Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

«Oσκαρ για celebrities» χωρίς guest την… ΑΑΔΕ!

Μπορεί τα «τσακάλια» της ειδικής ομάδας ελέγχου για τα...

Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος έριξαν τίτλους τέλους στον γάμο τους

Τίτλοι τέλους στον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου και του...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 27 Απριλίου

ΚΡΙΟΣΑκούστε κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα, που προσπαθούν να σας...

Η Μπέσσυ Μάλφα πώς αντιδρά όταν την αποκαλούν «γυναίκα του Φατσέα»

«Το 2023 δεν ανήκει κανένας σε κανέναν, είμαστε αυτόνομες προσωπικότητες που πρέπει να παλεύουμε για το γενικό καλό»

H Μπέσσυ Μάλφα, παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στους σελέμπριτις της εποχής, στον σύζυγο της, Γεράσιμο Σκιαδαρέση, αλλά και στα παιδιά της.

malfa 12

Στην αρχή της συνέντευξης η Μπέσσυ Μάλφα αναφέρθηκε στους σελέμπριτις της εποχής: «Όλοι είμαστε κανονικοί απλά στην προσπάθεια μας να φανούμε ή να επικοινωνήσουμε με τους άλλους ανθρώπους μπορεί να βγει αυτό που είναι της μόδας τελευταία το λεγόμενο celebrity ή σταρ. Όλοι είμαστε celebrity και χαρούμενοι στην Ελλάδα πια, την ώρα που καταστρεφόμαστε ως χώρα».

Στην συνέχεια, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στις προσβολές που έχει έρθει αντιμέτωπη: «Την προσβολή την αντιμετωπίζω με ευθύτητα. Ένα παράδειγμα προσβολής είναι εάν μου πουν “ααα, σε ξέρω είσαι η γυναίκα του Φατσέα”, λέω εγώ “συγγνώμη είστε και κυρία, δεν είμαι η γυναίκα κανενός, ονομάζομαι Μπέσσυ Μάλφα”. Αυτό είναι μια ευγενική απάντηση σε κάτι που μπορεί να μην ήθελε να σε προσβάλλει ο άλλος αλλά έμενα με προσβάλλει. Το 2023 δεν ανήκει κανένας σε κανέναν, είμαστε αυτόνομες προσωπικότητες που πρέπει να παλεύουμε για το γενικό καλό».

mpessy malfa27113

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τα παιδιά της: «Οι κόρες μας είναι αυτόφωτα πλάσματα, απλά είχα την τύχη να είναι συγγενείς μου, ήρθαν στην οικογένεια μου και είμαι χαρούμενη που έχω ανθρώπους να συζητάω, το ίδιο ισχύει και για τον γιο μου. Στο σπίτι οι κόρες μου πάντα έγραφαν στοίχους και μάλιστα στα αγγλικά. Δεν σκεφτόμουν ότι έχουν ταλέντο, το θεωρούσα κανονικό, τρόπο έκφρασης. Ο γιος μου Γιάγκος αγαπάει τις αδελφές του αλλά είναι σε έναν άλλον κόσμο. Είναι στον κόσμο των μαθηματικών, θέλει να γίνει μηχανικός αεροδιαστήματος».

mpessy malfa271131

Στο τέλος της συνέντευξης η Μπέσσυ Μάλφα μίλησε για τον σύζυγό της, Γεράσιμο Σκιαδαρέση: «Ο Γεράσιμος είναι ένας πολύ έξυπνος άνθρωπος, ήμασταν έξυπνοι στο να συναντηθούμε. Ερωτεύτηκα τα πάντα στον σύζυγό μου, το μυαλό κάνει και το έξω και αντίστοιχα το έξω κάνει και το μέσα. Στην αρχή κυνηγήσαμε ο ένας τον άλλον γιατί και αυτός δεν ήταν εύκολος.

mpessy malfa271132

Έδειξα το ενδιαφέρον μου, άργησε να γίνει η σχέση όταν σταμάτησα να το κυνηγώ, με κυνήγησε αυτός. Δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα με μια απιστία, είμαι μεγάλη. Αγαπώ πολύ τον σύζυγό μου, νομίζω ότι η απιστία δεν με νοιάζει, δεν είναι αυτό που θα καθορίσει την σχέση μου μαζί του πλέον».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....