Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

Χριστίνα Πολίτη – Κώστας Σπυρόπουλος: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για το ζευγάρι

«Είναι πολύ καλός με τα παιδιά μου. Είναι πολύ καλός με το μικρό μου παιδί, έχουν κάνει φιλική σχέση»

Καιρό είχαμε να δει τη Χριστίνα Πολίτη με τον Κώστα Σπυρόπουλου σε δημόσια εμφάνιση. Το ζευγάρι κάνει ταξίδια και περνάει όμορφα στο εξωτερικό ωστόσο στην Ελλάδα κάνει σπάνιες εμφανίσεις.

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε την κοσμικογράφο και τον ηθοποιό να διασκεδάζουν στο νυχτερινό κέντρο «Votanikos» όπου συνάντησαν τον Βασίλη Μπισμπίκη που ήταν εκεί για να καμαρώσει τη Δέσποινα Βανδή και πόζαραν όλοι μαζί.

«Δε θα έκανα τρίτο γάμο και δύο, που έκανα τους έκανα κακήν κακώς. Τον έναν τον έκανα με δύο άτομα, τον άλλον με 5. Ο Κώστας Σπυρόπουλος είναι ένας πολύ καλός.

Είναι πολύ καλός με τα παιδιά μου. Είναι πολύ καλός με το μικρό μου παιδί, έχουν κάνει φιλική σχέση. Είναι πάρα πολύ σημαντικό για εμένα, πάρα πολύ!

Ένας άνθρωπος που είναι καλός με τα παιδιά σου, είναι διαμάντι για μια γυναίκα ειδικά σε μία μεγαλύτερη ηλικία και όταν έχει πολλά πράγματα να μανατζάρει», δήλωσε η Χριστίνα Πολίτη σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα