Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ο άπιστος Μπον Τζόβι

Την επιτυχία του Δημήτρη Κοντολάζου «Δεν σου κάνω τον...

Τα δάκρυα της Σάττι για την απώλεια του πατέρα της

Σε μια ανθρώπινη και συγκινητική στιγμή, λόγω της πρόσφατης...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Ο Ιωάννης Καραγεώργης τιμήθηκε για την προσφορά του στο Φοιτητικό Οικοτροφείο της...

Η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος και ο...

Τα «βλαστάρια» των superstars που έχασαν τον δρόμο τους – Παρανομία και ναρκωτικά

Ο φυλακόβιος γιος του Μάικλ Ντάγκλας, η πόρνη κόρη του Λόρενς Φίσμπερν και ο drug dealer κανακάρης του Τομ Χανκς

Από τη 18χρονη που αποφάσισε να τσιτσιδωθεί για να βγάλει φράγκα και την κόρη του κινηματογραφικού «Μορφέα» που δούλευε ως πόρνη, μέχρι τον πρωτότοκο γιο του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού, Μάικλ Ντάγκλας που έγινε έμπορος ναρκωτικών και τον άσωτο υιό του «δικού μας» σταρ του Χόλιγουντ, δεν είναι λίγα τα παιδιά των σταρ που «επαναστάτησαν» στους διάσημους γονείς τους ακολουθώντας τον κακό τον δρόμο και πολλά από αυτά κατέληξαν να γίνουν το «μαύρο πρόβατο» της οικογένειας.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

Ο Τσάρλι Σιν μπορεί να είναι διαβόητος για τις κραιπάλες του με αλκοόλ και πόρνες, μέχρι που… συμμαζεύτηκε, ωστόσο στην οικογένειά του η πρώην πλέον σύζυγός του Ντενίζ Ρίτσαρντς αποτελούσε πάντα το αντίβαρο που δεν έδινε τροφή σε κουτσομπολιά. Η κόρη του Σάμι Σιν, σύμφωνα με την «Daily Mail», αποφάσισε να σηκώσει μπαϊράκι:

paidia eponimwn10002 Με το που έκλεισε τα 18, ανακοίνωσε ότι άνοιξε λογαριασμό για να πουλάει γυμνές φωτογραφίες και βίντεο στο OnlyFans. Η μητέρα της τη στήριξε και στη συνέχεια ακολούθησε τα χνάρια της, ανοίγοντας δικό της λογαριασμό, αλλά ο πατέρας της βγήκε από τα ρούχα του. «Αυτό δεν συνέβη κάτω από τη δική μου στέγη» δήλωσε οργισμένος ο Σιν, ρίχνοντας το φταίξιμο στη Ρίτσαρντς, με την οποία ζούσε η Σάμι.

paidia eponimwn10018

Η Μοντάνα Φίσμπερν έχει προκαλέσει πολλαπλά «εγκεφαλικά» στον τρεις φορές βραβευμένο με Emmy και Tony πατέρα της με τα καμώματά της. Η κόρη του Λόρενς Φίσμπερν, ο οποίος υποδύθηκε τον «Μορφέα» στις ταινίες «The Matrix», όχι μόνο συνελήφθη τον Νοέμβριο του 2009 διότι εκδιδόταν ως πόρνη και οδηγούσε μεθυσμένη, αλλά στα 19 της χρόνια γύρισε και βίντεο αισθησιακών ταινιών.

montanΜάλιστα, όπως είπε στο ΤΜΖ, ήλπιζε ότι το sex tape στο οποίο πρωταγωνιστούσε θα διέρρεε στο διαδίκτυο για να γίνει διάσημη και να μετατραπεί σε σταρ του κινηματογράφου. Τελικά, η Μοντάνα έκανε καριέρα στον χώρο της βιομηχανίας των αισθησιακών ταινιών.

