Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ο άπιστος Μπον Τζόβι

Την επιτυχία του Δημήτρη Κοντολάζου «Δεν σου κάνω τον...

Τα δάκρυα της Σάττι για την απώλεια του πατέρα της

Σε μια ανθρώπινη και συγκινητική στιγμή, λόγω της πρόσφατης...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Ο Ιωάννης Καραγεώργης τιμήθηκε για την προσφορά του στο Φοιτητικό Οικοτροφείο της...

Η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος και ο...

Λευτέρης Πανταζής: Θύμα κλοπής στο αεροδρόμιο – Οι δηλώσεις του

Μαφία airways «γδύνει» τον Λε-πα

Ποιος βούτηξε το τσαντάκι επώνυμης φίρμας του Λευτέρη Πανταζή από τις αποσκευές του στο αεροδρόμιο της Αθήνας την περασμένη Πέμπτη;

LEFTERIS PANTAZIS

  • Από τον Ηλία Μαραβέγια

Είναι άραγε ο ίδιος που σούφρωσε από τα πράγματα του τραγουδιστή κι ένα (επίσης φιρμάτο!) πορτοφολάκι, σε αντίστοιχο αεροπορικό δρομολόγιο με προορισμό τη Θεσσαλονίκη πριν από τρεις μήνες; Το μόνο σίγουρο είναι πως ο αγαπημένος καλλιτέχνης βρέθηκε ξαφνικά να είναι το θύμα δύο ομολογουμένως περίεργων κλοπών, που δεν αποκλείεται να συνδέονται κιόλας μεταξύ τους.

leuteris pantazis01093

«Ταξιδεύω κάθε Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη με γνωστή αεροπορική εταιρία, γιατί τις Πέμπτες τραγουδώ εκεί, στο Ensayar. Εχω συνήθως ένα κοστούμι μαζί μου και μία τσάντα με πράγματα που χρειάζομαι. Το κοστούμι το παίρνω μαζί μου, ενώ την τσάντα την παραδίδω κλειδωμένη στο γκισέ για τις αποσκευές, αφού έχω μέσα διάφορα προϊόντα που δεν επιτρέπονται στην καμπίνα του αεροσκάφους.

Φτάνοντας λοιπόν στο ξενοδοχείο μου την περασμένη Πέμπτη άνοιξα την τσάντα και διαπίστωσα ότι το νεσεσέρ μου, μάρκας Prada, με τα πράγματα που χρησιμοποιώ για τις live εμφανίσεις μου είχε κάνει φτερά. Μόνο το νεσεσέρ, όμως… Τα πράγματα που είχα μέσα ήταν αδειασμένα στον σάκο» περιγράφει στην «Espresso» o Λευτέρης Πανταζής, ο οποίος την επομένη, το πρωί της Παρασκευής δηλαδή, κατήγγειλε το περιστατικό στην αεροπορική εταιρία, οι ιθύνοντες της οποίας του απάντησαν πως θα το ερευνήσουν και θα έχει νέα τους έπειτα από 10 μέρες.

lepantazis«Μου φάνηκε πολύ παράξενο αυτό που συνέβη, γιατί και πριν από τρεις μήνες περίπου, σε αντίστοιχο ταξίδι με την ίδια εταιρία, είχα χάσει πάλι από τις αποσκευές μου ένα μικρό πορτοφόλι Yves Saint Laurent με τρεις κάρτες μέσα, τις οποίες ευτυχώς δεν χρησιμοποιούσα και ήταν ληγμένες» σημειώνει ο ερμηνευτής.

pantazis

Επιστρέφοντας στην Αθήνα, όπου «σκίζει» κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο νυχτερινό κέντρο Barbarella μαζί με την Ελλη Κοκκίνου, ο Λευτέρης Πανταζής έδωσε δυναμικά το «παρών» και στην εκδήλωση της WIN HELLAS, που έγινε στις 25 Νοεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, στα Εκπαιδευτήρια Δούκα. Στο πλαίσιο του event ο δημοφιλής καλλιτέχνης παρουσίασε για πρώτη φορά ένα τραγούδι-μήνυμα κατά της γυναικείας κακοποίησης.

LEFTERIS PANTAZIS

Τίτλος αυτού, «Μην την αγγίζεις», και το υπογράφουν ο στιχουργός Κωνσταντίνος Κυρίτσης και ο συνθέτης Βαγγέλης Δαραμούσκας, με τον Λε-Πα να δίνει μία ακόμη καταπληκτική ερμηνεία και να χειροκροτείται θερμά. «Μην την αγγίζεις, αν δεν την αγαπάς. Μην την αγγίζεις, αν δεν είναι χάδι. Ασ’ τη να φύγει κι εσύ αλλού να πας, ζήτα το φως και βγες απ’ το σκοτάδι» μας τραγουδά το ρεφρέν του τραγουδιού από την άλλη άκρη του τηλεφώνου, στέλνοντας στο τέλος κι ένα μήνυμα στα θύματα βίας: «Πρέπει να μιλάνε, να βρίσκουν το θάρρος να το κάνουν, ώστε να τιμωρούνται αυτοί που βιαιοπραγούν».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....