Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

Ο γιος του Μπράντ Πιτ ξεσπάει εναντίον του: «Έκανες τη ζωή όσων είναι πιο κοντά μου μια διαρκή κόλαση»

«Ποτέ σου δεν θα καταλάβεις τη ζημιά που έκανες στην οικογένειά μου, διότι είσαι ανίκανος να κάνεις κάτι τέτοιο»

«Παγκόσμιας κλάσης μ@@@κα» αποκαλεί τον Μπραντ Πιτ ο γιος του Παξ, κατηγορώντας τον ότι δεν έχει δείξει ίχνος συναισθήματος προς τα παιδιά του, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι τα τέσσερα μικρότερα, μεταξύ των οποίων τα τρία βιολογικά παιδιά του με την Αντζελίνα Τζολί, τρέμουν από φόβο όταν ο πατέρας τους είναι «παρών».

Με καθυστέρηση τριών ετών η βρετανική «DailyMail.com» απέκτησε φωτογραφία που είχε αναρτήσει την ημέρα της γιορτής του πατέρα το 2020 ο Παξ στον ιδιωτικό λογαριασμό του στο Instagram, τον οποίο χρησιμοποιούσε όταν ήταν 16 ετών για να επικοινωνεί αποκλειστικά με τους φίλους του και για αυτό δεν ήταν δημόσιος.

Ο Παξ, τον οποίο έχουν υιοθετήσει ο Πιτ και η Τζολί, δημοσίευσε στις «ιστορίες» του φωτογραφία με τον πατέρα του να σηκώνει το Οσκαρ που είχε κερδίσει τέσσερις μήνες νωρίτερα για την ερμηνεία του στο «Κάποτε στο… Χόλιγουντ», συνοδεύοντάς τη με βαριές κουβέντες.

Αφού αποκαλεί τον Πιτ «παγκόσμιας κλάσης μ@@@κα», συνεχίζει: «Συνεχώς αποδεικνύεις ότι είσαι ένας φριχτός και άθλιος άνθρωπος. Δεν έχεις καμιά εκτίμηση ή ενσυναίσθηση προς τα τέσσερα μικρότερα παιδιά σου, τα οποία τρέμουν από φόβο όταν είσαι “παρών”» πρόσθεσε ο Παξ, αναφερόμενος στην υιοθετημένη από τους Πιτ – Τζολί Ζαχάρα και στα τρία βιολογικά παιδιά τους Σίλο, Νοξ και Βιβιέν.

Ο 16χρονος τότε Παξ συνέχισε να εξαπολύει βολές εναντίον του πατέρα του, γράφοντάς του: «Ποτέ σου δεν θα καταλάβεις τη ζημιά που έκανες στην οικογένειά μου, διότι είσαι ανίκανος να κάνεις κάτι τέτοιο». «Εκανες τη ζωή όσων είναι πιο κοντά μου μια διαρκή κόλαση» υπερθεμάτισε ο Παξ.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα