Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Πού πέτυχε η «Espresso» τον Μέμο Μπεγνή και τον Χρήστο Βασιλόπουλο

Τι κοινό έχουν ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ο Μέμος...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από...

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Δωροθέα αποκαλύπτει το παρελθόν της στον Μάρκο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Έχει βουίξει η Βρετανία για τα ερωτικά καμώματα της κόρης του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ

Άτακτη η εγγονή του τέως βασιλιά

Εκτός από fashion icon, μούσα διάσημων σχεδιαστών και πριγκίπισσα χωρίς βασίλειο, η κόρη του πρίγκιπα Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, βαφτισιμιά του βασιλιά Κάρολου, δείχνει να είναι το αγαπημένο πρωτοσέλιδο των ταμπλόιτ της Βρετανίας!

pavlos mari santal2233 Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα της «Daily Mail» η ωραία Μαρία Ολυμπία αποτελεί την πέτρα του σκανδάλου στον γάμο του σταρ σεφ Τόμας Στρέικερ.

Οπως χαρακτηριστικά γράφουν τα gossip media: «Η σύζυγος του Τόμας Στρέικερ τον πέταξε έξω από το σπίτι, όταν έμαθε για το ειδύλλιο με την πριγκίπισσα Μαρία Ολυμπία της Ελλάδας και της Δανίας, μόλις μερικές ημέρες αφότου ο πρώην της πιάστηκε να φιλιέται με τη Sophie Turner. Αυτή δεν είναι απλώς μια ιστορία για ένα ειδύλλιο μιας πληγωμένης πριγκίπισσας. Υπάρχουν ακόμα τρεις άνθρωποι που είναι καταρρακωμένοι. Η σύζυγός του και οι δύο του κόρες, στις οποίες έως τώρα δεν έχει γίνει αναφορά» ανέφερε φίλος του στην «Daily Mail». Κοινώς, ο φίλος του σεφ αποκαλεί την γαλαζοαίματη «αντροχωρίστρα» στη δική μας γλώσσα…

maria olumpia9858

Σύμφωνα με άλλη πηγή που επικαλείται η εφημερίδα, ο σεφ είχε φύγει από το σπίτι πολύ πριν δημοσιευτούν οι κοινές φωτογραφίες του με τη Μαρία Ολυμπία και αφού φίλοι ενημέρωσαν τη γυναίκα του για το τι συνέβαινε πίσω από την πλάτη της, καθώς η απιστία του είχε καταλήξει να είναι κοινό μυστικό. «Πολλοί ήξεραν τι συνέβαινε και ζητούσαν από τον Τόμας να το πει στην Νταβίνα, αλλά προφανώς δεν το έκανε, οπότε το έκαναν εκείνοι. Του ζήτησε να φύγει από το σπίτι, το οποίο είχαν αγοράσει πρόσφατα και το έφτιαχναν» αναφέρουν επίσης δημοσιεύματα του ξένου Τύπου.

Οι απαντήσεις πάντως δόθηκαν πριν από λίγες ώρες, και πάλι από τους λογαριασμούς τους στο Instagram. O Τόμας Στρέικερ έβγαλε βόλτα με το Riese & Muller ποδήλατο (το οποίο είχε κλαπεί έξω από το εστιατόριό του) τα δύο του κοριτσάκια και το σκυλάκι του, ενώ η Μαρία Ολυμπία ανέβασε Insta stories από έξοδο με φίλες της, όπως οι Lola Bute kai Brigitta Freund, αλλά και τον νεαρό designer Marco Capaldo.

