Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Γιορτινό styling από τον Λάκη Γαβαλά στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ...

Τι θα φορεθεί φέτος τις γιορτές; Η ερώτηση που κυριαρχεί...

Μαρίνα Ψάλτη για «Άγιο έρωτα»: «Κλείνει ένας κύκλος. Το αγάπησα πολύ αυτό...

Η Μαρίνα Ψάλτη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος έρωτας» αλλά και για τον χαρακτήρα της.

«Tracker»: Η σειρά που «σαρώνει» έρχεται στον ALPHA σε πρώτη τηλεοπτική προβολή

Μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών...

Κλέλια Ρένεση: Δείτε το εσωτερικού του σπιτιού της – Μοντέρνο και φωτεινό

Ωραίο σπίτι!

Η Κλέλια Ρένεση απολαμβάνει αρκετές ώρες της ημέρας στο σπίτι της με την κόρη της και καλώντας αγαπημένα της πρόσωπα.

Πρόκειται για ένα σπίτι διακοσμημένο μίνιμαλ, ευάερο και ευήλιο με το λευκό χρώμα να κυριαρχεί στον χώρο. Βρήκαμε φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού της καταξιωμένης ηθοποιού και σας το δείχνουμε.

«Στη ζωή μου, αν σκεφτόμουν την τεκνοποίηση, θα τη σκεφτόμουν μ’ αυτόν τον τρόπο. Δεν έχω καταφέρει να συνδυάσω το άλλο μου κομμάτι.

Σίγουρα με ενδιαφέρει ένας άλλος τρόπος συμβίωσης. Αν υπήρχε ένα ευχολόγιο θα είχα το χαρτάκι μέσα. Η αλήθεια είναι ότι στη ζωή, όπως ζυμωνόμαστε και μας φέρνει τα σχολεία, εγώ σ’ αυτό το σχολείο δεν πολυμπήκα με ζέση.

Ο πατέρας με την κόρη της

Μπήκα σ’ άλλα. Είναι και που οι γονείς μου δεν ήταν μαζί από μικρή και δεν είδα το μοντέλο να λειτουργεί», έχει πει σε συνέντευξή της.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα







Μποζουκια Αθηνα