάθε μέρα, γιατί είχα πρόβλημα με το κεφάλι μου, δεν μπορούσα να το στηρίξω και ήταν το πρώτο πράγμα που μπορούσε να το σηκώσει.

Αν συνέχιζα να παίρνω την αυξημένη κορτιζόνη που μου έδωσε κατά λάθος η φαρμακοποιός, θα πήγαινα στον άλλο κόσμο και θα έχανα τα νεφρά μου. Όταν το ανακαλύψαμε ότι παίρνω παραπάνω κορτιζόνη, μπήκα στο νοσοκομείο να μου κάνουν θεραπεία για να μην χάσω τα νεφρά μου», είπε.

Και πρόσθεσε: «Έζησα ευτυχισμένα χρόνια πριν φτάσουμε ως εδώ. Η ζωή μου επιφύλασσε πολύ βαρύ πόνο, έχασα πρώτα τον άντρα μου και μετά τα δυο κορίτσια μου. Δεν πρέπει να μη δίνουμε σημασία στο τι μας συμβαίνει και να μην πηγαίνουμε στον γιατρό.
Τα κορίτσια μου έδιναν βαρύτητα στη δουλειά τους, αλλά δεν πρόσεχαν την υγεία τους. Πρώτο μέλημά μας, αν θέλουμε να συνεχίσουμε, είναι να σεβόμαστε την υγεία μας. Πολλοί απορούσαν που ντυνόμουν, βαφόμουν και έβγαινα, ενώ είχα χάσει δυο κορίτσια. Δεν δίνω σημασία ποιος το λέει αυτό.
Ο αληθινός πόνος και το μαύρο είναι μέσα στην καρδιά μας. Δεν φεύγει μέχρι να κλείσεις τα μάτια σου, δεν χρειάζεται θέατρο, να βγαίνεις έξω με τα μαύρα να σε λυπούνται και στο σπίτι να φοράς την εμπριμέ ρόμπα».

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...






Μποζουκια Αθηνα