Αν και το φημολογούμενο ειδύλλιο μοιάζει φαινομενικά αταίριαστο, πέτυχε τον στόχο του, καθώς έγινε σε χρόνο dt γνωστό σε όλο τον πλανήτη! Η 27χρονη βαφτισιμιά του βασιλιά Κάρολου εθεάθη χαμογελαστή και ευδιάθετη στους δρόμους του Νότινγκ Χιλ, καθώς πήγαινε προς το αυτοκίνητο του διάσημου σεφ Τόμας Στρέικερ, ο οποίος σημειωτέον έβγαινε από το πολυτελές σπίτι της! Το ενσταντανέ άναψε φωτιές και γέννησε εικασίες για νέους έρωτες, αντιζηλίες και εκδίκηση…

maria olumpia9906

Ο γοητευτικός 33χρονος σεφ, με ύφος και lifestyle ροκ σταρ, έχει ισχυρή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με 1.400.000 οπαδούς στο Instagram, 2.100.000 στο TikTok, όπου έγινε διάσημος στη διάρκεια της πανδημίας με τις συνταγές του για το βούτυρο, ενώ διατηρεί το restaurant Straker’s στο Λονδίνο και ετοιμάζεται να ανοίξει και ένα δεύτερο στη Νέα Υόρκη. Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η «Daily Mail» o Στρέικερ φαινόταν χαλαρός, με casual χειμωνιάτικο look, παρόμοιο με της Μαρίας Ολυμπίας. Φορούσε ένα γκρι πουλόβερ και σκούρο τζιν, καθώς έφευγε από το σπίτι τηw και κατευθυνόταν στο αμάξι του.

Με άρωμα από… «Game of Thrones»

Η πρόσφατη απόδραση στην πόλη του φωτός του 29χρονου γοητευτικού κληρονόμου με εμφάνιση μοντέλου (και πρώην της Μαρίας Ολυμπία) Πίρσον με την 26χρονη Αγγλίδα ηθοποιό Σόφι Μπελίντα Τέρνερ, που έγινε διάσημη από την τηλεοπτική σειρά του ΗΒΟ «Game of Thrones» ως Σάνσα Σταρκ, έγινε talk of the town, με τεράστια δημοσιότητα.

maria olumpia9890

Η ηθοποιός ήταν παντρεμένη με τον Αμερικανό τραγουδιστή και ηθοποιό Τζο Τζόνας και χώρισαν πριν από λίγους μήνες. Το ερωτευμένο ζευγάρι ταξίδεψε στο Παρίσι εν μέσω του διαζυγίου της Τέρνερ από τον Τζο Τζόνας, που εκκρεμεί, αλλά και για να ζήσουν τον έρωτά τους μακριά από τους παπαράτσι. Ωστόσο, αν και προσπάθησαν να περάσουν απαρατήρητοι, δεν τα κατάφεραν, αφού εθεάθησαν μαζί στον σιδηροδρομικό σταθμό Gare du Nord και αργότερα στο Stade de France.

maria olumpia9874

Ο γοητευτικός αριστοκράτης και πρώην σύντροφος της Μαρίας Ολυμπίας και η 26χρονη ταλαντούχα καλλονή φωτογραφήθηκαν ενώ φιλιούνταν, αλλά τα πρόσωπά τους δεν φαίνονται καθαρά στην εικόνα. Πέραν των καλών της φίλων, κανείς δεν γνώριζε την ψυχολογική κατάσταση της Μαρίας Ολυμπίας μετά το hot ειδύλλιο και τα δημοσιεύματα, ώσπου η απάντηση ήρθε επίσης με φωτογραφία του σεφ έξω από το σπίτι της και πολλές εικασίες για νέο ειδύλλιο, καθώς «ο έρωτας με έρωτα περνάει…»

Το μόνο σίγουρο πάντως απ’ όλα αυτά είναι ότι η Μαρία Ολυμπία και ο Βρετανός Πίρσον υπήρξαν τρελά ερωτευμένοι και, όπως έδειχναν τα πράγματα, το ειδύλλιό τους ήταν πολύ σοβαρό, καθώς ο Βρετανός νεαρός αριστοκράτης συνόδεψε πριν από μερικά χρόνια τη Μαρία Ολυμπία στον πριγκιπικό γάμο του αδερφού της, πρίγκιπα Φίλιππου με τη Νίνα Φλορ στη Μητρόπολη Αθηνών, παρουσία μάλιστα του αείμνηστου παππού της Κωνσταντίνου.

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...