Ο πρωτότοκος γιος τού δυο φορές βραβευμένου με Οσκαρ Μάικλ Ντάγκλας, Κάμερον, άρχισε να πίνει αλκοόλ και να κάνει χρήση ναρκωτικών όταν ήταν 13 ετών, στις αρχές της δεκαετίας του ’90. Στα 17 του άρχισε να κάνει χρήση ηρωίνης, στα 19 πήγε φυλακή για τέσσερις μήνες για παράνομη οπλοφορία, ενώ τα επόμενα χρόνια πουλούσε κοκαΐνη και «μεθ» στη Νέα Υόρκη.

paidia eponimwn9986Ο πατέρας του τον έβαλε με το ζόρι σε κέντρο αποτοξίνωσης το 2004, αλλά ο Κάμερον όταν βγήκε βυθίστηκε πλήρως στην εξάρτηση από την ηρωίνη. Το 2009 τον συνέλαβε για εμπόριο ναρκωτικών η Δίωξη Ναρκωτικών σε ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης και παρέμεινε στη φυλακή για επτά χρόνια. Πλέον ο Κάμερον έχει αποτοξινωθεί και έχει αποκτήσει μία κόρη με τη σύντροφό του.

Ο Τσετ Χανκς ομολόγησε στο Instagram ότι έδινε μάχη με τις εξαρτήσεις από ουσίες απ’ όταν ήταν 16 ετών. Ο γιος του Τομ Χανκς και της Ρίτα Γουίλσον, οι οποίοι έχουν λάβει τιμητικά την ελληνική υπηκοότητα, παραδέχτηκε ότι μέχρι να πάει σε κέντρο αποτοξίνωσης, στα 24 του χρόνια, πουλούσε ναρκωτικά. Προκάλεσε δε σάλο, όταν διαμαρτυρήθηκε διότι οι γονείς του τον έστειλαν με το ζόρι σε ειδικό κέντρο για να τον βοηθήσουν σχετικά με τις εξαρτήσεις του. Κατηγορήθηκε, επίσης, για ρατσιστικά σχόλια, ενώ το 2021 η πρώην σύντροφός του Κιάνα Πάρκερ κατέθεσε μήνυση εναντίον του, κατηγορώντας τον για σωματική και ψυχολογική βία.

paidia eponimwn10034

Ο γιος του Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Ιντιο Νάουνι, άρχισε να κάνει χρήση ναρκωτικών σε ηλικία μόλις 12 ετών. Αντίθετα από τον πατέρα του, που κατάφερε να απεξαρτηθεί και να ανακτήσει την καριέρα του στο Χόλιγουντ, τα προβλήματα του Ιντιο δεν φαίνεται να έχουν τέλος. Το 2013, όταν ήταν 20 ετών, ο πατέρας του τον έβαλε σε κέντρο απεξάρτησης, αφού είχε διαπιστώσει ότι είχε πάρει πολλά συνταγογραφημένα φάρμακα μαζί. Με το που βγήκε, όμως, ο Ιντιο συνελήφθη για κατοχή κοκαΐνης.

paidia eponimwn10050Πριν από λίγα χρόνια ο πατέρας του τον έβαλε ξανά σε κέντρο απεξάρτησης, αυτή τη φορά στο Μαλιμπού, ενώ έγινε γνωστό ότι ο Ιντιο έκανε χρήση ναρκωτικών για τουλάχιστον οκτώ χρόνια.

Η Κέλι Οσμπορν αποκάλυψε η ίδια ότι στα 16 της είχε αποκτήσει εξάρτηση από οπιοειδή παυσίπονα φάρμακα και τα επόμενα χρόνια έφτασε στο σημείο να παίρνει 50 χάπια την ημέρα. Η κόρη του Οζι και της Σάρον Οσμπορν δήλωσε ότι άρχισε την προσπάθεια αποτοξίνωσης το 2017, αλλά έκανε πισωγυρίσματα αρκετές φορές. Εναν χρόνο μικρότερη από την Κέλι ήταν η 15χρονη Ταλούλα Γουίλις, όταν παραλίγο να πεθάνει από υπερβολική δόση χαπιών και αλκοόλ. Η κόρη του Μπους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ έχει μιλήσει ανοιχτά για την εξάρτησή της από χάπια, μέχρι να αποτοξινωθεί στα 20 της.

bruce willis23115

Τέλος, ο γιος του Νίκολας Κέιτζ, Γουέστον, όχι μόνο έχει συλληφθεί δύο φορές για ενδοοικογενειακή βία και μία φορά για οδήγηση υπό την επήρεια ουσιών, αλλά πήρε τρία διαζύγια, κυρίως εξαιτίας της εξάρτησής του από το αλκοόλ.

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....