Ο επιδραστικός performer Constadinos Papadakis συναντά τον κορυφαίο συνθέτη και μαέστρο Δημήτρη Χάρμα στο απόλυτο live clubbing event, στη σκηνή του DOORS Live Art, απόψε Παρασκευή.
Βέφα Αλεξιάδου: «Ο πατέρας μου πέθανε την ημέρα που βγήκε το διαζύγιο από τη μητέρα μου»
«Με ρωτάνε γιατί έγραψα αυτά για τον πατέρα μου, τα έγραψα γιατί ήξερα ότι ο πατέρας μου ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος, αλλά έφταιγε το ελάττωμα που είχε»
Η Βέφα Αλεξιάδου καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα δύσκολα παιδικά της χρόνια.
«Ο πατέρας μου, ο Οδυσσέας, ήταν πρώτος στο μπουζούκι αλλά, είχε ένα ελάττωμα. Έπινε. Και όταν ερχόταν στο σπίτι και το μεθύσι του ήταν κακό, έδερνε τη μητέρα μου και είχα μια πολύ δύσκολη παιδική ηλικία.
Τα θυμάμαι και τα περιγράφω. Με ρωτάνε γιατί έγραψα αυτά για τον πατέρα μου, τα έγραψα γιατί ήξερα ότι ο πατέρας μου ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος, αλλά έφταιγε το ελάττωμα που είχε.
Πέθανε από το κρασί στην ταβέρνα. Πέθανε την ημέρα που βγήκε το διαζύγιο από τη μητέρα μου. Εμείς φεύγαμε από το σπίτι τότε, μας έπαιρνε η μητέρα μου και πηγαίναμε και μέναμε στη θεία μου και ο πατέρας μου, έπεφτε στα γόνατα της μητέρας μου και έλεγε, “σας αγαπώ, γυρίστε σπίτι, σας θέλω”. Και γυρίζαμε.
Την τρίτη φορά, η μητέρα μου είπε “τέλος, παίρνω διαζύγιο”. Και βγήκε το διαζύγιο. Τη μέρα που βγήκε το διαζύγιο, πήγε σε μια ταβέρνα και ήπιε πάρα πολύ κρασί, έπεσε και πέθανε. Δυο μέρες μετά, κηρύχτηκε ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος… Ήμουν Α΄ Δημοτικού».
Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.