Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Πρώτη κοινή εμφάνιση Αλεξάνδρου – Ελληνίδου

Πρώτη κοινή κοσμική εμφάνιση για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και...

Βασίλης Σίμος: «Μαύρα» Χριστούγεννα για τον πρώην παίκτη του «Survivor»

Την ώρα που οι περισσότερες οικογένειες ετοιμάζονται να γιορτάσουν...

H Bάνα Μπάρμπα κοντά στους τροφίμους του Γηροκομείου Αθηνών

Ήταν μια χριστουγεννιάτικη αγκαλιά από εκείνες που δεν ξεχνιούνται....

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...

Μαρία Χάνου: «Ήταν τρελό να έχω για μαμά τη ”Ζουμπουλία”»

«Ήταν τρελό. Στο σχολείο αν ερχόταν για τον έλεγχο κι αυτά, γινόταν… φαινόταν! Ήταν μια πολύ ωραία περίοδος και ήταν εντυπωσιακό»

Η Μαρία Χάνου, κόρη της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@Star» και στην στήλη «Πρώτη μου φορά». Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, απάντησε για την πρώτη φορά που πήγε στο θέατρο, για την πρώτη φορά που έκανε τηλεόραση, για την συμμετοχή της στην σειρά «Μην αρχίζεις την μουρμούρα» αλλά και για την μητέρα της, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Στην αρχή της συνέντευξης η Μαρία Χάνου απάντησε για την πρώτη φορά που πήγε στο θέατρο: «Η πρώτη φορά που πήγα στο θέατρο ήταν ως παιδί, η μαμά μου είχε παράσταση κι εγώ κρυφοκοιτούσα από τα παρασκήνια, πείραζα τα σκηνικά».

Στην συνέχεια, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στην πρώτη της συμμετοχή στην τηλεόραση: «Πρώτη φορά που έκανα τηλεόραση ήταν οι Μάγισσες της Σμύρνης. Τελείωνα το δημοτικό, είχα την αίσθηση ότι μόλις έμπαινα, έμπαινα σε έναν άλλον κόσμο. Είχα συγκλονιστεί».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Μαρία Χάνου αναφέρθηκε στο πρώτο γύρισμα που έκανε για την σειρά «Μην αρχίζεις την μουρμούρα»: «Πρώτη φορά στη Μουρμούρα, που πήγα στο γύρισμα μου συνέβη κάτι πολύ τραγικό. Είναι αυτό που έχεις τόσο μεγάλη αγωνία, δεν μπορείς να κοιμηθείς, τα σκέφτεσαι όλα το προηγούμενο βράδυ και δεν ξυπνάς ποτέ να πας. Άργησα να πάω. Ξύπνησα καθυστερημένη, έφυγα σαν την τρελή και έφτασα πάρα πολύ ντροπιασμένη».

«Η ιστορία του ζευγαριού δεν τελειώνει, αν θέλει κανείς να το σκεφτεί πολλά πράγματα μπορούν να συμβούν. Πιστεύω ότι ολοκληρώσαμε σε μια πολύ σωστή στιγμή» ανέφερε η γνωστή ηθοποιός για την συμμετοχή της στην σειρά «Μην αρχίζεις την μουρμούρα».

maria xanou xatziaggelakis mourmoyra

Για την πρώτη φορά που διάβασε ένα ανυπόστατο δημοσίευμα η Μαρία Χάνου απάντησε: «Πρώτη φορά που διάβασα ανυπόστατο δημοσίευμα ήταν ότι έχω ερωτική σχέση με τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη».

Για την μαμά της, όταν ήταν η αγαπημένη «Ζουμπουλία» του «Παρά πέντε», η Μαρία Χάνου ανέφερε: «Ήταν τρελό. Στο σχολείο αν ερχόταν για τον έλεγχο κι αυτά, γινόταν… φαινόταν! Ήταν μια πολύ ωραία περίοδος και ήταν εντυπωσιακό».

Στο τέλος η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στην πρώτη φορά που έκλαψε πολύ: «Η πρώτη φορά που έκλαψα πολύ ήταν στο διαζύγιο των γονιών μου, ήμουν 8 χρονών. Όχι ευχάριστη εμπειρία, αλλά αναγκαία».

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...






Μποζουκια Αθηνα