Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Τέλος η αυτοεξορία της Ελεν ΝτιΤζένερις

Η 68χρονη τηλεπαρουσιάστρια ξόδεψε 22.850.000 ευρώ για να αγοράσει έπαυλη στη γειτονιά των διασήμων, στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ.

Αποκαλύψεις στο «Να μ’αγαπάς»: Ο Άγγελος λέει στη Ζωή για τα συναισθήματά...

Πολλές και συγκλονιστικές οι εξελίξεις της σειράς «Να μ’αγαπάς».

LIVE στο «DOORS Live Art»

Ο επιδραστικός performer Constadinos Papadakis συναντά τον κορυφαίο συνθέτη και μαέστρο Δημήτρη Χάρμα στο απόλυτο live clubbing event, στη σκηνή του DOORS Live Art, απόψε Παρασκευή.

«Πάμε μια βόλτα;» με τη Λυμπεράκη

Μια νέα εκπομπή, αφιερωμένη στους ανθρώπους και στις ιστορίες τους, έρχεται στο πρόγραμμα του Mega.

Σταθακοπούλου – Βούρος: Θυμούνται στιγμές από τον «Ταύρο με Τοξότη»

«Θα θέλαμε να γυριστεί η συνέχεια του Ταύρος με Τοξότη, να δούμε τους ήρωες αρκετά χρόνια μετά»

Η σειρά «Ταύρος με Τοξότη» προβλήθηκε στον ΑΝΤ1 το 1994 με πρωταγωνιστές τη Πέγκυ Σταθακοπούλου και τον Γιάννη Βούρο.

Η υπόθεση της σειράς: Η Ξένια και o Γιώργος ήταν κάποτε συμμαθητές στο σχολείο. Εκεί στην αυλή, λίγο πριν χτυπήσει το κουδούνι για το μάθημα, αντάλλαξαν τα πρώτα αμήχανα, φευγαλέα, όλο σημασία βλέμματα. Μετά οι δρόμοι τους χώρισαν.. Θα ξανασυναντηθούν τυχαία και τώρα ο Γιώργος είναι ιδιωτικός ντετέκτιβ ενώ η Ξένια δημοσιογράφος στο περιοδικό «Ρεπόρτερ».

Το εφηβικό σκίρτημα θα ξαναζωντανέψει. Αλλά τώρα πια κανείς από τους δύο δεν είναι διατεθειμένος να χάσει τον άλλον. Οι δύο πρωταγωνιστές μίλησαν στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» κάνοντας ταξίδι στο παρελθόν και αποκαλύπτοντας στιγμές από τα παρασκήνια της σειράς.

«Είχα ακούσει ότι συζητούσαν για τη σειρά με άλλους πρωταγωνιστές. Διάβασα μόνο ένα σενάριο και δέχτηκα γιατί πρόκυπτε συνεργασία μαζί σου. Το ίδιο σενάριο θα στεκόταν μια χαρά και σήμερα», είπε ο Γιάννης Βούρος με την ηθοποιό να προσθέτει: «Θυμάμαι που είχα σκηνές ως μαθήτρια με κορδέλα και σχολική ποδιά.

Στην πραγματικότητα εμείς οι δύο έχουμε πολλά κοινά ως χαρακτήρες. Ήταν κινηματογραφημένη σειρά, σαν να κάνεις σινεμά».

https://www.youtube.com/watch?v=0qEN8kfSlSU&list=PLoZ2wMZTLz8bLbaIgXngiM2Ij1N3UyXuq&index=1&t=8s

«Οι διαφορετικοί χαρακτήρες που υποδυθήκαμε ήταν τελείως κόντρα με εμάς. Όποιος έχει δουλέψει με τον Μανουσάκη ξέρει ότι δεν σταματάει μέχρι να λιποθυμήσει ο πρώτος. Σταματήσαμε το γύρισμα γιατί νόμιζαν ότι έχει πρόβλημα η κάμερα, ενώ στην πραγματικότητα είχε χλομιάσει η Πέγκυ», αναφέρει ο Γιάννης Βούρος.

Με την Πέγκυ Σταθακοπούλου να συνεχίζει: «Όλα τα γυρίσματα ήταν σε εξωτερικούς χώρους, σε χαράδρες και ποτάμια. Έπρεπε να κάνω μια δύσκολη σκηνή και είπα να μη φέρουν άλλον, φοβήθηκα αλλά ήθελα να δείξω ότι δεν μπορεί μόνο ο Τομ Κρουζ».

https://www.youtube.com/watch?v=Z3RkiCbYzZo&list=PLoZ2wMZTLz8bLbaIgXngiM2Ij1N3UyXuq&index=27

«Θα θέλαμε να γυριστεί η συνέχεια του Ταύρος με Τοξότη, να δούμε τους ήρωες αρκετά χρόνια μετά», συμπλήρωσαν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Χρύσπα: «Χώρισα μετά από 15 χρόνια γάμου, δεν το περίμενα. Έζησα το πένθος του χωρισμού»

Καλεσμένη της εκπομπής «Το πρωινό» η Χρύσπα αναφέρθηκε στο...