Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Γιορτινό styling από τον Λάκη Γαβαλά στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ...

Τι θα φορεθεί φέτος τις γιορτές; Η ερώτηση που κυριαρχεί...

Μαρίνα Ψάλτη για «Άγιο έρωτα»: «Κλείνει ένας κύκλος. Το αγάπησα πολύ αυτό...

Η Μαρίνα Ψάλτη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος έρωτας» αλλά και για τον χαρακτήρα της.

«Tracker»: Η σειρά που «σαρώνει» έρχεται στον ALPHA σε πρώτη τηλεοπτική προβολή

Μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών...

Νίκος Κουρής – Έλενα Τοπαλίδου: Παντρεύονται στις 12 Δεκεμβρίου

Έπειτα από 18 χρόνια σχέσης

Λίγες μέρες έμειναν για να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας ο Νίκος Κουρής και η Ελενα Τοπαλίδου, έπειτα από 18 χρόνια σχέσης και την απόκτηση ενός γιου!

Το καλλιτεχνικό ζευγάρι, που δεν είχε την… κάψα όλα αυτά τα χρόνια για κουφέτα, πήρε στα ξαφνικά την απόφαση να χορέψει τον χορό του Ησαΐα. Έτσι, στις 12 Δεκεμβρίου, ο γιος τους ο Πέτρος θα δει τους γονείς του να παντρεύονται!

Εδώ και μέρες οι μελλόνυμφοι ζουν στους γαμήλιους ρυθμούς, με την Ελενα Τοπαλίδου να μας δείχνει μέχρι και το νυφικό της στα social media, που φέρει την υπογραφή του οίκου Μegla-m και της σχεδιάστριας μόδας Ματίνα Μέγκλα.

Μάλιστα, όταν το έδειξε στο Instagram έκανε και το χιουμοριστικό σχόλιο: «Το πρώτο μου νυφικό εκτός θεάτρου».

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα







Μποζουκια Αθηνα