Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Μανούσος Μανουσάκης: «Η κυρία Βλαντή είναι εισαγγελέας; Μέλος του δικαστικού σώματος;»

«Έβαλε κάποια ποινή; Έχει κάποια δικαστικά στοιχεία;»

Αναβρασμός στη σόουμπιζ! Ο ένας απαντάει στον άλλον και οι κόντρες καλά κρατούν. Σειρά είχε ο Μανούσος Μανουσάκης που κλήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις της Παναγιώτας Βλαντή κατά του Γιώργου Κιμούλη.

«Η κυρία Βλαντή είναι μέλος του δικαστικού σώματος; Έγινε εισαγγελέας; Έβαλε κάποια ποινή; Έχει κάποια δικαστικά στοιχεία; Ο κύριος Κιμούλης έχει καταδικαστεί για κάτι; Έγινε κάποια μήνυση εναντίον του; Θα συνεργαζόμουν μαζί του. Η τελευταία μέρα της ζωής μου θα ήθελα να είναι στο γύρισμα όταν λέω μοτέρ ή στοπ», δήλωσε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο γάμο του: «Με τη σύζυγό μου είμαστε 51 χρόνια μαζί. Μία γυναίκα καταλαβαίνει αμέσως αν ο άντρας έχει εξοκείλει, δεν μπορεί να της κρυφτεί. Το μυστικό στη 50ετη σχέση μας είναι ότι λέω ναι σε όλα και κάνω ό,τι θέλω. Έχω κάποια φετίχ στην καθημερινότητά μου.

Θέλω να πίνω καφέ σε συγκεκριμένο φλιτζανάκι. Δεν έχω δανείσει ποτέ βιβλίο, είναι το μοναδικό πράγμα που δε δανείζω. Είμαι πολύ χαζός για να καταλάβω αν με φλέρταραν για να πάρουν ρόλο».

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...




Μποζουκια Αθηνα